Sleek Be Beautiful Blemish Balm in Fair

sleek be beautiful blemish balm
Sleek werd eerder alleen maar online verkocht waardoor ik niet snel iets kocht, maar sinds kort word het verkocht in een aantal winkels. Toen ik Sleek tegenkwam swatchte ik een aantal producten en nam uiteindelijk deze BB Cream mee. Sleek staat bekend om hun oogschaduws en was daarom extra nieuwsgierig naar dit product.

sleek be beautiful blemish balm
Deze Sleek Blemish Balm heb ik gekocht in Groningen bij de Beau Make-up Store, maar is ook gewoon online verkrijgbaar bij onder andere The Make Up Spot. Er zijn in totaal vijf verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik de lichtste heb genaamd Fair.

sleek be beautiful blemish balm
De verpakking ziet er al leuk uit. Hij komt in een doosje met daarop informatie. Op het doosje staan ook de ingrediënten en niet op de BB cream zelf. De tube zelf is heel stevig en ik vind hem er mooi uitzien. Hij is mooi mat zwart met leuke typografie. De inhoud bevat 50 ml wat boven gemiddeld is. Je krijgt dus veel voor je geld! De tube heeft een klikdop wat handig en hygiënisch werkt. Als hij bijna op is kan je deze dop er nog afdraaien.

sleek be beautiful blemish balm
Hier vind je de informatie achterop de BB Cream.

sleek be beautiful blemish balm
sleek be beautiful blemish balm
Hier vind je alle ingrediënten. De Blemish Balm belooft een hoge dekking en bevat SPF 15.

sleek be beautiful blemish balm
Hier zie je de swatch van de BB Cream. De kleur ziet er licht uit. De substantie is vrij dik. Dikker dan gemiddeld en het doet me denken aan die van Skin79. Op de laatste foto lijkt hij toch vrij oranje. Ik ben benieuwd!

sleek be beautiful blemish balm
Links zie je mijn gezicht zonder make-up. Op de middelste foto heb ik een laagje van de Blemish Balm op. Hij is net een tintje te donker voor nu. In de winter ben ik ook enorm bleek. Nog even wachten en ik kan hem gewoon gebruiken. Dus maak je niet druk, hij is ook geschikt voor lichte huidtypes. Hij is net iets donkerder van NC15 en veel lichter dan NC20.

sleek be beautiful blemish balm
Hier zie je het wat gedetailleerder.

sleek be beautiful blemish balm
Hier zie je mijn gezicht met full face make-up van die dag.

Wat ik merk is dat hij wel wat tijd nodig heeft om in te trekken in mijn huid. Dit hebben meerdere gezichtsproducten dus daar was ik wel een beetje aan gewend. Het aanbrengen gaat goed, maar niet perfect soepeltjes. Op sommige momenten kan hij wat vlekken wat denk ik door de dikke substantie komt. Daar moet je even goed op letten, maar als je het goed uitsmeert zie je er niks meer van. Ook heb ik het vermoeden dat hij voor mijn huid voor wat onzuiverheden zorgt, maar dit kan ik niet met zekerheid zeggen.

De dekking is verder wel okee, maar niet zo hoog als Sleek belooft. De dekking is boven gemiddeld, maar concealer ben ik nog wel nodig. De BB cream droogt niet mat op. Je ziet nog een glans over je gezicht heen. De substantie is vrij dik, maar het is niet dat je dit voelt op je gezicht.

sleek be beautiful blemish balm
De BB Cream vind ik prima werken en ik vind hem fijn in gebruik. Ik ben er wel over te spreken. Het enige nadeel vind ik dat aanbrengen iets lastiger gaat. Sommige punten klinken misschien wat minder positief, maar het zijn kleine puntjes. Over het algemeen vind ik het een goede BB Cream, maar het kan beter vind ik. (Hij haalt mijn Max Factor CC Cream ook nog steeds niet in) Wel is hij lekker licht en dat vind ik zeker een groot pluspunt. Ben wel benieuwd naar de andere gezichtsproducten van Sleek. Deze Sleek Blemish is onder andere verkrijgbaar bij The Make Up Spot voor een prijs van €10,99 wat ik een hele goede prijs vind, want je krijgt er maar liefst 50 ml voor!

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 21 maart 2015 / 09:30

  Dat hij zo lastig is om uit te werken vind ik wel iets minder maar al bij al lijkt het me nog wel een fijn product. Ik vind vooral de dekking heel mooi!

 2. 21 maart 2015 / 09:37

  Jammer dat het het niet helemaal is zoals je had gehoopt! Hij is inderdaad nu niet goed van kleur, maar gelukkig gaan we naar de zomer :) Maar als je er echt onzuiverheden van krijgt dan is dat wel heel stom :(

 3. 21 maart 2015 / 10:30

  ik vind dat je hem best wel ziet zitten. misschien dat dat meevalt als je alles op hebt maar voor nu..

 4. 21 maart 2015 / 10:40

  Jammer dat hij zo glanst en dat de substantie vrij dik is, niet echt wat voor mij denk ik! De kleur is voor mij nu ook nog te donker, denk ik. En wanneer het zomer is is deze tint waarschijnlijk iets te geel (voor mij). Jammer!

 5. 21 maart 2015 / 11:13

  Helaas zal die voor mij dus ook te donker zijn! Maar ik ben altijd zeer te spreken over Sleek en het klinkt als een heel fijn product!

 6. 21 maart 2015 / 13:02

  Ik vind ‘m er erg goed uit zien! Echt chique dat ‘ie in een doosje zit. Ik denk wel dat ‘ie te donker voor mij zou zijn, ik ben echt heel erg licht namelijk.

 7. 21 maart 2015 / 13:50

  Oeh.., vind hem wel wat donker uitvallen. Ik heb zelf de CC cream in de kleur Fair en deze is een stuk lichter dan de BB variant.

 8. 21 maart 2015 / 13:51

  Oeh.., vind hem wel wat donker uitvallen. Ik heb zelf de CC cream in de kleur Fair en deze is een stuk lichter dan de BB variant.

 9. 21 maart 2015 / 14:05

  Fijne review net duidelijke foto’s, ziet er mooi uit!

 10. 21 maart 2015 / 16:30

  Ik denk dat hij voor mij te donker is, zo jammer! Het lijkt wel of mijn huidskleur steeds lichter wordt, en dat is bij het aanschaffen van een bb-cream enorm lastig. x

 11. 21 maart 2015 / 17:03

  Als hij al wat lastig in gebruik is en ook nog eens best wel oranje voor de lichtste kleur, sla ik hem over. Ook in de zomer wordt mijn gezicht niet echt heel bruin, hooguit één tintje donkerder, maar dan nog zou ik deze overslaan. Best jammer, want verder is Sleek over het algemeen erg goed. xxx Lucinda

 12. 21 maart 2015 / 19:16

  Ik vind het wel een heel mooi product!

 13. 21 maart 2015 / 19:40

  Wat jammer dat ie te donker is, ik heb ook echt een hele lichte huid!

 14. 21 maart 2015 / 20:38

  Hij ziet er erg goed uit, behalve over de palettes van sleek hoor je eigenlijk niet zoveel over dit merk. Voor mij zou deze wel veel te donker zijn :)

 15. 24 maart 2015 / 10:05

  Ik heb deze ook en het past precies bij mijn huid en geeft mij ook een mooie dekking! Ik ben er echt dol op Gebruik het al jaren :)