Max Factor Mascara
Het merk waarvan ik dol ben op hun mascara’s brengt weer een nieuwe mascara uit. Deze maand is Max Factor namelijk gekomen met de Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara. Ik ben erg benieuwd wat deze mascara precies voor mijn wimpers zal gaan doen.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Allereerst de verpakking, die vind ik echt ontzettend tof. Hij is groot, ligt fijn in de hand en ziet er heel tof uit. Dat blauwe kleurtje met die gouden details en de mooie vorm vind ik erg leuk. Dat is dus al een leuk meegenomen pluspunt.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara belooft de wimpers onmiddellijk een lift te geven en te zorgen voor zichtbaar meer volume en glamour. De vernieuwde Lash-Lifting-Borstel is verantwoordelijk voor deze verbetering.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Hier zie je het borsteltje wat beter. Hij is heel bijzonder en ik ben benieuwd hoe hij in zijn werking zal zijn. Door de vorm en de afwisseling van piepkleine borstelhaartjes wordt belooft dat elk wimperhaartje bekleed wordt met mascara. De manier waarop deze borstel is ontworpen zorgt voor vol ogende, optimaal gelifte en gescheiden wimpers.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Met het uiteinde van de borstel kun je nog makkelijk bij je onderwimpers en in je ooghoeken komen.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Hier zie je het verschil met de mascara op mijn wimpers. Links zie je mijn oog vanaf meerdere standpunten zonder mascara en rechts met mascara. De mascara doet het erg goed naar mijn idee. Hij geeft lekker veel volume en mooi lengte aan mijn wimpers. Het borsteltje is erg makkelijk met aanbrengen. Er zit genoeg mascara op, maar niet teveel voor een spinnenpoten effect.

Max Factor Review

Conclusie

De mascara vind ik erg prettig. Hij doet me ook erg denken aan de originele False Lash Effect Mascara. Dus als je die mascara al fijn vind, dan kan deze je niet teleurstellen. De vorm van de borstel is erg makkelijk met aanbrengen. Ook kom ik makkelijk bij mijn onderste wimpers. Het enige wat naar mijn idee misschien nog wat beter kon, was dat hij mijn wimpers wat meer mocht separeren. Ik vind het een prima mascara waar ik erg tevreden over ben.

Max Factor Mascara Review
De Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara is verkrijgbaar voor een prijs van €17,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Etos.

Het product uit dit artikel heb ik gekregen. Lees mijn disclaimer.