Tot nu toe heeft Essence elke keer hun schappen weer uitgebreid met extra Essence palettes. Een aantal vorige ‘All About’ palettes heb ik ook weten te bemachtigen en er is weer een nieuwe palette in de schappen. Namelijk het All About Romance palette, met een bijzondere kleuren combinatie. Ik ga je alles over dit product vertellen inclusief swatches en een ooglook.Het palette heeft weer dezelfde verpakking als de voorgaande versies. Het palette is klein en transparant zodat je alle kleuren goed kan zien. Op het palette staat nog mooie zilverkleurige typografie. Jammer genoeg uit ervaring gaan de letters er snel af en dat vind ik erg jammer!


De verpakking is hetzelfde als alle andere versies. Een transparant doosje waar je de kleuren doorheen kan zien met daarop mooie zilverkleurige typografie. Als je hem open doet, dan zie je daar de zes bijzondere kleuren zitten. De vormgeving trekt mij in ieder geval zeker aan!


De kleuren combinatie is zeker heel erg anders dan de voorgaande versies. Zo zie ik al een licht blauw, een rosé roze en een glimmende highlighter. Ben benieuwd hoe een look met deze kleuren zal staan! De kleuren zijn vrijwel allemaal shimmery


Alle kleuren voelen vrij zacht aan en hebben allemaal een opvallende shimmery finish. De pigmentatie van de kleuren vind ik persoonlijk matig tot voldoende. Er is niet een kleur die eruit springt.


Hierboven zie je de look die ik heb gemaakt. Voor de look begon ik met een oogschaduwbasis van Too Faced zodat de kleuren lang blijven zitten en intenser van kleur worden. Op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek gebruikte ik de eerste shimmery lichte kleur. De kleur valt lekker op en zien er goed uit! Op het bewegend ooglid heb ik de donkere paarse kleur aangebracht en in de arcadeboog de laatste grijze kleur die ik ook nog onder mijn wimperrand aanbracht. De look maakte ik af met de L’Oréal Super Liner Perfect Slim en de Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara zoals gewoonlijk.


De look vind ik goed gelukt, maar niet heel bijzonder. De kleuren zijn op mijn ooglid toch niet zo intens als verwacht. Ook vind ik dat de kleuren snel vervagen. De swatches zagen er oké uit, maar als je met je vingers er heel zachtjes over wrijft zijn ze weg. Vergeleken met de andere palettes vind ik hem niet bijzonder.


De kleuren zijn niet zo intens gepigmenteerd als verwacht en de kleuren vagen snel en te makkelijk weg. Zonde! Nee, ik vind het om eerlijk te zijn niet zo’n aanrader. De andere varianten van de All About palettes vind ik beter.


Het All About Romance palette heeft een prijs van €3,45 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Als je nog meer reviews van mij wilt lezen, kijk dan even op mijn review pagina.

Review Essence All About Nude Palette
Review Essence All About Chocolate Palette