blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Sinds de komst van mijn blog is mijn ontwikkeling in fotografie ook met de dag verbeterd. Fotografie vond ik altijd wel leuk, maar goed was ik niet. Nog steeds ben ik geen fotograaf, maar nu ik het beter kan, vind ik het ook leuker. In dit artikel deel ik 15 blogfoto’s waar ik het meest trots op ben. Kijk je mee?

Je zult hoogstwaarschijnlijk het meest recente blogfoto’s zien. Beetje logisch natuurlijk, want hoe meer ik leer qua fotografie, hoe beter ik word. Veel foto’s zie je niet meer snel voorbij komen op mijn blog omdat het lang geleden is dat het artikel online is gekomen. Deze foto’s wou ik graag even in de spotlights zetten. Naar mijn idee zijn dit de foto’s waar ik het meest trots op ben, maar ik ben niet elk artikel door geweest. Hoogstwaarschijnlijk zou ik dus nog wel wat foto’s kunnen toevoegen, die ik op dit moment vergeten ben.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Deze foto is vrij recent en dit was ook gelijk de aanleiding van dit artikel. Ik had eens wat nieuws uitgeprobeerd met fotografie en vond het resultaat zo tof geworden!

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Deze twee foto’s van mijn nieuwe fiets vind ik echt heel goed gelukt, maar eigenlijk vind ik alle foto’s in het artikel tof geworden.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Alweer een ruim jaar geleden schreef ik review over deze kwast. De foto’s zijn simpel, maar ik vind ze wel erg mooi geworden. Vooral dat poeder rondom de kwast maakt de foto helemaal af.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Ook deze foto van de Lush Lemony Flutter is niet lang geleden. Heerlijk product, maar ik ben ook wel erg blij met hoe deze foto gelukt is.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
De Primark opening in Arnhem is al een behoorlijk tijdje geleden. Ik schreef destijds een artikel over de opening. Er is niet een specifieke foto in dit geval die ik heel mooi vind, maar alle foto’s bij elkaar in het artikel vullen elkaar zo goed aan. Hopelijk word ik nog eens weer uitgenodigd voor een Primark opening, want naast het shoppen bij de Primark waren deze foto’s van volle rekken ook leuk om te maken.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Speciaal voor een herfst tag die ik op mijn blog plaatste ging ik nog even snel naar buiten om een bijpassende foto te maken. Dat snelle momentje gaf toch wel een toffe foto.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Hetzelfde geldt voor deze foto. Want speciaal voor een winters artikel maakte ik een winterse foto.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
In de praktijk met make-up zijn leuke foto’s te maken. Toen ik 1,5 jaar geleden (de tijd vliegt!) de Discover Make-up Cursus volgde, kon ik ook veel goede foto’s maken. Deze twee hierboven vind ik wel aardig gelukt.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Alweer een lange tijd geleden gaf ik jullie als tip om eens bij de Beau Make-up Store in Groningen te kijken. Daar horen natuurlijk foto’s bij en met toestemming van de eigenaar heb ik foto’s mogen maken van de winkel. De producten maken ook veel goeds bij deze foto’s!

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
In 2015 maakte ik foto’s van mijn dagelijkse make-up routine. Eigenlijk gebruik ik op dit moment geen enkel product hiervan meer dagelijks, toch vind ik de foto’s wel tof.

blogfotos beautyblogger Nederlands nederland blogger
Deze foto is het meest recent van allemaal. Eigenlijk is het een hele simpele foto, maar mede door de kleurencombinatie vind ik hem heel mooi.

Nog steeds ben ik geen goede fotograaf, maar van deze foto’s kan ik wel zeggen dat ik een beetje trots ben. Misschien is het eens leuk om mijn foto’s te delen buiten mijn blog om waar ik het meest trots op ben. Foto’s die ik bijvoorbeeld thuis heb gemaakt of op vakantie. Dit zijn namelijk foto’s die nog nooit op mijn blog verschenen zijn. Laat maar even weten.