speed brow benefit
De laatste tijd heb ik veel over wenkbrauw producten geschreven. Het product wat ik vandaag review heb ik gekregen en is denk ik wel geschikt voor de meiden die wel wat met hun wenkbrauwen willen doen, maar niet teveel. Benieuwd naar het effect van deze gel?

speed brow benefit
speed brow benefit
De verpakking vind ik zoals altijd bij Benefit erg leuk. De gel is de vinden in een doosje die leuk vormgegeven is en ook de verpakking zelf ziet er zoals altijd weer leuk uit. Ook zit er nog een klein papiertje in de verpakking met een uitleg. De gel kun je aanbrengen door middel van een klein mascara borsteltje.

speed brow benefit
Deze gel bevat microvezels die zullen hechten aan je wenkbrauwen waardoor ze nog voller zullen lijken. Ook zal deze gel een kleurtje geven aan je wenkbrauwen. De wenkbrauwgel is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Namelijk Light/Medium en Medium/Deep. Zelf heb ik de kleur Medium/Deep.

speed brow benefit

speed brow benefit
Normaal gesproken gebruik ik een transparante gel, maar het kan ook prima met een gel met een kleurtje. Het effect met een kleurtje zie je hierboven. Links zie je mijn wenkbrauwen hoe ze altijd zijn en rechts met de gel er nog overheen. Het lijkt een klein beetje alsof de gel de poeder een beetje weghaalt. Wel vind ik de wenkbrauwen er gladder en wat strakker uitzien.

speed brow benefit
Het voordeel van deze gel is dat je hem snel kan gebruiken als je haast hebt en geen tijd hebt om je wenkbrauwen bij te tekenen. Hierboven zie je links mijn wenkbrauw zonder product en rechts met de gel. Het verschil is minimaal. Dit had ik eigenlijk wel wat meer verwacht.

Mijn wenkbrauwen blijven gedurende de dag goed zitten. De gel voel je niet zitten tenzij je wat teveel aanbrengt. Je bent maar een beetje nodig en je haren blijven op hun plek.

speed brow benefit
Het product vind ik eigenlijk prima en doet mij heel erg denken aan de Anastasia Clear Brow Gel. Ik had verwacht dat deze gel ook makkelijker in gebruik zou zijn voor als je enkel je wenkbrauwen met die product wil doen, maar veel kleur geeft het niet af. Hij lijkt dus veel op die van Anastasia, maar als ik zou moeten kiezen zou ik ook voor Anastasia kiezen. De prijs is vrijwel gelijk en bij Anastasia heb ik het idee dat ze nog steviger op z’n plek blijven en dat de kleur ook de hele dag blijft. Het verschil is niet drastisch, maar ik zou toch eerder voor Anastasia kiezen dan Benefit.

Verder maak je geen verkeerde keuze als je voor Benefit kiest. Ik vind dit product echt een must voor je wenkbrauw routine en ik zou ook niet meer zonder kunnen. Het product doet wat het belooft en mijn wenkbrauwen zien er aan het einde van de dag nog precies hetzelfde eruit.

speed brow benefit
De Benefit Speed Brow heeft een prijs van €25,- en is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.