Review Pink Gellac Starterset Uitleg
Verzorgde nagels met een mooi kleurtje is iets waardoor ik mij extra goed kan voelen. Door de drukte met werk en school heb ik er niet altijd tijd voor om met regelmaat mijn nagels te lakken, daarnaast hou ik er ook niet van om met afgebladderde nagels rond te lopen. Gellak is voor mij echt de uitkomst. Je hoeft er niet voor naar de salon, je kan het makkelijk thuis aanbrengen. In dit artikel review ik de Pink Gellac Starterset met daarbij vier verschillende kleuren.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg
Pink Gellac is een merk met meer dan 100 verschillende gellak kleuren die belooft dat de gellak tot 14 dagen blijft zitten. Je kan de kleuren los bestellen, maar je hebt ook keuze uit verschillende startersets. In dit artikel laat ik de Starterset LED L met vier kleuren zien. Je krijgt standaard de kleur 182 Dynamic Pink bij deze set en je kan daarnaast nog drie andere kleuren kiezen.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg

Wat zit er in de Pink Gellak Starterset?

1 x Primer
1 x Kleur 182 Dynamic Pink
3 x Extra Kleuren
4 x Online cursus
1 x Pink Gellac LED Lamp
1 x Pink Gellac Base2
1 x Pink Gellac Ultra Shine
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Orange Woodsticks
10 x Remover pockets
10 x Cleaner pockets

Review Pink Gellac Starterset Uitleg

Hoe werkt het?

1. Als eerste begin je om je nagels voor te bereiden. Vijl je nagels met de witte kant en ruw je nagels lichtjes op met de roze kant van de vijl. Duw je nagelriemen terug met het bokkenpootje. Daarna ontvet je je nagels met de Cleaner Pocket. Zorg ervoor dat je nagelbed nu niets anders meer aanraakt, zodat ze vetvrij blijven.

2. Gebruik de Primer aan en laat deze aan de lucht drogen.

3. Breng een dun laagje Base2 aan, zorg ervoor dat je 1 millimeter afstand houdt van de nagelriemen. Houd deze stap daarna voor 30 seconden onder de lamp.

4. Breng een dun laagje van de gewenste kleur aan. Ook hierbij opletten dat je afstand houdt van de nagelriemen en breng ook lichtjes wat aan, aan de top van de nagels. Hierdoor blijft het nog langer zitten. Herhaal deze stap totdat je de gewenste dekking hebt. Houd deze kleur daarna voor 60 seconden onder de lamp.

5. Breng een dun laagje Ultra Shine aan. Houd deze stap daarna voor 30 seconden onder de lamp.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg

Resultaat

De kleur 109 Lipstick Red is een klassiek rode kleur. Een hele mooie volle kleur die overal wel bij past.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg
De kleur 120 Beautiful Black is diep zwart. Iets waar je van moet houden, of je gebruikt het in je manicure. Je kan er bijvoorbeeld ook een Chrome poeder over aanbrengen.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg
De kleur 166 Vintage Nude is toch wel mijn persoonlijke favoriet. Dit is een hele mooie naturelle kleur die wat naar de koele kant neigt. Heel erg mooi als je het mij vraagt. Deze heb ik inmiddels al erg vaak gedragen.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg
Hier zie je nog alle vier de kleuren op een rij. Van links naar rechts zijn dit: 120 Beautiful Black – 109 Lipstick Red – 182 Dynamic Pink – 166 Vintage Nude.

Houdbaarheid

De Pink Gellac blijft bij mij gemiddeld 12 dagen op haar mooist. De ene keer blijft het 15 dagen mooi en de andere keer 9 dagen, maar dit heeft meerdere invloeden. Ik merk verschil als ik mijn nagels niet met de top meelak of het nagelbed minder goed vijl. Ik ben zeer tevreden met de houdbaarheid van dit product! Ik vind het heel fijn dat ik op dit moment maar één keer per twee weken mijn nagels hoef te lakken. Met het lakken zelf ben ik iets langer bezig dan normale nagellak omdat het nog onder de lamp moet, maar uiteindelijk is de gellak weer sneller droog dan normale nagellak zou zijn.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg

Conclusie Pink Gellac Starterset

Ik ben absoluut heel tevreden over de Pink Gellac producten. Het aanbrengen gaat makkelijk en het fijne vind ik dat je nagels direct droog zijn en je er alles mee kan doen. Daarnaast groeien mijn eigen nagels heel snel door de gellak. Het product blijft erg lang mooi zitten, het kan wel zijn dat je na enige tijd uitgroei kan zien. De glans van de gellak vind ik persoonlijk erg mooi en die glans is gedurende de tijd ook nog blijvend te zien. Ik ben oprecht enthousiast over de producten van Pink Gellac. Alles in combinatie is goed! De lak zit niet te dik op de nagels, het aanbrengen gaat makkelijk, de kleuren zijn intens, de glans is hoog, de houdbaarheid is goed. Eerlijk gezegd heb ik er niks op aan te merken.

Review Pink Gellac Starterset Uitleg
De Pink Gellak Starterset LED L is verkrijgbaar voor een prijs van € 89,00. Bestel je voor 23:30, dan heb je het morgen al in huis. Daarnaast betaal je voor deze set ook geen verzendkosten. Pink Gellac heeft vaak kortingen en acties. Losse kleuren kosten normaal gesproken € 15,00, maar op dit moment krijg je 20% korting en is de vierde kleur gratis.

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen, dit beïnvloedt mij mening niet. Lees de disclaimer.