De tweede winactie van deze week is een mega groot make-up pakket t.w.v €160,- Met merken zoals: Golden Rose, Models CO, Kryolan, Catrice, Essence en nog veel meer! .

De inhoud van dit pakket is een verrassing! Dus laat je verrassen door mee te doen aan de winactie. Je zal onder ander heel veel make-up vinden, maar ook een verzorging producten.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je mee doet en wat je allemaal gedaan hebt om kans te maken.
– Abonneer op het Youtube kanaal van Make Me Blush

Wat mag je doen om kans te maken?

– Like Make Me Blush op Facebook
– Volg mij op Twitter en tweet “Win een make-up pakket twv €160,- Klik hier om mee te doen: www.makemeblush.nl #winactie @Daniieexxx
– Volg mij op Instagram

De winactie loopt vanaf vandaag 6 februari tot en met 5 maart. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Ook maak ik de winnaar bekend op Facebook en Twitter. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer.