dm shoplog catrice essence
Altijd als ik naar de Duitse drogist ga lijkt het wel alsof ik een lading mee neem voor een half jaar. Dit keer hield ik me in, maar natuurlijk kon ik het niet laten om niets te kopen. Uiteindelijk heb ik weer een aantal spulletjes gekocht en ook van de nieuwe collectie van Catrice en Essence. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Hierboven zag je alvast al mijn geshopte spulletjes bij elkaar. Ik ben bij de DM geweest. Dit is een Duitse drogist met een enorm assortiment! Hij zit bij mij vrijwel om de hoek en binnen een aantal minuten ben ik er al. Ideaal dus voor leuke Limited Editions die hier niet verkrijgbaar zijn.

dm shoplog catrice essence
Allereerst kocht ik deze twee poeders. Maybelline heeft in Duitsland een heel groot assortiment en ook veel producten die hier (nog) niet verkrijgbaar zijn. Deze matte poeder is van Maybelline en kostte maar €5,45. Maybelline is een Duitsland soms ook wel een aantal euro’s goedkoper. Kan vaak wel €4.- schelen per foundation. Daanrnaast zie je de nieuwe bronzer van Essence uit de nieuwe collectie. Ik ben benieuwd wat voor effect hij zal geven. Deze kostte €3,45.

dm shoplog catrice essence
Balea is het huismerk van DM met veel verrassende producten. Ik kocht twee producten voor het haar waar ik wel nieuwsgierig naar was. Allebei zorgen ze voor volume en dat is iets wat mijn haar wel kan gebruiken. Beide producten zijn lekker budgetproof en daarom dus leuk om een gokje te wagen. De volume poeder kostte maar €1,95 en de volume spray maar €1,25.

dm shoplog catrice essence
Ter review kocht ik nog een aantal andere producten waaronder een nieuw palette van Essence met bijzondere kleuren. Deze kostte €3,45. Ook Catrice heeft nu sinds de update een oogschaduwbasis en ook deze nam ik mee voor een prijs van €3,59. In Duitsland is ook een prachtige Limited Edition van Catrice verkrijgbaar. De verpakkingen waren werkelijk prachtig, maar de kleuren waren niet mijn ding. Toch moest ik wat meenemen en dat werd uiteindelijk deze lipstick. Deze kostte €3,99

dm shoplog catrice essence
Ook koop ik in Duitsland altijd make-up remover. Het is hier altijd enorm veel goedkoper en ze hebben meer verschillende varianten dan hier. Ik kocht weer die van Essence voor €1,99 en de Garnier voor minder dan €5,- geloof ik. Hier heb ik goede verhalen over gehoord en wilde hem graag testen.

dm shoplog catrice essence
Als laatste kocht ik nog dit reinigingssetje van Essence. Ik ben hier heel benieuwd naar en voor de prijs kon ik het niet laten. Hij was maar €3,45 in de aanbieding! Ben benieuwd wat de werking zal zijn.

dm shoplog catrice essence
In Duitsland zijn altijd hele leuke Limited Editions, aanbiedingen en enorme schappen. Ik ben ook zeker blij met mijn aankopen dit keer. Niet heel veel als andere keren, maar hopelijk vond je het leuk om te zien 🙂