Essence All About Romance Oogschaduw Palette


Tot nu toe heeft Essence elke keer hun schappen weer uitgebreid met extra Essence palettes. Een aantal vorige ‘All About’ palettes heb ik ook weten te bemachtigen en er is weer een nieuwe palette in de schappen. Namelijk het All About Romance palette, met een bijzondere kleuren combinatie. Ik ga je alles over dit product vertellen inclusief swatches en een ooglook.Het palette heeft weer dezelfde verpakking als de voorgaande versies. Het palette is klein en transparant zodat je alle kleuren goed kan zien. Op het palette staat nog mooie zilverkleurige typografie. Jammer genoeg uit ervaring gaan de letters er snel af en dat vind ik erg jammer!


De verpakking is hetzelfde als alle andere versies. Een transparant doosje waar je de kleuren doorheen kan zien met daarop mooie zilverkleurige typografie. Als je hem open doet, dan zie je daar de zes bijzondere kleuren zitten. De vormgeving trekt mij in ieder geval zeker aan!


De kleuren combinatie is zeker heel erg anders dan de voorgaande versies. Zo zie ik al een licht blauw, een rosé roze en een glimmende highlighter. Ben benieuwd hoe een look met deze kleuren zal staan! De kleuren zijn vrijwel allemaal shimmery


Alle kleuren voelen vrij zacht aan en hebben allemaal een opvallende shimmery finish. De pigmentatie van de kleuren vind ik persoonlijk matig tot voldoende. Er is niet een kleur die eruit springt.


Hierboven zie je de look die ik heb gemaakt. Voor de look begon ik met een oogschaduwbasis van Too Faced zodat de kleuren lang blijven zitten en intenser van kleur worden. Op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek gebruikte ik de eerste shimmery lichte kleur. De kleur valt lekker op en zien er goed uit! Op het bewegend ooglid heb ik de donkere paarse kleur aangebracht en in de arcadeboog de laatste grijze kleur die ik ook nog onder mijn wimperrand aanbracht. De look maakte ik af met de L’Oréal Super Liner Perfect Slim en de Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara zoals gewoonlijk.


De look vind ik goed gelukt, maar niet heel bijzonder. De kleuren zijn op mijn ooglid toch niet zo intens als verwacht. Ook vind ik dat de kleuren snel vervagen. De swatches zagen er oké uit, maar als je met je vingers er heel zachtjes over wrijft zijn ze weg. Vergeleken met de andere palettes vind ik hem niet bijzonder.


De kleuren zijn niet zo intens gepigmenteerd als verwacht en de kleuren vagen snel en te makkelijk weg. Zonde! Nee, ik vind het om eerlijk te zijn niet zo’n aanrader. De andere varianten van de All About palettes vind ik beter.


Het All About Romance palette heeft een prijs van €3,45 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Als je nog meer reviews van mij wilt lezen, kijk dan even op mijn review pagina.

Review Essence All About Nude Palette
Review Essence All About Chocolate Palette

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 26 februari 2015 / 08:10

  Wat jammer dat de kleuren een beetje wegvallen! Mooie review!

 2. 26 februari 2015 / 08:47

  De laatste 3 kleuren vind ik mooi maar jammer dat het zo gauw vervaagd.

 3. 26 februari 2015 / 09:06

  Vind ‘m niet heel geweldig.. Deze sla ik over :P

 4. 26 februari 2015 / 09:18

  Ziet er leuk uit, maar deze sla ik over. Jammer dat het tegenvalt!

 5. 26 februari 2015 / 09:41

  Jammer! Ik heb hem gisteren in mijn handen gehad en dacht uiteindelijk ‘nee, toch niet’. Gelukkig maar!

 6. 26 februari 2015 / 09:59

  Jammer dat de kleuren snel vervagen, ze zien er wel heel mooi uit. Je maakt leuke foto’s!

 7. 26 februari 2015 / 11:51

  De kleuren zagen er veelbelovend uit, maar het is super jammer dat ze zo snel vervagen ;(

 8. 26 februari 2015 / 13:20

  Jammer dat het snel vervaagd! Ik vind de look die je ermee hebt gecreëerd wel heel mooi :) X

 9. 26 februari 2015 / 14:17

  Ik ben niet echt helemaal omver geblazen, maar voor een hele zachte zomerlook zijn de kleuren wel mooi! xx

 10. 26 februari 2015 / 15:12

  Wat jammer zeg, ik heb hem ook nog ongeopend liggen.. maar ik vind hem tegen vallen! Je hebt er wel prachtige foto’s van gemaakt :)

 11. 26 februari 2015 / 15:44

  Ik was hier heel erg benieuwd naar, maar ik laat het denk ik toch maar liggen, ben niet super enthouiast, ziet er wel pretty uit!

 12. 26 februari 2015 / 17:46

  Voor die prijs vind ik het een best oke product, maar zelf zou ik het niet kopen omdat het niet echt kleuren zijn die ik gebruik x

 13. 26 februari 2015 / 17:51

  Deze sla ik over, ook omdat de kleuren niet echt iets voor mij zijn.

 14. 26 februari 2015 / 18:05

  Dit is niet echt een palette voor mij denk ik…

 15. 26 februari 2015 / 19:12

  Echt super jammer dat dit palette een soort van “flop” is. Ik heb zelf ook de all about nude en all about chocolates maar daar ben ik echt ontzettend over te spreken!

 16. 26 februari 2015 / 19:49

  Deze palettes zijn niet mijn ding, ze zijn toch nooit wat ik er van hoop. Alleen de chocolate versie vind ik wel heel fijn!

 17. 26 februari 2015 / 20:03

  Dat is wel heel erg jammer dat de kleuren ook zo weg te vegen zijn. Palette ziet er leuk uit en ook de kleuren vind ik ook mooi.

 18. 26 februari 2015 / 20:35

  de kleuren vind ik wel heel erg lief om te zien….als het je smaak is, dan denk ik dat je hier toch niet een heel slchte koop aan hebt, tenslotte hebben die zachte tinten echt zijn charme!

 19. 26 februari 2015 / 21:19

  Voor pasteltinten zou ik dan eerder dat pastelpaletje van MUA nemen, die zijn vrij goed gepigmenteerd. De ooglook die je ermee maakte vind ik wel heel erg mooi :)

 20. 26 februari 2015 / 23:37

  jammer dat ze tegenvallen! je eyeliner is wel perfect <3

 21. 2 maart 2015 / 21:11

  ziet er mwa uit ik vind deze kleuren ook echt niet bij mij staan haha ! liefs

 22. sabrina
  3 maart 2015 / 23:45

  Ik heb eigenlijk wel getwijfeld over dit palette maar denk nu dat ik het maar niet doe!