Na een lange dag ben ik een rode bowlingbal geworden ongeveer. Mijn huid gaat glimmen en word een stuk roder. Heel irritant! Vooral op dagen als ik de hele dag weg ben en ik veel dingen moet doen. Make-up meenemen is daarom wel heel handig en ik heb een ideaal product wat hiervoor geschikt is.


Ik heb het over de Benefit Porefessional Agent Zero Shine. Een poeder inclusief kwast die je gemakkelijk mee kan nemen in je tas om zo je gezicht te kunnen afpoederen.


De verpakking vind ik erg schattig. Het is een doosje en als je hem opendoet zie je net een soort barbiepoppetje of misschien eerder een superheld. Aangenaam Agent Zero Shine!


In de verpakking zit nog een beschrijving met daarop een uitleg. Niet heel erg nodig, maar wel handig en wederom ook weer leuk vormgegeven!De verpakking is verder klein en compact en makkelijk mee te nemen. Als je de dop eraf draait haal je dit te voorschijn. Je kan deze gaatjes open en dicht draaien zodat er niet zomaar poeder uit komt omdat hij schud in je tas. Er handig en het doseert ook makkelijk.


Onderaan de verpakking kun je draaien en daar komt het kwastje tevoorschijn. Een kleine mini kabuki kwast. Je kan het schuifje omhoog en naar beneden doen zodat je de haren niet buigt in de verpakking. Over alles is dus goed nagedacht. Ookal hadden ze van mij dan ook nog wel ergens een spiegeltje in kunnen verwerken. Dan was het helemaal alles in 1.


De dop is wel heel smal, waardoor eigenlijk alleen het bijgeleverde kwastje erin past. Of je zou de poeder ergens anders op moeten strooien. Verder werkt het in gebruik heel makkelijk en de kwast is prima te doen. Misschien minder zacht dan ik gewend ben, maar het werkt prima.


Hierboven zie je het verschil zonder en met poeder. Het verschil is lastig vast te leggen, maar is er wel. Toch wilde ik de foto even toevoegen ondanks dat je bijna niks ziet. De poeder heeft een klein kleurtje, maar op het gezicht zie je daar niks meer van terug.


Ik ben in ieder geval enorm blij met de poeder. Mijn gezicht is echt direct mat en hoef er niet meerdere keren overheen te gaan. De kwaliteit is super en de poeder fixeert mijn foundation goed. Ik ben in ieder geval tevreden en ook zeker over de unieke verpakking.


Deze Benefit Agent Zero Shine is verkrijgbaar bij onder ander Douglas voor €31,-. Je krijgt hier dan 7 gram voor.