beautybox januari
De eerste maand van het jaar 2015 zit er weer op. De Beautybox heb ik weer mogen ontvangen en vandaag ga ik met jullie behandelen wat er allemaal in zit deze maand. De Beautybox van deze maand staat helemaal in het teken van Me-Time. De December maand was een en al drukte en nu is het tijd om rustig aan te doen en onszelf te gaan verwennen. Benieuwd wat voor producten ze daarvoor hebben uitgekozen?

In dit filmpje laat ik jullie zien wat er allemaal in zit. Geen zin/tijd in een filmpje? Scroll dan even naar beneden, dan vertel ik er wat meer over in tekst vorm.


Vergeet de video niet te liken als je het leuk vond en je te abonneren op mijn kanaal. Dan zie je de video van de volgende Beautybox als eerste.

Wat zat er allemaal in de box?

YENTL – Pure Argan Oil – Fullsize / €37,-
GREENLAND – Lipbalm – Fullsize / €5,95
TONI & GUY – Hairstyling – 200 ml / €12,-
DOVE – Wintercare Body Lotion – Fullsize / €7,11
BEAUTY UK – Nailcare Fullsize / €5,95

De Yentl verpakking wijkt af van de originele omdat de originele van glas is en deze niet. Hierdoor zal de verpakking niet breken bij de verzending, maar het is wel een fullsize. De inhoud van de verpakking is namelijk nog steeds 30 ml.


De box vind ik deze maand erg leuk. Het zijn allemaal producten die ik graag zou gebruiken en zeker erg geschikt zijn voor deze winter. Ook vind ik het heel leuk dat er een product van Yentl in zit. Dit merk kende ik nog niet en het is leuk om eens even te proberen. Verder kan ik de overige producten zeker goed gebruiken en ik vind het ook leuk dat het product van Dove ook nog eens Limited Edition is.

De Beautybox is een abonnement op een box die je iedere maand thuis ontvangt. De box heeft altijd minimaal vijf producten in zich waarvan veel vaak Fullsize. Je kan het abonnement opzeggen wanneer je wilt. Een box kost €14,95 inclusief verzendkosten. Deze versie van de box is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt op de site van Beautybox.

Wat vind jij van deze box van de maand januari?