essie go overboard swatch review
Mijn nagels zijn een ramp als ik moet werken. Ze groeien, maar zijn binnen no time al weer heel klein. Nu ik minder werk bij de Jumbo breken mijn nagels gelukkig ook niet zo snel en dat heeft voor jullie één voordeel. Namelijk nagellak swatches! Vandaag laat ik je dit leuke Essie lakje zien genaamd Go Overboard.

essie go overboard swatch review
Essie is één van mijn favoriete nagellak merken. Jammer genoeg zijn ze wel wat prijzig, maar dit lakje kocht ik toevallig met 50% korting en dat scheelt een hoop!

essie go overboard swatch review
essie go overboard swatch review
De kwastjes van de Essie lakjes zijn hier breed en heeft ronde hoeken waardoor je bijna met 1 veeg je nagel al gelakt hebt. Ook is de dekking altijd heel goed. Zo ook van dit lakje. Dit lakje dekt na 1 laagje al bijna volledig, maar toch vind ik twee mooier.

Het lakje heet Go Overboard en heeft een mooi diepgroene zee kleur. Ik vind hem echt prachtig! Hij is misschien niet perfect voor de lente die eraan komt omdat hij nog vrij donker is, maar ik vind het een prachtige kleur!

essie go overboard swatch review
Over hoe lang de lak blijft zitten ga ik niet heel erg op in. Mijn nagels zijn ongelofelijk zwak en dit zal ook per persoon verschillen. Het verschilt met wat je allemaal met je handen doet, hoe sterk je nagels zijn en hoeveel laagjes je gebruikt. Bij mij blijft hij net zoals bij de andere Essie lakjes heel goed zitten en vooral met base- en topcoat erbij.

essie go overboard swatch review
De lak vind ik prachtig en raad ik iedereen aan. Deze Essie nagellak heeft een prijs van €9,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Etos.