love review shampoo haar
Goede verzorging is natuurlijk altijd belangrijk. Voor je lichaam, je haar, je gezicht. Het hoort er allemaal bij. Vandaag review ik voor jullie vier verschillende producten van het merk Lovea.

In totaal heb ik vier verschillende producten van dit merk. Een shampoo, conditioner, showergel en body lotion. Alle vier hebben ze een enorm grote verpakking. Alle verpakkingen hebben een inhoud van 500 ml en de showergel van 750 ml. Ze hebben een pompsysteem wat heel erg makkelijk is, vooral voor onder de douche.

Persoonlijk ben ik nog niet bekend met dit merk en vond het daarom extra leuk om uit te testen.

love review shampoo haar
Lovea Shampoo & Conditioner Argan Radiance
De shampoo en conditioner zijn verrijkt met argan olie en zorgen ervoor dat je haar weer gaat glanzen. De geur van de shampoo is ook erg lekker, je ruikt de typische geur van argan olie. Beiden hebben ze een prijs van €8,99. Dit vind ik een prima prijs voor de inhoud die je ervoor krijgt.

love review shampoo haar
Lovea Bodylotion & Showergel Papaya Toning
De geur van deze twee producten ruiken heerlijk naar Papaya. Deze geur is erg fris en fruitig en heerlijk voor onder de douche. Ze verzachten erg mijn huid en hydrateren ook erg goed. De body lotion is ook erg zuinig in gebruik en dat is natuurlijk goed om te horen. Ook vind ik het bij de body lotion fijn dat hij een pompje heeft. De body lotion kost €8,99 en de showergel €7,99. Zeker fijne producten.

love review shampoo haar
Hierboven zie je een foto van de ingrediënten. De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, PEG, kleurstoffen of synthetische geurstoffen.

love review shampoo haar
De producten heb ik inmiddels meer dan een maand gebruikt en ik kan je zeker vertellen dat ik er zeer tevreden over ben! De geur van alle producten ruiken heerlijk! Het zijn niet hele bijzondere producten, maar wel gewoon prima voor mijn huid en haar. Ze hebben een goede prijs en ik kan ze je zeker aanraden! De producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Drogistplein.

Het product uit dit artikel is gesponsord ter review.