opmaken
In deze video ga ik mij opmaken met enkele nieuwe make-up producten en ga ik veel persoonlijke dingen vertellen. Het is een lekkere lange video geworden, dus pak er een kop thee bij of ga bijvoorbeeld samen met mij make-uppen. Veel plezier met kijken.


Ik zou het lief vinden als je je zou willen abonneren op mijn YouTube kanaal en de video een duimpje omhoog zou willen geven.

Opmaken met nieuwe make-up

Bekijk hierboven de video. Ik zou het waarderen als je de video op YouTube een duimpje zou willen geven en je zou willen abonneren op mijn kanaal. In deze video ga ik mij dus opmaken met nieuwe make-up en ik ga je iets meer vertellen over mijn persoonlijke situatie. Ik ga namelijk stoppen met werken en weer studeren en daar ga ik je wat meer over vertellen. Het is een heerlijke lange video geworden, dus pak er iets lekkers bij of ga samen met mij make-uppen.

Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste video’s. Zo mis je geen enkele nieuwe video. Als je het belletje aanzet ontvang je ook nog eens een melding als ik een video upload. Op YouTube plaats ik bijvoorbeeld shoplogs, vlogs, PR pakketjes unboxing, opruimvideo’s en testvideo’s. Per maand komen er +/- 500 abonnees bij. Ben jij er al één van?

Mijn YouTube kanaal

Met mijn YouTube video’s wil ik mensen ervan bewust maken dat je goed bent zoals je bent. Mensen inspireren met de leukste aankopen, tips om alles netjes op te ruimen of helpen bij dilemma’s uit het dagelijks leven. Ik geef een eerlijke beoordeling en heb een bepaalde kalmte over mij heen waardoor mensen video’s ervaren als ontspanning. Vergeet je dus niet te abonneren op mijn kanaal.

— Lees ook: The Body Shop Vanilla Pumpkin Review