loccitane balsem vrouwendag
Nationale complimentendag, secretaresse dag, dag van de proefdieren en zo kan ik nog wel meer feestdagen opnoemen, maar vandaag is een leuke dag voor ons vrouwen. Het is namelijk Internationale Vrouwendag. Een dag waarop internationaal wordt stilgestaan bij de rechten van de vrouw en L’Occitane heeft speciaal voor deze dag een leuk actie!

loccitane balsem vrouwendag
Elke jaar brengt L’Occitane op 8 maart aandacht aan de vrouwen van Burkina Faso. Het was in Burkina Faso dat Olivier Baussan aan het begin van de jaren 1980 het bijzondere ingrediënt karitéboter ontdekte, dat de huid voedt en beschermt. Sinds die tijd hebben L’Occitane en de vrouwen van Burkina Faso gedurende 30 jaar een gedeelde geschiedenis opgebouwd. Om deze relatie in stand te houden, heeft de L’Occitane Foundation besloten de economische emancipatie van deze vrouwen te stimuleren. Dit doen ze door met name programma’s op het gebied van analfabetisme, training en microkredieten in Burkina Faso te steunen.

loccitane balsem vrouwendag

loccitane balsem vrouwendag
Speciaal om geld in te zamelen heeft L’Occitane een balsem gemaakt. 100% van de winst uit de verkoop van deze balsem gaat naar organisaties die het ondernemerschap van vrouwen stimuleren.

loccitane balsem vrouwendag
loccitane balsem vrouwendag
Ook wil ik kort wat over de balsem zelf schrijven. Deze balsem kun je namelijk gebruiken voor op je lippen, je lichaam en voor in je haar. Hij heeft een heerlijke en opvallende geur die ruikt naar abrikozen. Ik hou daar wel van! Verder bevat hij 96% karitéboter. Dit is een schoonheidsingrediënt met talrijke heilzame eigenschappen. Hij is makkelijk mee te nemen voor in je tas en het kleurtje is lekker opvallend. De balsem is fijn in gebruik en ik gebruik hem graag voor mijn lippen. De balsem bevat 20 gram. Wat ook nog eens best veel is.

loccitane balsem vrouwendag
Natuurlijk gaat het niet alleen om de balsem, maar ook om de vrouwen. De Ultra Soft fundraisings Balm is voor €2,00 verkrijgbaar bij de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl. Zo heb je voor de prijs een fijne balsem en help je de vrouwen.