Make Up Tutorial Blue Winter

blue make-up look tutorial
Mijn tweede ooglook van dit jaar is weer een feit, wat gaat de tijd eigenlijk snel als je het zo beseft. Ik wilde weer eens een ooglook maken en dit keer eens geen naturelle kleuren gebruiken. Ik gebruikte onder andere blauwe kleuren en ik laat je in dit artikel alle details van deze look zien.

blue make-up look tutorial
blue make-up look tutorial
De look is eigenlijk heel anders dan dat je normaal van mij gewend bent. Hierboven zie je de look en ik vind hem goed gelukt! Ik was een beetje aan het experimenteren met make-up en dit is het resultaat ervan geworden. Van deze look heb ik ook een tutorial gemaakt. Dus als je benieuwd bent naar hoe ik de look heb gemaakt, kijk dan onderstaande video.


Vergeet de video niet te liken als je hem leuk vond en je te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van al mijn videos.

blue make-up look tutorial
blue make-up look tutorial
blue make-up look tutorial

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

18 Reacties

 1. 25 januari 2015 / 08:59

  Super mooi gedaan, die kleur overloop is ook erg leuk en is van ver af ook nog goed te zien. Zeker een mooie look. xxx Lucinda

 2. Kelly
  25 januari 2015 / 12:54

  Heel erg mooi gedaan!

 3. 25 januari 2015 / 14:01

  oeh wat heb je super mooie kleuren gebruikt voor deze look!

 4. 25 januari 2015 / 14:35

  Wat een prachtige look heb je gemaakt, heel mooi!

 5. 25 januari 2015 / 15:06

  Wauw wat een mooie look, de overloop van kleur zelf kan ik dat helaas niet.

 6. Anita te Gussinklo
  25 januari 2015 / 15:37

  Prachtige look, en je kan het zeker hebben.
  En wat een strak effect door dat plakband

 7. 25 januari 2015 / 16:39

  Heel erg mooi gedaan! Ik gebruik ook altijd plakband als ik het strak wil houden :)

 8. 26 januari 2015 / 14:49

  Ik vind de kleuren die je hebt gebruikt echt ontzettend mooi :) verder ben ik niet zo van het strakke effect met ooglooks (met een aantal uitzonderingen hoor), maar plakband geeft een goede richtlijn .. dus het is zeker handig :D

 9. 26 januari 2015 / 15:01

  ziet er super uit meid je hebt een fijne stem om naar te luisteren!

 10. 26 januari 2015 / 15:11

  Deze look is zo mooi! Je kunt het heel goed hebben! Ik heb het effect met plakband nog nooit zo goed gezien als nu, en het is prachtig! Je hebt ook een hele mooie kleurcombinatie gebruikt, je kunt veel beter blenden dan ik, het is gewoon prachtig en zo kan ik nog wel even door ratelen. Urlg, ik wou dat ik dit kon!

 11. 28 januari 2015 / 16:53

  Moooi gedaan! Die kleurtjes zijn echt geweldig gedaan, en zo handig je tutorial =)