dear diary persoonlijk
Het is weer eens tijd voor een Dear Diary op mijn blog. Dit heb ik al maanden niet meer gepost, maar vandaag is het eindelijk weer tijd! Afgelopen week had ik onder andere een weekendje Amsterdam en was het heerlijk weer om leuke dingen te doen. Kijk je mee?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

weekendje Amsterdam
Zaterdagochtend gingen we onderweg naar ons weekendje Amsterdam. We waren dit weekend 2 jaar samen en ging gezellig een weekendje weg. Onderweg nog even een lekkere koffie halen in Amersfoort.

We boekten een kamer in het Fletcher hotel voor ons weekendje Amsterdam. Ik wilde altijd al eens in deze kamer slapen vanwege de bijzondere douche! We kozen voor een kamer extra hoog in de toren zodat we mooi uitzicht hadden. We zaten op de perfecte hoek, want in de avond zagen we mooi de zonsondergang.

weekendje Amsterdam
Natuurlijk namen we dit weekend genoeg terrasjes want het was echt heerlijk weer. Eindelijk kon het weer!

Ons tweejarig samenzijn moest natuurlijk even gevierd worden, dus we hadden nog even een champagne gehaald om te proosten!

weekendje Amsterdam
Dit stukje van Amsterdam vind ik altijd zo mooi! Ik moest er dus echt even een Instagramfoto maken.

In dit superleuke winkeltje in Amsterdam spotte ik een toffe fotocamera lamp. Ik twijfelde iets te veel omdat ik het niet echt nodig heb, maar maakte wel even een foto. Dit zijn typisch dingen die ik later dan weer kan vragen voor bijvoorbeeld mijn verjaardag, altijd handig om te onthouden!

weekendje Amsterdam
Ook kocht ik in Amsterdam nog deze heerlijke aardbeien. Ze zijn ontzettend overpriced, maar ik wilde dit altijd al eens proberen. Daarnaast absoluut fotowaardig, dus ik moest er zeker even een foto van maken!

Het Queen of Jetlags boek heb ik eindelijk uitgelezen. Ik vind het echt een prachtig boek om doorheen te bladeren en vind dat er fijne tips in staan! Van een paar tips heb ik toch maar even een foto gemaakt aangezien ik het boek niet gekocht had, maar geleend via de Bibliotheek. Ik denk dat ik hem zeker nog wil aanschaffen omdat het een prachtig boek is om doorheen te bladeren.

dear diary persoonlijk
Woensdag mocht ik mijn tentamen spelling inzien. Ik moest 95% goed hebben, maar had 1 vraag te veel fout waardoor ik het tentamen nét niet gehaald had. Vandaag mocht ik na een maand eindelijk inzien welke fouten ik had gemaakt.

Ik baalde er nog steeds van en was zo teleurgesteld en boos dat ik een lekkere Starbucks koffie voor de terugweg heb gehaald als een soort troostvoer. Ik ben altijd een persoon die na overwinningen of verdrietige moment mezelf gaat belonen of troosten met voedsel. Ben jij ook zo?

action opbergbakjes.
Bij de Action had ik een tijdje geleden bakjes gekocht (ook te zien in mijn Action shoplog). Deze bakjes waren officieel bedoeld voor de koelkast, maar ik heb ze ingedeeld in mijn beauty kast. Hierin heb ik producten gesorteerd voor reviews, winacties etc. Over winacties gesproken; er staat nog een lopende winactie online op mijn Instagram.

Donderdag was het echt prachtig weer en trok ik weer eens dit leuke jurkje uit de kast. Hij is van Josh V in samenwerking met Mascha, maar helaas niet meer te koop.

action review make-up
Op zaterdagavond ging ik nog even shoppen bij de Action, want ik wilde wel meer van die bakjes. Helaas waren ze er niet in dit filiaal, maar ik zag wel andere toffe items. Zo zag ik een baking powder en deze kwasten, daar schreef ik eerder al eens een review over.

workout
De afgelopen tijd ben ik weer wat actiever met sporten. Deze week heb ik maar liefst drie keer een workout gedaan.

Op zondag ging ik mijn kledingkast opruimen want dat was echt hoog nodig. Dit voelt echt als een enorme opluchting, heerlijk!

winactie
Nog even een fijne tip! Er staat een winactie online op mijn Instagramaccount, je kan nog een paar dagen meedoen!

— Lees ook: Dear Diary #6