essence try it love it edition
Vorige week liet ik jullie al de nieuwe collectie van Catrice zien inclusief de nieuwe Limited Edition. Natuurlijk kunnen we Essence niet vergeten, want zij hebben ook een leuke sneak peek voor ons!

essence try it love it edition

Multi Action Mascara – €2,59

De nieuwe allround mascara van essence biedt extra volume, zichtbare lengte en super separatie. Het kegelvormige elastomeren borsteltje bedekt elke individuele wimperhaar met mascara.

essence try it love it edition

Liquid Lipstick – €2,59

03 almost real en 04 show off!


Hier kijk ik toch wel het meest naar uit! De innovatieve formule van de liquid lipstick verenigt het beste van twee werelden: het combineert de dekking van een lipstick met de glans van een gloss. De verpakking onderstreept het unieke duo-gevoel: de verpakking van de lipgloss met applicator ziet eruit als een lipstick!

essence try it love it edition

Sheer & Shine Lipstick – €1,99

01 my first love, 05 look at me! en 13 like a princess


De superzachte formule van de nieuwe sheer & shine lipsticks voelen prettig en licht aan op je lippen en geeft ze een subtiele kleur met een glans. De doorschijnende dop heeft dezelfde kleur als de lipstick, zodat je heel gemakkelijk je favoriete kleur kunt kiezen.

essence try it love it edition

All About… Eyeshadow – €3,99

01 bronze – 02 nudes – 03 roses – 04 greys


Deze paletten komen je waarschijnlijk bekend voor, maar ze zijn net even wat anders dan de paletten die nu in het assortiment zitten. Elk palet biedt acht kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd.

essence try it love it edition

Matt Touch Blush – €2,59

10 peach me up! en 20 berry me up!


De nieuwe matt touch blush met zachte poedertextuur geeft een matte finish aan de wangen. Een intense abrikooskleur en een prachtige bestint voor warme of koele huidtinten.

essence try it love it edition

The Gel Nail Polish – €1,69

47 va-va-voom, 48 my love diary en 53 rock my world


De speciale formule van de gel nail polishes geven de nagels een langhoudende, superglanzende gel finish. De nagellak lijn biedt intense kleur gecombineerd met een perfecte dekking, in de nieuwe kleuren mat abrikoos-oranje, marsala en antraciet.

De Essence “try it. love it!” is verkrijgbaar vanaf eind augustus t/m half september 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend opgenomen in het standaard assortiment van essence.