Yummygums Hair Gummies
Tegenwoordig zie je ze overal: gummies voor haargroei, maar werkt het nou echt? Yummygums Hair heeft veel verschillende soorten gummies. De Hair gummies voegt alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen toe die je lichaam nodig heeft om je haar, huid en nagels te voeden. In deze review vertel ik je er alles over.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Yummygums Hair Gummies
De Yummygums Hair Gummies zijn speciaal voor je huid, haar en nagels. De ingrediënten zorgen voor haargroei, sterker haar, voorkomen van haarbreuk, gezond en vol haar met een natuurlijke glans. Het zorgt niet alleen voor beter haar, maar ook voor sterkere nagels en voorkomen van scheuren en het voeden van de huid van binnenuit. De Yummygums Hair Gummies:

 • Ondersteunt haargroei en veerkracht
 • Versterkt haarstructuur, minimaliseert breuk
 • Zorgt voor glanzend en gezond haar
 • Verstevigt nagels, voorkomt splijten
 • Voedt de huid van binnenuit

hair gummies
80% merkt resultaat na 3 maanden kuur, dat belooft dus veel goeds! De gummies zijn gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, gehaald uit plantaardige bronnen. De kleurstof is gewonnen uit wortelsapconcentraat en zwarte aalbes fruitsapconcentraat. De gummies zijn ook nog eens vegan en suikervrij. Daarnaast zijn ze halal-friendy, vrij van allergenen/lactose/gluten en dierproefvrij. Je kan ze zo innemen en water is niet nodig. Ze smaken namelijk erg lekker naar frambozen. Neem er 2 per dag voor het beste resultaat.

gummies

Werking hoofdingrediënt

 • Biotine is de belangrijkste vitamine bij ondersteuning van de haargroei en in de strijd tegen haaruitval. Deze vitamine houdt je haar sterk en glanzend. Het levert ook een bijdrage aan de productie van keratine.
 • Selenium is een mineraal dat een belangrijke rol speelt bij de conditie en het behoud van gezond, glanzend en sterk haar. Het ondersteunt daarnaast je lichaam bij het verwerken van proteïnen, de bouwsteen van haar.
 • Bamboe extract wordt gewonnen uit de bladeren en takken van de bamboe plant. Bamboe extract is van nature rijk aan silica (75%), dat wordt gekoppeld aan de glans en gezondheid van haar.
 • Foliumzuur is essentieel voor de celontwikkeling en groei van weefsels, waardoor het van belang is voor gezonde haarzakjes en haargroei. Foliumzuur zorgt bovendien voor een betere bloedcirculatie, waardoor voedingsstoffen je hoofdhuid beter kunnen bereiken.
 • Vitamine C§§ is van belang voor de vorming van collageen, dat de stevigheid van je huid ondersteunt. Het helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Vitamine B3 (Niacine) heeft een verwijdend effect op bloed- en haarvaten. Dit helpt je hoofdhuid gezond te houden.
 • Zink is goed voor je haar en nagels, en voedt de huid van binnenuit.
 • Vitamine B12 is belangrijk voor de vorming van rode bloedcellen en draagt bij aan de maak van cellen en weefsels.

Wanneer zie je resultaat bij hair gummies?

Wanneer zie je resultaat bij hair gummies?

Er wordt aangeraden om de gummies minimaal 3 maanden te gebruiken om goed resultaat te zien. Gebruik 2 gummies per dag. Na maand 1 zie je meestal het eerste effect in de hardheid van de nagels en vermindering van scheuren of broosheid. Na 3 maanden kan je goed de effecten op het haar in glans, volheid en haargroei zien. Ik vond het eerlijk gezegd lastig oordelen wanneer ik effect begon te zien en of ik effect zag. De gezondheid van je huid, haar en nagels is van nog zo veel meer dingen afhankelijk. Zo kan goede voeding, voldoende drinken en regelmatig bewegen ook veel verschil maken. Om die reden vind ik het moeilijk om direct te zeggen: het werkt! Maar ik ben wel van mening dat ik mijn haar er heel mooi uit vind zien. Het ziet er gezond uit en heeft een mooie glans. Alsnog denk ik dat het een combinatie is van de vitamines en een gezonde leefstijl, maar ik ben wel blij met het resultaat.

Hoe snel groeit je haar met hair gummies?

De resultaten verschillen echt per persoon. Bij de een gaat dit sneller dan bij de ander. Ze zeggen dat je na 3 maanden goed het effect kan beoordelen. Deze gummies stimuleren haargroei, maar zorgen ook voor gezonder, dikker en glanzender haar.

Beïnvloedt het de haargroei op andere plaatsen?

Hier was ik persoonlijk erg bang voor en daarom had ik het jaren niet gebruikt. Volgens Yummygums zijn de Hair gummies ontwikkeld om enkel haargroei op de hoofdhuid te ondersteunen. Het belooft geen invloed hebben op lichaamshaar op andere plaatsen, omdat dit wordt gereguleerd via het hormonale systeem. Persoonlijk heb ik hier na maanden testen ook niks van gemerkt.

Hoe snel groeit je haar met hair gummies?

Yummygums Hair Gummies

De Yummygums Hair Gummies kosten €24,50 per potje van 60 stuks. Dit is dus voldoende voor 1 maand. Je kan de gummies bestellen via de website van Yummygums zelf. Hoe meer potten je koopt, hoe meer korting je krijgt.

– Lees ook: Kruidvat Gummies Review – Oh My Night, Focus & Energy