Artdeco Emilio de la Morena
Het merk Artdeco heeft weer een nieuwe lente/zomer collectie. Dit keer is de collectie in samenwerking met designer Emilio de la Morena. Emilio creëerde het ontwerp voor de Artdeco collectie als een ode aan de Zwitserse artiest en architect Max Bill en zijn schilderij ‘Die Grafische Reihen’. Van deze collectie heb ik een aantal producten mogen ontvangen en ik heb voor jullie een review van al deze producten samen.

Emilio de la Morena is gestart met zijn merk in 2005. Hij combineert Spaans vakmanschap met een Londens touch. Het merk staat voor matte, luxueuze materialen van zijde en wol met subtiele versieringen. De collectie ziet er daarom ook bijzonder en mooi uit.

De collectie bevat een blush, een bronzer, een oogschaduwpalette, een mascara, lipliners, lipglosses, nagellakjes en lipsticks. Hierboven zie je de gehele collectie.

Artdeco Emilio de la Morena
Artdeco Emilio de la Morena

Blush Couture

Als eerst de blush. De verpakking vind ik prachtig. De kleurrijke print vind ik erg leuk en past er goed bij. Verder is de verpakking erg stevig en gaat open doormiddel van een kliksysteem. Verder zit er nog een spiegeltje binnenin met de naam van de designer. De blush zelf heeft een mooi reliëf en bevat drie verschillende kleuren. Hij gaat van peachy lichtroze, naar wat feller roze, naar wat meer rood. Alle drie een beetje pastel kleurtjes. De verpakking vind ik in ieder geval al super.

Artdeco Emilio de la Morena
Artdeco Emilio de la Morena
Hier zie je de close-up.

Artdeco Emilio de la Morena
Hier zie je de kleur op mijn wangen. Links heb ik niks op en rechts draag ik de blush. De kleur vind ik erg mooi! Hij neigt voor mijn gevoel een beetje naar een koele kleur blush, maar het zit er een beetje tussenin. Het pigment is mooi en hij brengt fijn aan.

Artdeco Emilio de la Morena
Dan over naar beide lipsticks!

Artdeco Emilio de la Morena

Art Couture Lipstick

Ook ontving ik twee verschillende lipsticks. Als eerst behandel ik deze wat ‘luxere’ lipstick. De verpakking is net wat luxer dan de ander en ook de prijs verschilt. Hij voelt stevig en niet goedkoop aan. In de lipstick zelf staat ook nog Artdeco gegraveerd. Het geeft wel echt een luxe gevoel. De geur van deze lipstick ruikt ook wel lekker, maar niet te sterk. Het ruikt een beetje naar vanille. Natuurlijke extracten van Hop voeden de huid en houd je lippen zacht en glad.

Artdeco Emilio de la Morena
Artdeco Emilio de la Morena
De kleur die ik heb mogen ontvangen is de kleur 268. De kleur is lastig te vinden op de verpakking jammer genoeg. Dit is de kleur Cream Soft Pink. Geswatcht heeft de kleur niet heel veel pigment. Het is een semi-dekkende lipstick, maar persoonlijk vind ik dat ook altijd erg mooi! Het is een mooie roze kleur met een glansje. Prima lipstick voor iedere dag. Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder product en daaronder met de lipstick.

Artdeco Emilio de la Morena

Perfect Color Lipstick

De tweede lipstick zit in een ronde huls en ook de vorm van de lipstick is wat anders. De kleur die ik van deze lipstick heb mogen ontvangen is 91A Soft Pink. De substantie van deze lipstick is ook heel anders. Hij is erg romig, maar is ook weer voedend voor je lippen. Hij bevat namelijk voedende wax en oliën.

Artdeco Emilio de la Morena
De kleur is lekker opvallend roze en lijkt veel op de vorige lipstick. Hij is alleen een stuk dekkender en bevat minder glans op de swatch. Ik vind het leuk dat ze twee verschillende soorten lipstick aan de collectie hebben toegevoegd. Voor iedereen wat.

Artdeco Emilio de la Morena
De bovenste foto is met enkel de lipliner en de onderste met ook nog de lipstick.

Artdeco Emilio de la Morena
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik heb er de lipliner onder gedaan en die matcht erg goed! De lipkleur is op mijn lippen helemaal mat. Hij dekt super en ik vind hem er tof uitzien. Hij is wel een beetje uitdrogend voor mijn lippen, maar als je van te voren en na die tijd een lippenbalsem op doet heb ik daar geen problemen mee. De lipstick blijft echt verassend goed zitten. Met lippotlood bleef hij echt de hele dag mooi zitten en bijwerken na het eten was niet per direct nodig. Top product zou ik zeggen! Ik ben fan.

Artdeco Emilio de la Morena

Soft Lipliner Waterproof

De lipliner die ook verkrijgbaar is in deze collectie voorkomt dat de lipstick gaat uitsmeren. De lipliner heeft een nieuwe formule waardoor hij als het goed is nog beter zou moeten blijven zitten. Deze lipliner is ook dermatologisch verantwoord. De verpakking vind ik er goed uitzien.

Artdeco Emilio de la Morena
De kleur van deze lipliner is nummer 81. Hij is mat en matcht wel met de tweede lipstick. Hij is alleen net ietsjes warmer van kleur. Verder belooft de lipliner ook nog eens waterproof te zijn. Door deze lipliner blijft mijn lipstick nóg beter zitten. Als ik de lipstick aanbreng, dan gebruik ik eerst dit product. Zonder lipliner blijft het een stuk minder goed zitten.


Hier zie je de look met blush en de lipstick!

Artdeco Emilio de la Morena
Dit waren mijn eerste producten van Artdeco en ik ben verrast. Ik vind het echt leuke producten! De verpakkingen zien er goed uit, de prijzen zijn prima te doen en de kwaliteit is ook nog eens verrassend goed. Ik ben zeker tevreden! Ik vind het echte aanraders, stuk voor stuk! Zeker even een kijkje waard. Deze collectie ligt vanaf half januari in de winkels en is verkrijgbaar bij de Douglas.

De producten uit deze review zijn gesponsord.