essence bronzer nieuwe collectie review
Als ik naar buiten kijk dan lijkt het haast alweer zomer. Jammer genoeg zijn de temperaturen er nog niet naar en vind ons landje het nog steeds leuk om een regenbui te laten vallen. Met deze bronzer van Essence komt de zomer toch nog wat meer dichterbij en het is een 2in1 product. Zo heb je dus een bronzer en highlighter in 1.

essence bronzer nieuwe collectie review
essence bronzer nieuwe collectie review
Deze bronzer van Essence komt uit het nieuwe assortiment en sprak mij zeker aan. Het is een vervanging voor de oude Sun Club producten en qua uiterlijk vind ik het al een enorme verbetering. De verpakking is vierkant en van stevig plastic en sluit prima. De verpakking is transparant en de poeder heeft een toffe opdruk. De highlighter zit door de bronzer heen. Verder staat er op de achterkant nog wat informatie over het product. Zo bevat de inhoud 10 gram.

essence bronzer nieuwe collectie review
Er zijn twee verschillende kleuren verkrijgbaar en ik heb kleur 10 Sunshine. Deze bevat een bronzer en een highlighter de andere variant bevat een blush en een highlighter.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je de poeder nog eens goed en ik vind hem erg echt prachtig uitzien. Jammer genoeg is het in gebruik toch wat lastig als je ze apart wil gebruiken. Ik gebruik hiervoor zelf wel smalle kwasten waardoor het wel wil, maar ik denk dat als je de pan gaat raken dat het lastig word om de producten nog gescheiden te houden.

Je kan de kleuren ook eventueel door elkaar op je kwast nemen en dan op je gezicht doen. Persoonlijk doe ik het liever apart.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je de swatch van het product. De bronzer is mooi gepigmenteerd. Niet heel sterk, maar dat zou ook lastig aanbrengen zijn.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je mijn gezicht met enkel BB Cream. Die kan wel wat kleur gebruiken!

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier heb ik de bronzer gebruikt alleen bij mijn jukbeenderen. De bronzer geeft niet enorm veel kleur af, maar is wel makkelijk op te bouwen. De kleur vind ik verder prima. Hij heeft wel een wat meer oranjere ondertoon dan mijn Hoola bronzer, maar het is niet storend en ik vind het prima bij mijn lichte huid passen.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je de highlighter enkel op mijn wangen. Als je goed kijkt zie je duidelijk verschil. Wauw deze highlighter geeft echt werkelijk waar een prachtige glans! Echt heel erg mooi.

essence bronzer nieuwe collectie review
Dan nog even blush toevoegen. Ik gebruikte de Artdeco blush uit de lente collectie.

essence bronzer nieuwe collectie review
Hier zie je nog mijn gezicht met full face make-up.

essence bronzer nieuwe collectie review
Ik vind het een prima product voor zijn prijs. Essence heeft me verrast! De bronzer had misschien een tikkeltje grijzer mogen zijn qua ondertoon, maar het is zeker niet slecht. De highlighter vind ik prachtig en de verpakking is ook zeker mooi. Ik vind het zeker een goed product!

essence bronzer nieuwe collectie review
De prijs van de Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder Sunshine is €3,59 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.