Maybelline Matte Maker

maybelline matte maker review nederland
Zo ineens zijn al mijn poeders op en dan heb ik weer een lading vol. Vorige week schreef ik al over de poeder van Benefit, maar nu is het de beurt aan deze nieuwe Matte Maker van Maybelline!

maybelline matte maker review nederland
De Matte Maker van Maybelline is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar zal ongetwijfeld snel komen. Gelukkig kon ik hem al in Duitsland scoren. Wel kun je hem vinden op de Asos webshop. Maybelline vind ik een prima merk en was benieuwd hoe deze mij zou bevallen. De verpakking sprak mij aan, ik deed hem in mijn mandje en ik rekende hem af bij de kassa.

De verpakking vind ik aantrekkelijk. De zwarte verpakking met transparante dop en mooie typografie spreken mij erg aan. Misschien niet helemaal praktisch, want het is een draaidop, maar verder vind ik hem prima. De verpakking bevat 7,5 gram poeder.

maybelline matte maker review nederland
De poeder was in Duitsland verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, maar op internet vind ik er vier. Ze zijn verkrijgbaar in Natural Beige, Nude Beige, Classic Ivory en Sun Beige. Uiteraard heb ik de lichtste kleur genomen. Ik nam de kleur 15 Light Beige. Het gekke is dat die niet tussen de lijst staat. Ik kan hier jammer genoeg ook niet meer informatie over vinden. Hoe dit precies zit durf ik niet te zeggen. De poeders hebben een kleurtje en dit geeft dus iets meer dekking dan een transparante poeder.

maybelline matte maker review nederland
maybelline matte maker review nederland
Hier zie je de swatch van de poeder. De poeder voelt vrij zacht aan. Ik denk dus al dat hij daarom voor iets meer dekking zal zorgen. Ik ben benieuwd!

maybelline matte maker review nederland
De poeder breng ik aan nadat ik mijn BB cream en concealer aan heb gebracht. Ik doe dit met een kabuki of een stippling brush. Voor deze poeder vind ik een stippeling brush op dit moment het prettigst. Links zie je mijn gezicht met BB Cream en Concealer en rechts met de poeder er nog overheen. Als je goed kijkt is het verschil duidelijk te zien.

maybelline matte maker review nederland
Het effect van de poeder vind ik echt heel mooi. Mijn gezicht is mat en ziet er nog egaler uit. Als je teveel poeder aanbrengt krijg je een cakey effect. Daarom breng ik hem graag aan met een stippling brush voor een lichter effect. Ik vind het matte en egale effect heel mooi en het blijft ook nog eens lang zitten. Ik zelf moet onderweg nog wel even bijpoederen voor het gewenste effect, maar dat heb ik met elke poeder. Het is een andere poeder dan anders, maar ik vind hem verbazingwekkend fijn, maar ik denk niet dat iedereen dat zal vinden.

maybelline matte maker review nederland
De Maybelline Matte Maker zal ongetwijfeld snel naar Nederland komen, maar voor nu is hij te koop via Asos. Ik kocht hem voor een prijs van €5,45.

Als je meer reviews van mij wilt lezen, kijk dan even op mijn pagina met reviews. De pagina word nog geüpdate, dus niet al mijn artikelen staan er tussen.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

20 Reacties

 1. 23 februari 2015 / 07:10

  Oh wauw wat een mooi effect. Ook lekker budgetproof!

 2. 23 februari 2015 / 07:44

  Wat een bijzondere poeder is het :D Hij heeft je huid een prachtig en matte effect zonder al te veel een cakey effect te geven :)

 3. 23 februari 2015 / 08:31

  Super mooi en natuurlijk effect! Een poeder maakt het geheel toch altijd net wat egaler! <3

 4. 23 februari 2015 / 09:06

  Ik had hem nog nooit gezien, maar de prijs is wel goed! Ik vind het er ook goed uitzien, ik heb volgens mij nog nooit een poeder van Maybelline geprobeerd!

  • Daniëlle
   Auteur
   23 februari 2015 / 13:59

   Dit was ook de eerste keer dat ik een poeder van Maybelline probeerde.

 5. 23 februari 2015 / 09:10

  Deze lijkt me het uitproberen waard! Deze week maar even een bezoekje brengen aan de DM!

 6. 23 februari 2015 / 09:49

  Ziet er goed uit zeg! Mooi effect op de huid. Ik heb toevallig gisteren twee poeders van Essence aangeschaft!

 7. 23 februari 2015 / 10:23

  Voor dat geld (hoewel ze in NL het dubbele kosten denk ik) zou ik hem zeker aanschaffen; ik vind het effect prachtig!

  • Daniëlle
   Auteur
   23 februari 2015 / 13:58

   Ik vind het ook echt belachelijk dat het verschil zo duur moet zijn. Het scheelt vaak ook wel 5 euro voor een foundation.

 8. 23 februari 2015 / 11:12

  Mooi om te zien dt de poeder je nog net iets meer dekking geeft! Ik gebruik altijd All About Matt poeder van Essence, misschien moet ik toch weer eens opzoek naar een poeder met een kleurtje.

  • Daniëlle
   Auteur
   23 februari 2015 / 13:58

   Die vond ik ook heel fijn, maar hij brak altijd zo snel bij mij, waardoor ik hem nooit op kreeg.

 9. 23 februari 2015 / 11:55

  Ik dacht ook al dat hij nog niet te koop was hier, want ik had hem nog niet in de schappen gezien! Maar het lijkt me echt een fijn product <3

 10. 23 februari 2015 / 14:05

  Ziet er erg goed uit! :D Jammer dat dit product alleen (nog) niet in Nederland te koop is.

 11. 23 februari 2015 / 15:54

  Heel mooi effect en ook helemaal niet duur

 12. 23 februari 2015 / 19:03

  Wauw dit ziet er wel echt goed uit! Hier was ik echt benieuwd naar. Inderdaad een goed idee om dit met een stippeling brush aan te brengen.

 13. 23 februari 2015 / 21:38

  Wat ziet deze poeder er goed uit, echt heel erg mooi1 ..en de prijs ook geweldig leuk voor dit product,…fijne review om te lezen, ,,,,laat deze poeder maar snel naar Nederland komen…

 14. 25 februari 2015 / 20:27

  Ohhh wat balen dat ie hier niet te krijgen is, wat een mooi product!

 15. 4 maart 2015 / 11:11

  Wat een mooi resultaat, ik zie zeker een verschil. Vind de prijs ook erg vriendelijk! Fijne review :)