The Body Shop Smoky 2-in-1 Gel liner

Smoky 2-in-1 gel liner
Kritisch met eyeliner ben ik zeker. Vorig jaar en het jaar daarvoor droeg ik ontzettend veel eyeliner. Ik vond het dan ook verschrikkelijk als een eyeliner niet fijn was en werd steeds kritischer. Inmiddels draag ik wel wat minder eyeliner, maar als ik wat meer make-up op wil doen dan komt die eyeliner zeker van pas. The Body Shop heeft naast verzorging ook make-up in hun assortiment waaronder dus ook deze eyeliner.

Smoky 2-in-1 gel liner
Het is een Smoky 2-in-1 gel liner met twee verschillende functies. Je kan hem gebruiken als eyeliner, maar ook voor je wenkbrauwen. Nu is dit een zwarte kleur en is dat tweede een beetje lastig, maar als eyeliner zal ik hem zeker gebruiken. Naast deze zwarte kleur hebben ze ook nog een bruine kleur in hun assortiment.

Smoky 2-in-1 gel liner
Smoky 2-in-1 gel liner
De verpakking is niet extreem bijzonder. De gel liner heeft een kartonnetje om zich heen met nog wat informatie. Het potje zelf is klein en de dop kan je uit elkaar klikken waardoor je een kwastje hebt. Dit vind ik erg handig en als het kwastje ook nog fijn is, dan is het helemaal handig voor onderweg! Het potje is misschien wel wat klein waardoor je wat lastiger in het potje komt, maar het is net te doen.

Smoky 2-in-1 gel liner
Hier zie je de swatch van de eyeliner. Als je veel op je kwastje neemt dan krijg je zeker een intenser zwarte lijn die snel opdroogt. Gel Eyeliner kan je gebruiken als gewone eyeliner, maar je kan hem ook gebruiken voor op je waterlijn.

Smoky 2-in-1 gel liner
Dan over naar het aanbrengen van de eyeliner. Dit was wel een lastig deel. Ik ben gewend geraakt aan stifteyeliners omdat dit eenmaal het aller prettigste werkt vind ik persoonlijk. Na 5 keer mijn wing te hebben weggehaald is het uiteindelijk gelukt. De eyeliner zit erop. Het aanbrengen met het kwastje gaat dus wat lastig, het lukt wel, maar vergt veel oefening. Ik zou je dus aanraden om een apart kwastje erbij te kopen die net wat dunner en preciezer is.

Smoky 2-in-1 gel liner
De eyeliner zelf is intens zwart en ook mat. Je moet wel wat vaker met het kwastje over je eyeliner voor de intensiteit. Het uiteindelijk effect vind ik er erg mooi uitzien! De eyeliner blijft met oogschaduw en oogschaduwbasis zeker de hele dag wel zitten zonder te stempelen. Je voelt hem niet zitten en ik ben er zeker tevreden over.

Smoky 2-in-1 gel liner
Smoky 2-in-1 gel liner
Ik vind het een prima geleyeliner die ik je zeker aan kan raden. The Body Shop Smoky 2-in-1 Gel liner is verkrijgbaar bij The Body Shop voor een prijs van €10,50.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

18 Reacties

 1. 2 februari 2015 / 07:11

  Ziet er mooi uit bij jou zeg, maar denk dat je door het vele dragen ook heel goed bent geworden in het aanbrengen er van. Ik moet nog steeds veel oefenen en kan het stiekem nog steeds niet zo goed, een gel eyeliner is dan voor mij net een stapje te ver. Toch is het leuk om te weten wat er is en of het wel of niet goed is. xxx Lucinda

 2. 2 februari 2015 / 09:14

  jammer dat die niet zo in en in zwart is liefs

 3. 2 februari 2015 / 10:07

  Ziet er mooi uit, maar het lijkt me toch wat lastig aanbrengen!

 4. 2 februari 2015 / 10:14

  Ik vind het jammer dat ‘ie niet intens zwart te krijgen is. Ik ben echt groot fan van de MAC fluidline in blacktrack en daar komt deze niet mee in de buurt. Maar de verpakking is wel echt heel leuk :’)

 5. 2 februari 2015 / 11:14

  ik ben zelf meer van de liquid liners, maar deze klinkt niet verkeerd!

 6. 2 februari 2015 / 12:05

  Ik had eigenlijk wel gehoopt dat hij wat zwarter zou zijn!

 7. 2 februari 2015 / 12:22

  Fijne review. Ik heb deze ook, maar nog nooit gebruikt!

 8. 2 februari 2015 / 15:40

  Jammer dta die niet intens zwart is , maar verder ziet die er wel mooi uit

 9. 2 februari 2015 / 15:45

  mooi!

  x Julia from Juliasfashionminute.com

 10. 2 februari 2015 / 17:29

  Klinkt goed! Alleen lijkt het me minder fijn dat je er meerdere keren overheen moet om de kleur intenser te kunnen maken. Bij mij zou dat gegarandeerd fout gaan haha x

 11. 2 februari 2015 / 20:29

  Mooi resultaat! Je wing ziet er echt perfect uit <3

 12. 2 februari 2015 / 23:22

  Ik vind hem ietsje tegenvallen helaas, maar de review is wel erg mooi :) xx

 13. 3 februari 2015 / 02:17

  Ik hou toch wel van diepzwarte eyeliners, dit is niet een eyeliner voor mij! X

 14. 4 februari 2015 / 20:18

  Ziet er mooi uit! Al ben ik zelf een kluns met zulke producten, dus laat ik het aan me voorbij gaan! :-)

 15. 12 februari 2015 / 15:56

  Deze lijkt mij eerder een beetje grijs, ik heb de bruine en ben daar ook erg tevreden over. Vooral omdat ‘ie niet stempelt!