too faced shadow insurance review
Als je eenmaal oogschaduwbasis gebruikt is het daarna niet meer te missen. Ik vind het een heel fijn product en zou niet meer zonder kunnen. Een goede oogschaduwbasis vinden kan soms nog een lastige klus zijn. Ik heb een oogschaduwbasis van het merk Too Faced aangeschaft en vandaag heb ik voor jullie een review over dit product.

too faced shadow insurance review
Ik wilde graag weer een nieuwe oogschaduwbasis proberen. Die van Catrice was niet echt een groot succes en mijn laatste twee verpakkingen van Essence waren ineens totaal niet meer zo fijn als eerder. Tijd voor een nieuwe dus. Over dit product van Too Faced heb ik veel goeds gehoord en daarom leek het mij de moeite waard om dit product eens zelf te gaan gebruiken. Ik had al een testertje van dit product bij mij Natural Eye palette en toen merkte ik al hoe fijn ik hem vond.

too faced shadow insurance review
De Too Faced Shadow Insurance zit verpakt in een doosje met leuke typografie. De basis zelf zit in een tube. Dit vind ik persoonlijk erg prettig werken. Hiervoor had ik een basis met een lipgloss applicator en eentje uit een potje. Naast zo’n applicator vind ik dit ook een erg fijne manier. Dit is alleen een stuk hygiënischer en je krijgt meer uit je verpakking. Je gebruikt een basis lang dus in principe is dit wel een belangrijk onderdeel. De tube doseert goed en het werkt erg hygienisch. Verder is de verpakking niet heel bijzonder, maar ik vind hem er wel mooi uit zien.

De basis zelf heeft een licht huidkleurig tintje. Als je hem uitsmeert zijn je oogleden vrij mat, maar zie je verder niks meer van de basis zitten. Hij voelt een beetje vettig, maar later weer stroef. Je hebt maar een klein beetje van dit product nodig en hij smeert fijn uit. Hij voelt zacht aan op je vingers.

too faced shadow insurance review
Ingrediënten van het product.

too faced shadow insurance review
Deze oogschaduwbasis zorgt er echt voor dat mijn oogschaduw stukken beter blijft zitten. Het gaat totaal niet in de lijntjes trekken of vervagen. Hoe het er ’s ochtends op zat, zo zit het ’s avonds nog. Zelf heb ik hele vette oogleden wat soms best vervelend is. Ik kan geen eyeliner dragen zonder basis en oogschaduw. Want dan zit hij binnen no-time bij mijn wenkbrauwen.

too faced shadow insurance swatch
Ook maakt deze oogschaduwbasis mijn oogschaduw ook net wat intenser. Het valt wat meer op dan zonder een basis en dat is zeker een pluspunt!

too faced shadow insurance review
Deze oogschaduwbasis vind ik ontzettend fijn. Hij is wat prijzig en er zit vrij weinig in, maar ik heb gelezen dat je hier ontzettend lang mee kan doen. Too Faced is helaas niet in Nederland te koop! Hopelijk komt het ooit nog een keer terug naar Nederland, maar voor nu moeten we het nog op internet kopen. Je kan deze Too Faced Shadow Insuance onder andere kopen bij Sephora.fr en Beautybay.com voor een prijs van €16,90. Ik heb veel budget producten geprobeerd, maar dit is zeker een goede investering.