sleek be beautiful blemish balm
Sleek werd eerder alleen maar online verkocht waardoor ik niet snel iets kocht, maar sinds kort word het verkocht in een aantal winkels. Toen ik Sleek tegenkwam swatchte ik een aantal producten en nam uiteindelijk deze BB Cream mee. Sleek staat bekend om hun oogschaduws en was daarom extra nieuwsgierig naar dit product.

sleek be beautiful blemish balm
Deze Sleek Blemish Balm heb ik gekocht in Groningen bij de Beau Make-up Store, maar is ook gewoon online verkrijgbaar bij onder andere The Make Up Spot. Er zijn in totaal vijf verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik de lichtste heb genaamd Fair.

sleek be beautiful blemish balm
De verpakking ziet er al leuk uit. Hij komt in een doosje met daarop informatie. Op het doosje staan ook de ingrediënten en niet op de BB cream zelf. De tube zelf is heel stevig en ik vind hem er mooi uitzien. Hij is mooi mat zwart met leuke typografie. De inhoud bevat 50 ml wat boven gemiddeld is. Je krijgt dus veel voor je geld! De tube heeft een klikdop wat handig en hygiënisch werkt. Als hij bijna op is kan je deze dop er nog afdraaien.

sleek be beautiful blemish balm
Hier vind je de informatie achterop de BB Cream.

sleek be beautiful blemish balm
sleek be beautiful blemish balm
Hier vind je alle ingrediënten. De Blemish Balm belooft een hoge dekking en bevat SPF 15.

sleek be beautiful blemish balm
Hier zie je de swatch van de BB Cream. De kleur ziet er licht uit. De substantie is vrij dik. Dikker dan gemiddeld en het doet me denken aan die van Skin79. Op de laatste foto lijkt hij toch vrij oranje. Ik ben benieuwd!

sleek be beautiful blemish balm
Links zie je mijn gezicht zonder make-up. Op de middelste foto heb ik een laagje van de Blemish Balm op. Hij is net een tintje te donker voor nu. In de winter ben ik ook enorm bleek. Nog even wachten en ik kan hem gewoon gebruiken. Dus maak je niet druk, hij is ook geschikt voor lichte huidtypes. Hij is net iets donkerder van NC15 en veel lichter dan NC20.

sleek be beautiful blemish balm
Hier zie je het wat gedetailleerder.

sleek be beautiful blemish balm
Hier zie je mijn gezicht met full face make-up van die dag.

Wat ik merk is dat hij wel wat tijd nodig heeft om in te trekken in mijn huid. Dit hebben meerdere gezichtsproducten dus daar was ik wel een beetje aan gewend. Het aanbrengen gaat goed, maar niet perfect soepeltjes. Op sommige momenten kan hij wat vlekken wat denk ik door de dikke substantie komt. Daar moet je even goed op letten, maar als je het goed uitsmeert zie je er niks meer van. Ook heb ik het vermoeden dat hij voor mijn huid voor wat onzuiverheden zorgt, maar dit kan ik niet met zekerheid zeggen.

De dekking is verder wel okee, maar niet zo hoog als Sleek belooft. De dekking is boven gemiddeld, maar concealer ben ik nog wel nodig. De BB cream droogt niet mat op. Je ziet nog een glans over je gezicht heen. De substantie is vrij dik, maar het is niet dat je dit voelt op je gezicht.

sleek be beautiful blemish balm
De BB Cream vind ik prima werken en ik vind hem fijn in gebruik. Ik ben er wel over te spreken. Het enige nadeel vind ik dat aanbrengen iets lastiger gaat. Sommige punten klinken misschien wat minder positief, maar het zijn kleine puntjes. Over het algemeen vind ik het een goede BB Cream, maar het kan beter vind ik. (Hij haalt mijn Max Factor CC Cream ook nog steeds niet in) Wel is hij lekker licht en dat vind ik zeker een groot pluspunt. Ben wel benieuwd naar de andere gezichtsproducten van Sleek. Deze Sleek Blemish is onder andere verkrijgbaar bij The Make Up Spot voor een prijs van €10,99 wat ik een hele goede prijs vind, want je krijgt er maar liefst 50 ml voor!