body shop colour crush nagellak
Voor fijne huidverzorging kan ik altijd terecht bij The Body Shop, maar sinds kort kan dit ook voor nagellak. The Body Shop verkoopt namelijk sinds een aantal maanden ook nagellak. Ik laat jullie vandaag twee verschillende nagellakjes zien die heel goed geschikt zijn voor de winter en bij nagellak hoort natuurlijk ook remover en ook deze heb ik voor jullie in de review.

body shop colour crush nagellak
De Colour Crush nagellak collectie bevat 24 verschillende tinten die geïnspireerd zijn op de natuur. De nagellakken bevatten geen agressieve chemicaliën, zijn volledig vegetarisch en zijn niet getest op dieren. Ze zijn verrijkt met zijdezachte Community Fair Trade marsla-olie en hebben een hoogglanzende finish die ook nog eens snel droogt.

body shop colour crush nagellak
Zo zien de kwastjes van de nagellakjes eruit. Ze lakken erg fijn en ik heb er niks op aan te merken. Het lakken van mijn nagels kan ik hier heel netjes mee.

body shop colour crush nagellak

Berry Gorgeous

De eerste kleur is deze mooie diep paarse kleur. In slecht licht lijkt deze paarse lak heel donker en neigt hij naar zwart, maar in daglicht komt de diep paarse kleur goed tot zijn recht. Deze lak dekt erg mooi na twee laagjes en heeft een mooie glanzende finish. De kleur van deze lak vind ik echt prachtig!

body shop colour crush nagellak

Chocolate Cutie

Deze donkerbruine kleur is ook prima geschikt voor de winter. Ook de dekking van deze kleur is weer erg goed. Na twee laagjes krijg je een mooie melk bruine kleur op je nagels met ook weer een glanzende finish. Ook heb ik het idee dat beide kleuren erg snel drogen. Ik kon namelijk al snel een extra laagje toevoegen en binnen no time kon ik weer aan de slag met waar ik mee bezig was.

body shop colour crush nagellak
Met de remover die The Body Shop verkoopt kan je de nagellak er weer makkelijk mee verwijderen. Deze remover heeft een 4-in-1 verzorgende formule met zoete amandelolie, sojaolie en Community Fair Trade suikerrietextract. De remover bevat gen aceton, heeft verzorgende ingrediënten, verzacht de nagelriemen en droogt de nagels niet uit. De remover ruikt ook iets anders, maar jammer genoeg is het nog wel steeds een enorm sterke nagelremover geur waar je niet heel graag aan ruikt. De remover werkt prima en doet zeker goed zijn werk. De remover heeft een inhoud van 100 ml.

body shop colour crush nagellak
De nagellakjes blijven met base- en topcoat ongeveer twee tot drie dagen mooi zitten. Bij mij begonnen ze na twee dagen al met chippen, maar ik heb dan ook hele zwakke nagels vanwege het werk wat ik doe. Het fijne aan deze nagellakken vind ik dat ze echt waar maken wat er belooft word! Ook gaat deze bijzondere formule niet ten koste van de kwaliteit. Ik ben zeker heel erg te spreken over deze producten en voor die prijs is het ook nog eens leuk om meerdere kleuren aan te schaffen. Deze nagellakjes kosten €6,- per stuk en de remover heeft een prijs van €8,50 en zijn verkrijgbaar bij The Body Shop. Van mij mogen er nog wel véél meer kleuren bij komen.

De producten uit deze review zijn gratis beschikbaar gesteld.