sushi mukbang Nederlands
Sommige meiden die ik kennen van bloggen en YouTube kan ik inmiddels ik wel echte vriendinnen noemen, waaronder Rebecca Denise. Na lang plannen spraken Rebecca en ik af en hebben onder andere drie video’s opgenomen. Vandaag deel ik daarvan de eerste en dat is dus een heerlijke sushi mukbang!


In deze video hebben we het onder andere over leuke Netflix serie’s, VEED, maar ook hoe het was om kijkers in het echt te zien. Ik snap goed als je niet van een mukbang video houdt, maar geef het een keer een kans zou ik zeggen. Moet je bijvoorbeeld vanavond alleen eten?! Dan is dit een goede kans. Ik waarschuw je alvast, want je gaat honger krijgen!

Wat is dat toch met al die mukbangs?

Mukbangs zijn sinds kort een enorme hype op YouTube en ik zal nog even in het kort uitleggen wat een mukbang is en waarom het ineens zo’n enorme hype is. Mukbang is dus eigenlijk gewoon een video waarin je eet. Ja, het klinkt nog raarder nu ik het zo typ en dat is het ook eigenlijk wel. Je houdt ervan of je houdt er niet van. Veel mensen vinden het gezellig om niet ‘alleen’ te eten en vinden het fijn om daarom met een video te kijken. Ook ‘horen’ er in mukbang video’s juist eetgeluiden te zitten.

De andere video die ik met Rebecca opnam is te vinden op haar kanaal. We zijn namelijk naar de Action geweest en vonden wel heel bijzonder snoep, waaronder ijsjes die niet in de diepvries hoeven! Bekijk die video ook zeker. Ik zou het erg waarderen als je je zou willen abonneren op mijn Youtube kanaal.