netflix serie aanraders
Als een serie de tranen over mijn wangen kan laten rollen, dan is het pas écht een goede serie. Ik huil namelijk vrijwel nooit om een serie. Als dat dus wel gebeurt, dan is het naar mijn idee echt een goede serie. Ik kan heel moeilijk in series en/of films komen, maar als ik eenmaal verslaafd ben, ben ik niet meer te stoppen. In dit artikel deel ik mijn 5 Netflix aanraders met jullie en waarom.

netflix serie aanraders

The Walking Dead

6 seizoen – oktober 2016 start seizoen 7

Absoluut op nummer één staat The Walking Dead. Zelf heb ik hem niet op Netflix gevolgd, maar op tv. Dit is echt mijn favoriete serie, maar ik zal je wel vertellen dat je ervan moet houden. Het is een serie wat gaat over een Zombie Apocalyps. Een team probeert te overleven, maar er gebeuren de spannendste dingen. Het eerst seizoen vond ik vrij vies eigenlijk, maar op dit moment ben ik compleet verslaafd. Alles is zo ontzettend goed: het verhaal, de acteurs, de locaties, de zombies en noem maar op. Deze serie heeft dan ook niet voor niets een 8,6 gekregen op Imdb.

netflix serie aanraders

Pretty Little Liars

6 seizoenen – juni 2016 start seizoen 7

Dit was eigenlijk de allereerste serie die ik volgde op Netflix en ook één van de betere. Hoogstwaarschijnlijk ken je Pretty Little Liars wel. Zo niet, dan is het tijd dat je de serie leert kennen! Het gaat over vier meiden die plotseling allemaal berichtjes krijgen van ene A. A dreigt door al hun geheimen te onthullen. Eigenlijk gaat de hele serie erover om te ontdekken wie A is en hoe ze hem of haar kunnen stoppen. Het is heel spannend, maar ook erg leuk. Het zijn vier prachtige meiden om naar te kijken en de spanning maakt het verslavend.

netflix serie aanraders

Prison Break

4 seizoenen – voorjaar 2017 start seizoen 7

Ugh ik kan niet wachten totdat seizoen 5 van Prison Break begint. Deze serie heb ik sinds kort weer helemaal opnieuw gekeken in zo’n 3 weken. Het gaat over Lincoln Burrows die onterecht in de gevangenis zit en de doodstraf krijgt. Zijn broer Michael Scofield zorgt ervoor dat hij in de gevangenis komt om hem eruit te halen. Er is genoeg om naar te kijken en de knappe acteurs zijn daar een paar van. De serie is erg spannend en daarom heel verslavend. Vooral seizoen 1 vond ik heel goed, daarna werd het iets minder, maar alsnog erg verslavend.

netflix serie aanraders

How I Met Your Mother

9 seizoenen – geen vervolg

Als ik mijn gedachten even op 0 wil zetten kijk ik How I Met Your Mother. Het fijne aan deze serie vind ik dat de afleveringen maar 20 minuten duren. Makkelijk om even tussendoor te kijken dus. Het is een serie die draait om Ted die zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Eigenlijk is de hele serie een flashback op momenten die gebeurt zijn. De serie bevat vooral heel veel humor en je hoeft er niet veel bij na te denken. De serie heeft zeker een verhaallijn, maar ik vind het ook leuk om zomaar een random aflevering te kijken.

Ik gok dat het wel series zijn die je kent, maar hopelijk heb ik weer iets op je lijstje gezet wat je wil gaan kijken. Dit zijn echt mijn absolute favorieten en ik vind bijna dat je ze allemaal gezien móet hebben! Zoals ik al vertelde kan ik heel moeilijk in series en films komen. Dus als jij een absolute aanrader voor mij hebt, laat het dan even weten. Misschien is het leuk om een deel 2 te schrijven, of misschien mijn no-go’s van Netflix?