Too Faced Shadow Insurance

too faced shadow insurance review
Als je eenmaal oogschaduwbasis gebruikt is het daarna niet meer te missen. Ik vind het een heel fijn product en zou niet meer zonder kunnen. Een goede oogschaduwbasis vinden kan soms nog een lastige klus zijn. Ik heb een oogschaduwbasis van het merk Too Faced aangeschaft en vandaag heb ik voor jullie een review over dit product.

too faced shadow insurance review
Ik wilde graag weer een nieuwe oogschaduwbasis proberen. Die van Catrice was niet echt een groot succes en mijn laatste twee verpakkingen van Essence waren ineens totaal niet meer zo fijn als eerder. Tijd voor een nieuwe dus. Over dit product van Too Faced heb ik veel goeds gehoord en daarom leek het mij de moeite waard om dit product eens zelf te gaan gebruiken. Ik had al een testertje van dit product bij mij Natural Eye palette en toen merkte ik al hoe fijn ik hem vond.

too faced shadow insurance review
De Too Faced Shadow Insurance zit verpakt in een doosje met leuke typografie. De basis zelf zit in een tube. Dit vind ik persoonlijk erg prettig werken. Hiervoor had ik een basis met een lipgloss applicator en eentje uit een potje. Naast zo’n applicator vind ik dit ook een erg fijne manier. Dit is alleen een stuk hygiënischer en je krijgt meer uit je verpakking. Je gebruikt een basis lang dus in principe is dit wel een belangrijk onderdeel. De tube doseert goed en het werkt erg hygienisch. Verder is de verpakking niet heel bijzonder, maar ik vind hem er wel mooi uit zien.

De basis zelf heeft een licht huidkleurig tintje. Als je hem uitsmeert zijn je oogleden vrij mat, maar zie je verder niks meer van de basis zitten. Hij voelt een beetje vettig, maar later weer stroef. Je hebt maar een klein beetje van dit product nodig en hij smeert fijn uit. Hij voelt zacht aan op je vingers.

too faced shadow insurance review
Ingrediënten van het product.

too faced shadow insurance review
Deze oogschaduwbasis zorgt er echt voor dat mijn oogschaduw stukken beter blijft zitten. Het gaat totaal niet in de lijntjes trekken of vervagen. Hoe het er ’s ochtends op zat, zo zit het ’s avonds nog. Zelf heb ik hele vette oogleden wat soms best vervelend is. Ik kan geen eyeliner dragen zonder basis en oogschaduw. Want dan zit hij binnen no-time bij mijn wenkbrauwen.

too faced shadow insurance swatch
Ook maakt deze oogschaduwbasis mijn oogschaduw ook net wat intenser. Het valt wat meer op dan zonder een basis en dat is zeker een pluspunt!

too faced shadow insurance review
Deze oogschaduwbasis vind ik ontzettend fijn. Hij is wat prijzig en er zit vrij weinig in, maar ik heb gelezen dat je hier ontzettend lang mee kan doen. Too Faced is helaas niet in Nederland te koop! Hopelijk komt het ooit nog een keer terug naar Nederland, maar voor nu moeten we het nog op internet kopen. Je kan deze Too Faced Shadow Insuance onder andere kopen bij Sephora.fr en Beautybay.com voor een prijs van €16,90. Ik heb veel budget producten geprobeerd, maar dit is zeker een goede investering.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

43 Reacties

 1. 6 januari 2015 / 06:27

  Ik heb ook gelezen dat sommige mensen hier echt jaaaaren mee doen. Ik ben er dus al tijden behoorlijk benieuwd naar, want tot nu toe werkt geen enkele oogschaduw basis voor mijn gigantisch vette oogleden, misschien deze dan eindelijk wel. Ooit ooit ooit gaat hij er wel komen. xxx Lucinda

 2. 6 januari 2015 / 06:46

  Het maakt eigenlijk best een groot verschil! Het lijkt me een erg fijn product.

 3. 6 januari 2015 / 07:32

  Deze lijkt mij zo ontzettend fijn! Je hebt er weer een hele fijne review over geschreven :)

 4. 6 januari 2015 / 08:19

  Mooie review, ik heb er eentje van UD, hier doe ik ook al mee sinds mei, het is echt een goede investering!

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 14:20

   Daar heb ik ook veel over gehoord. Ben benieuwd hoe die ook zal zijn. Als deze op is (wat denk ik lang gaat duren) ga ik denk ik voor die.

 5. Marthe
  6 januari 2015 / 08:40

  Lijkt me een erg fijne oogschaduw basis! Ik heb er een van Catrice maar die vind ik totaal niet fijn en is veel te stug en te hard. Misschien moet ik deze eens gaan proberen :)

 6. 6 januari 2015 / 08:44

  Een oogschaduw basis vind ik altijd een hele belangrijke toevoeging aan mijn make-up routine. Make-up blijft bij mij dan zoveel beter zitten! Deze oogschaduw basis klinkt ook heel erg fijn, als mijn huidige op is ga ik hier ook eens naar kijken!

 7. 6 januari 2015 / 09:06

  Ik heb nog nooit een oogschaduwbasis gebruikt! Misschien toch maar eens proberen, want het ziet er heel fijn uit <3

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 14:17

   Nog nooit een oogschaduwbasis gebruikt? Ik had altijd zonder oogschaduwsbasis dat de oogschaduw zo ging ophopen en dat heb ik nu met helemaal niet meer. Het is echt een uitkomst voor als je veel oogschaduw draagt! :)

 8. 6 januari 2015 / 09:39

  Ik heb sinds kort de primer van Urban Decay, deze lijkt er veel op als ik het zo hoor!

 9. 6 januari 2015 / 10:09

  Ik heb net m’n eerste oogschaduwbasis aangeschaft! Ik ben benieuwd!

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 14:16

   Ah ik ben ook heel benieuwd wat je ervan gaat vinden.

 10. 6 januari 2015 / 10:19

  Ik heb deze ook en nog een nieuwe in verpakking! Ik denk dat ik met mijne bijna een jaar doe en hij is pas voor 2/3 leeg denk ik! Absoluut mijn favoriete primer :-)

 11. 6 januari 2015 / 12:00

  Dit product staat ook zeker nog op mijn wishlist! Ziet er goed uit (:

 12. 6 januari 2015 / 15:29

  Hij lijkt me heel erg fijn. Zelf heb ik nu een paint pot van MAC, werkt ook perfect. Wat heb je trouwens mooie foto’s gemaakt zeg, prachtig! liefs x

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 20:56

   Die wil ik ook nog steeds graag proberen. Lijkt me ook best een fijn product en ik hou van het merk MAC. Dankjewel ook voor je lieve compliment Rosanne! <3

 13. 6 januari 2015 / 15:52

  Hij maakt de oogschaduw inderdaad veel gepigmenteerder! Lijkt me een goede oogschaduwbasis.

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 20:56

   Ja dat is het ook zeker. Zeker een aanrader om aan te schaffen! :)

 14. 6 januari 2015 / 16:01

  Bij een dun laagje oogschaduw heb ik er weinig last van dat het gaat schuiven, vlekken of in lijntjes trekt, maar wanneer ik lekker wil uitpakken met m’n oogschaduw is het zeker handig om een goede basis te hebben. Ik weet niet welke van Catrice je bedoelt, maar die in dat potje smeert niet lekker en klontert op mijn ogen… Niet zo fijn.
  Misschien toch maar eens deze proberen, of de Eyeshadown Brightener van LimeCrime… Ik kan nog niet kiezen!!! Wel een heel handige review dit!
  xxx

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 20:55

   Ja die van Catrice bedoel ik. Eerst vond ik hem fijn, maar hoe langer ik hem gebruikte hoe meer ik merkte dat hij heel droog was en dat hij lastig uitsmeerde. Uiteindelijk heb ik hem wel helemaal opgemaakt, maar heel fijn vond ik hem niet echt. Die van LimeCrime kende ik eigenlijk nog niet. Is dat ook een fijne?! En dankjewel! :)

   • 7 januari 2015 / 16:19

    Volgens mij droogt dat spul van Catrice gewoon expres snel uit :( In het begin vond ik hem ook veel fijner maar ik ben er ook hei-lig van overtuigd dat hij toen ook beter smeerde…
    Helaas heb ik nog niet het genoegen gehad om die van LimeCrime uit te proberen, maar de swatches ervan zien er in ieder geval veelbelovend uit!

    • Daniëlle
     Auteur
     7 januari 2015 / 19:36

     Ja dat idee heb ik dus ook. Ik schreef er dus ook een positieve review over op mijn blog, maar toen hij over de helft was werd het echt minder. Net zoals jij zegt. Ik ga even zoeken naar die van LimeCrime, je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

 15. 6 januari 2015 / 16:12

  Ik gebruik niet heel vaak een oogschaduwbasis, maar ik moet dit echt wel vaker gaan doen, want dan ziet het er gewoon veel beter uit. Dit ziet er ook top uit

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 20:54

   Ik vind het zeker een aanrader. Het is echt een duidelijk verschil.

 16. 6 januari 2015 / 19:18

  Wat een fijne review! Ik ben zo benieuwd naar deze oogschaduwbasis en komt zeker op mijn verlanglijstje!

  • Daniëlle
   Auteur
   6 januari 2015 / 20:54

   Dankjewel! <3 Leuk om te horen dat hij op je verlanglijst komt. Hopelijk mag je hem snel krijgen :)

 17. 6 januari 2015 / 20:50

  Dit is gewoon mijn meest geliefde oogsschaduwbasis, deze gebruik ik al jaren. En is gewoon zo ontzettend zuinig.

 18. 6 januari 2015 / 20:50

  Dit is gewoon mijn meest geliefde oogschaduwbasis, deze gebruik ik al jaren. En is gewoon zo ontzettend zuinig.

 19. 6 januari 2015 / 21:32

  Ik heb op dit moment een oogschaduwbasis van BeYu, daar doe ik volgens mij al een jaar met het testertje. Deze wil ik ooit nog aanschaffen, ik heb nu wel een oogschaduwbasis van Too Faced met een roze kleur, maar een neutrale oogschaduwbasis is ook wel fijn! Mooie review. x

 20. 7 januari 2015 / 09:30

  Ah deze lijkt me zelf ook erg fijn! Ik gebruik op dit moment een primer van Make-up Studio en Urban Decay. Beide favoriet!

  • Daniëlle
   Auteur
   7 januari 2015 / 19:38

   Ik las je review inderdaad. Die klinkt ook wel erg fijn moet ik zeggen. Die van Urban Decay lijkt me ook wel wat, maar kiezen is soms lastig. Daarom ben ik dit keer maar voor deze van TF gegaan. De volgende keer ga ik denk ik voor UD of Mac. :)

 21. 7 januari 2015 / 12:00

  Wat een prachtig product! Lijkt me onwijs fijn, echt een mooie en duidelijke review heb je geschreven! xxx

 22. 7 januari 2015 / 19:23

  Wat een leuke revieuw!!! Dit product wil ik zeker is proberen

 23. 9 januari 2015 / 17:19

  Wauw, wat zien de swatches er goed uit! Geen enkele blogger heeft me ooit enthousiast gekregen over dit product, maar nu ik deze review zie moet ik m hebben!

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2015 / 10:57

   Ah dat is echt heel leuk om te horen! Ik doe ook erg mijn best om goede reviews te maken :)