NYX HD Studio Photogenic Concealer
Door de verpakkingen en de naam van deze concealer was ik al snel nieuwsgierig geworden. In dit artikel review ik de NYX HD Studio Photogenic Concealer. Naast huidskleuren is deze concealer ook nog verkrijgbaar in o.a. geel, lila en groen. Vandaag review ik de kleur 01 Porcelain.

NYX HD Studio Photogenic Concealer
De NYX HD Studio Photogenic Concealer belooft een luchtige concealer te zijn die moeiteloos kleine imperfecties, verkleuringen en donkere kringen onder de ogen kan verbergen. De formule zou lichtgewicht zijn en geen zichtbare, dikke lagen achterlaten maar een natuurlijke medium tot sterke dekking bieden. Hij is geschikt voor de normale huid en bevat geen SPF en dat vind ik een groot pluspunt. Perfect dus voor foto’s zoals de naam van het product ook al zegt.

NYX HD Studio Photogenic Concealer
De verpakking vind ik er heel mooi uitzien. Hij ziet er net wat luxer uit dan gemiddelde concealer verpakkingen naar mijn idee. De concealer kan aangebracht worden met de sponsapplicator. Wel zat bij mijn concealer de dop niet goed vast gelijmd, maar ik ga er maar vanuit dat dit enkel toevallig bij mij zo is.

NYX HD Studio Photogenic Concealer
Op deze foto heb ik links enkel mijn wenkbrauwen ingevuld, maar voor de rest geen make-up op. Op de middelste foto kan je goed zien op welke plekken ik precies deze NYX HD Studio Photogenic Concealer aanbreng. Rechts zie je het geblende resultaat van deze concealer. Het is een mooie medium dekkende concealer die goed oneffenheden camoufleert. Vooral onder mijn ogen zie je groot verschil. Op mijn huid zie je links een rood vlekje en die heeft hij niet helemaal kunnen wegwerken. Persoonlijk vind ik dit niet erg omdat ik niet dagelijks zulke oneffenheden heb, maar voor deze review vind ik het wel goed om te laten zien.

NYX HD Studio Photogenic Concealer
Hier zie je nog precies dezelfde foto als hierboven, maar dan uitvergroot. Je ziet wel degelijk verschil! De ondertoon van deze concealer is trouwens vrij neutraal. Hij is niet opvallend geel of roze qua ondertoon. Ook voelt de concealer vrij luchtig aan. Ik heb niet het idee dat ik een hele dikke laag heb aangebracht.

NYX HD Studio Photogenic Concealer
Hier zie je mijn gezicht met de NYX HD Studio Photogenic Concealer op, maar ook in combinatie met de rest van mijn make-up. Ik vind vooral het effect onder mijn ogen erg mooi. Ik zie absoluut geen donkere kringen meer.

NYX HD Studio Photogenic Concealer

Conclusie NYX HD Studio Photogenic Concealer:

Ik ben enorm tevreden over deze concealer! De kleur is licht genoeg voor mijn huid, de dekking vind ik erg mooi en gedurende de dag blijft hij goed en mooi zitten. Persoonlijk ben ik nu ook heel erg benieuwd geworden naar de gele, lila en groene variant. In totaal zijn er 13 verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan dus drie met een kleurtje. Ik ben zelf erg te spreken over dit product en ik kan je hem zeker aanraden!

De NYX HD Studio Photogenic Concealer is verkrijgbaar voor een prijs van €7,31 bij onder andere de Douglas webshop.

  • Verpakking
  • Dekking
  • Kleurenkeuze
  • Houdbaarheid
4.5

Samenvatting

Fijne concealer voor een prima prijs! De dekking is mooi, hij is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en hij bevat geen SPF!

Verzenden
User Review
4.5 (2 votes)