blue make-up look tutorial
Mijn tweede ooglook van dit jaar is weer een feit, wat gaat de tijd eigenlijk snel als je het zo beseft. Ik wilde weer eens een ooglook maken en dit keer eens geen naturelle kleuren gebruiken. Ik gebruikte onder andere blauwe kleuren en ik laat je in dit artikel alle details van deze look zien.

blue make-up look tutorial
blue make-up look tutorial
De look is eigenlijk heel anders dan dat je normaal van mij gewend bent. Hierboven zie je de look en ik vind hem goed gelukt! Ik was een beetje aan het experimenteren met make-up en dit is het resultaat ervan geworden. Van deze look heb ik ook een tutorial gemaakt. Dus als je benieuwd bent naar hoe ik de look heb gemaakt, kijk dan onderstaande video.


Vergeet de video niet te liken als je hem leuk vond en je te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van al mijn videos.

blue make-up look tutorial
blue make-up look tutorial
blue make-up look tutorial