Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder Sunshine

essence bronzer nieuwe collectie review
Als ik naar buiten kijk dan lijkt het haast alweer zomer. Jammer genoeg zijn de temperaturen er nog niet naar en vind ons landje het nog steeds leuk om een regenbui te laten vallen. Met deze bronzer van Essence komt de zomer toch nog wat meer dichterbij en het is een 2in1 product. Zo heb je dus een bronzer en highlighter in 1.

essence bronzer nieuwe collectie review
essence bronzer nieuwe collectie review
Deze bronzer van Essence komt uit het nieuwe assortiment en sprak mij zeker aan. Het is een vervanging voor de oude Sun Club producten en qua uiterlijk vind ik het al een enorme verbetering. De verpakking is vierkant en van stevig plastic en sluit prima. De verpakking is transparant en de poeder heeft een toffe opdruk. De highlighter zit door de bronzer heen. Verder staat er op de achterkant nog wat informatie over het product. Zo bevat de inhoud 10 gram.

essence bronzer nieuwe collectie review
Er zijn twee verschillende kleuren verkrijgbaar en ik heb kleur 10 Sunshine. Deze bevat een bronzer en een highlighter de andere variant bevat een blush en een highlighter.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je de poeder nog eens goed en ik vind hem erg echt prachtig uitzien. Jammer genoeg is het in gebruik toch wat lastig als je ze apart wil gebruiken. Ik gebruik hiervoor zelf wel smalle kwasten waardoor het wel wil, maar ik denk dat als je de pan gaat raken dat het lastig word om de producten nog gescheiden te houden.

Je kan de kleuren ook eventueel door elkaar op je kwast nemen en dan op je gezicht doen. Persoonlijk doe ik het liever apart.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je de swatch van het product. De bronzer is mooi gepigmenteerd. Niet heel sterk, maar dat zou ook lastig aanbrengen zijn.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je mijn gezicht met enkel BB Cream. Die kan wel wat kleur gebruiken!

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier heb ik de bronzer gebruikt alleen bij mijn jukbeenderen. De bronzer geeft niet enorm veel kleur af, maar is wel makkelijk op te bouwen. De kleur vind ik verder prima. Hij heeft wel een wat meer oranjere ondertoon dan mijn Hoola bronzer, maar het is niet storend en ik vind het prima bij mijn lichte huid passen.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je de highlighter enkel op mijn wangen. Als je goed kijkt zie je duidelijk verschil. Wauw deze highlighter geeft echt werkelijk waar een prachtige glans! Echt heel erg mooi.

essence bronzer nieuwe collectie review
Dan nog even blush toevoegen. Ik gebruikte de Artdeco blush uit de lente collectie.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je nog mijn gezicht met full face make-up.

essence bronzer nieuwe collectie review
Ik vind het een prima product voor zijn prijs. Essence heeft me verrast! De bronzer had misschien een tikkeltje grijzer mogen zijn qua ondertoon, maar het is zeker niet slecht. De highlighter vind ik prachtig en de verpakking is ook zeker mooi. Ik vind het zeker een goed product!

essence bronzer nieuwe collectie review
De prijs van de Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder Sunshine is €3,59 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

31 Reacties

 1. 17 maart 2015 / 07:08

  Het geeft echt wel een beetje die lente glow (voor zomer vind ik hem te licht), maar hij is zeker wel mooi. Ik heb hem zelf laatst ook meegenomen, zag er te leuk uit om niet te doen. Je hebt echt weer hele duidelijke en mooie foto’s gemaakt. xxx Lucinda

 2. 17 maart 2015 / 07:19

  Ziet er erg mooi uit zeg! fijne review! Ik heb er ook al mee in mijn handen gestaan!

 3. 17 maart 2015 / 07:27

  Voor een budget-product vind ik dit geen verkeerde bronzer/highlighter! Toch blijf ik altijd bij mijn favoriete Miss-Sporty bronzer.

 4. 17 maart 2015 / 07:27

  Voor een budget-product vind ik dit geen verkeerde bronzer/highlighter! Toch blijf ik altijd bij mijn favoriete Miss-Sporty bronzer.

 5. 17 maart 2015 / 07:50

  Hij is niet alleen mooi in de verpakking, ik vind hem jou verrassend goed staan deze bronzer!

 6. 17 maart 2015 / 08:30

  Het resultaat is subtiel maar ontzettend mooi <3 Staat je super!

 7. 17 maart 2015 / 09:08

  Ik heb deze ook nog liggen maar dan in de andere kleur. Ziet er goed uit zeg! Ik vind de kleur ook mooi passen bij je huid!

 8. 17 maart 2015 / 09:52

  In de verpakking ziet het product er al erg mooi uit. Ik vind het een mooie bronzer/highlighter en past goed bij je.

 9. 17 maart 2015 / 10:22

  Ik heb hem ook gereviewd! Vond ongeveer het zelfde als jij. Je moet er best veel van gebruiken voor een mooi effect, maar dan ziet het er prachtig uit. Vond er ook erg veel poeder vanaf komen!

 10. 17 maart 2015 / 10:24

  Ik heb hem ook gereviewd! Ik vond dat je wel veel op moest doen voor een goed effect, maar dan is hij ook erg mooi. Vond wel dat er erg veel poeder vanaf kwam:)

 11. 17 maart 2015 / 10:26

  Handig zo’n 2-in-1 product! Hij ziet er erg mooi uit.

 12. 17 maart 2015 / 10:29

  Ik vind het patroon alleen al zo leuk! Ik vind het zeker een mooi product :)

 13. 17 maart 2015 / 11:18

  Zeker een goed product voor zo’n klein prijsje! De highlighter vind ik echt prachtig <3 De bronzer toch net iets te oranje voor mijn doen.

 14. 17 maart 2015 / 11:27

  ziet er prachtig uit ik ben altijd jaloers op je foto’s!

 15. 17 maart 2015 / 11:50

  Wat een mooie bronzer en highlighter, de bronzer is erg subtiel maar daardoor wel mooi. Ook de highlighter ziet er erg mooi uit! Pretty<3

 16. 17 maart 2015 / 12:24

  Hij is inderdaad wel heel mooi! Maar toch zal ik hem niet zo snel kopen. Daarvoor vind ik dat hij te weinig kleur af geeft. Voor een beetje een glow op je gezicht is hij wel heel leuk.

 17. 17 maart 2015 / 13:51

  Wauw! Het product is erg mooi, maar de foto’s die je erbij hebt gemaakt zijn nog mooier! Vooral de foto’s van je gezicht. Je hebt een prachtige hoek uitgekozen om het product te fotograferen en je ziet het verschil duidelijk!

  • Daniëlle
   Auteur
   17 maart 2015 / 15:11

   Ah thanks voor je lieve comment. Vind ik echt heel leuk om te horen. Was er toevallig deze keer extra mee aan het experimenteren. Blij om te horen dat het resultaat er mag zijn <3

 18. 17 maart 2015 / 14:32

  Ik vind het effect op je huid echt zo ontzettend mooi!

 19. 17 maart 2015 / 18:03

  Ziet er goed uit! Ik ben ook wel fan van deze verpakking. Ik had nog een bronzer uit de ‘oude’ sun club lijn maar die zag er echt cheap uit! Een hele verbetering dit.

 20. 17 maart 2015 / 18:37

  Deze ziet er wel goed uit! Hij neigt inderdaad iets naar oranje, maar ik vind het niet storend. Mooi kleurtje.

 21. 17 maart 2015 / 21:13

  Mooie foto’s! Misschien toch binnenkort maar weer langs het essence schap!

 22. 17 maart 2015 / 22:05

  Ik vind alleen het doosje er al heel mooi uitzien. Het effect ziet er natuurlijk uit. liefs

 23. 17 maart 2015 / 22:09

  Ik vind hem erg mooi voor zo’n goedkope bronzer! Fijne review, dank je wel!

 24. 17 maart 2015 / 23:32

  Dat patroontje is echt mooi en heel subtiel effect :)