Smoky 2-in-1 gel liner
Kritisch met eyeliner ben ik zeker. Vorig jaar en het jaar daarvoor droeg ik ontzettend veel eyeliner. Ik vond het dan ook verschrikkelijk als een eyeliner niet fijn was en werd steeds kritischer. Inmiddels draag ik wel wat minder eyeliner, maar als ik wat meer make-up op wil doen dan komt die eyeliner zeker van pas. The Body Shop heeft naast verzorging ook make-up in hun assortiment waaronder dus ook deze eyeliner.

Smoky 2-in-1 gel liner
Het is een Smoky 2-in-1 gel liner met twee verschillende functies. Je kan hem gebruiken als eyeliner, maar ook voor je wenkbrauwen. Nu is dit een zwarte kleur en is dat tweede een beetje lastig, maar als eyeliner zal ik hem zeker gebruiken. Naast deze zwarte kleur hebben ze ook nog een bruine kleur in hun assortiment.

Smoky 2-in-1 gel liner
Smoky 2-in-1 gel liner
De verpakking is niet extreem bijzonder. De gel liner heeft een kartonnetje om zich heen met nog wat informatie. Het potje zelf is klein en de dop kan je uit elkaar klikken waardoor je een kwastje hebt. Dit vind ik erg handig en als het kwastje ook nog fijn is, dan is het helemaal handig voor onderweg! Het potje is misschien wel wat klein waardoor je wat lastiger in het potje komt, maar het is net te doen.

Smoky 2-in-1 gel liner
Hier zie je de swatch van de eyeliner. Als je veel op je kwastje neemt dan krijg je zeker een intenser zwarte lijn die snel opdroogt. Gel Eyeliner kan je gebruiken als gewone eyeliner, maar je kan hem ook gebruiken voor op je waterlijn.

Smoky 2-in-1 gel liner
Dan over naar het aanbrengen van de eyeliner. Dit was wel een lastig deel. Ik ben gewend geraakt aan stifteyeliners omdat dit eenmaal het aller prettigste werkt vind ik persoonlijk. Na 5 keer mijn wing te hebben weggehaald is het uiteindelijk gelukt. De eyeliner zit erop. Het aanbrengen met het kwastje gaat dus wat lastig, het lukt wel, maar vergt veel oefening. Ik zou je dus aanraden om een apart kwastje erbij te kopen die net wat dunner en preciezer is.

Smoky 2-in-1 gel liner
De eyeliner zelf is intens zwart en ook mat. Je moet wel wat vaker met het kwastje over je eyeliner voor de intensiteit. Het uiteindelijk effect vind ik er erg mooi uitzien! De eyeliner blijft met oogschaduw en oogschaduwbasis zeker de hele dag wel zitten zonder te stempelen. Je voelt hem niet zitten en ik ben er zeker tevreden over.

Smoky 2-in-1 gel liner
Smoky 2-in-1 gel liner
Ik vind het een prima geleyeliner die ik je zeker aan kan raden. The Body Shop Smoky 2-in-1 Gel liner is verkrijgbaar bij The Body Shop voor een prijs van €10,50.