MAC Pink Plaid Matte Lipstick

MAC Pink Plaid lipstick review
In een korte tijd heb ik er weer een hoop nieuwe MAC producten bij. Mijn hartje is wat sneller gaan kloppen van dit merk en bij de leuke blog van Maaike had ik ook nog eens het enorme geluk dat ik een MAC lipstick won. De keuze was lastig, maar een lange wishlist had ik al wel en het werd uiteindelijk Pink Plaid. Benieuwd of ik de MAC lipstick verkies boven al mijn budget varianten? Ik laat het je weten.

MAC Pink Plaid lipstick review
Als er één merk is qua lipstick die ik op bijna elke blog voorbij zie komen dan is het zeker weten MAC. Sommige bloggers die ik ken hebben er twee, maar anderen hebben er wel meer dan tien. De liefde voor MAC lippenstiften is bij veel heel groot en wat was ik benieuwd toen ik hem kreeg of dit bij mij ook zou gebeuren!

MAC Pink Plaid lipstick review
MAC Pink Plaid lipstick review
De MAC lipstick zit verpakt in een zwart doosje met daarop enkele informatie. In dit zwarte doosje zit dan het prachtige echte product waar we allemaal om te springen staan. De lipstick heeft een kogel achtige vorm en is zwart van kleur met een aantal zilveren glittertjes erdoor heen. Onderop vind je nog de naam van de lipstick wat handig is voor als je meer in je collectie hebt. De verpakking heeft verder allemaal zilveren/grijze details en voelt kwalitatief goed aan!

MAC Pink Plaid lipstick review
MAC Pink Plaid lipstick review
De kleur die ik koos is MAC Pink Plaid. Deze werd mij aangeraden door de verkoopster en er was geen twijfel meer mogelijk. Pink Plaid is een mooie roze alledaagse kleur met een koele ondertoon en een matte finish. De kleur is roze, maar bevat een soort paars achtige ondertoon. De pigmentatie is in ieder geval al super.

MAC Pink Plaid lipstick review
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ook op mijn lippen is de kleur volledig mat en dekt hij erg goed. Velletjes en lijntjes worden niet geaccentueerd gelukkig!

MAC Pink Plaid lipstick review
Hier zie je hem full face.

MAC Pink Plaid lipstick review
Het aanbrengen gaat makkelijk en soepeltjes. Dit doe ik met deze kleur het liefst uit de stick zelf. Eenmaal als ik de lipstick heb aangebracht voel ik er bijna niks meer van in vergelijking met goedkopere lipsticks. Als je erop let dan voel je dat er wat op je lippen zit, maar als je er niet meer aan denkt dan zou je niet denken dat er een dikke laag op je lippen zit.

MAC Pink Plaid lipstick review
De houdbaarheid van deze lipstick vind ik werkelijk waar super! Ik ben nog niet iemand die dagelijks lipsticks draagt, maar ik doe het steeds vaker en de laatste tijd al bijna elk weekend en ja dat is voor mij veel! Ik ben gewend dat ik altijd moet uitkijken of mijn lipstick niet vervaagt en of ik hem nog moet bijwerken. Het is dus altijd voorzichtig doen met eten en drinken. Wat mij opviel is dat dat bij deze lipstick helemaal niet het geval is. Ik heb hem al een aantal weekenden getest en na een lunch, drie glazen drinken en veel praten zit de lipstick na een uur of vier er nog prachtig op! Hij blijft enorm goed zitten en vervaagt heel langzaam. Als hij vervaagt, dan doet hij dat geleidelijk en onopvallend.

MAC Pink Plaid lipstick review
Ik ben enorm te spreken over deze lipstick en eindelijk snap ik de MAC lipstick hype! Ik wil er meer! De substantie is zo anders dan budget varianten en als ik een lipstick op zou doen, dan kies ik zeker voor deze! En ik heb hem al een aantal dagen opgehad naar stage en dat is voor mij echt een wonder.

MAC Pink Plaid is online te koop bij Douglas en bij MAC Cosmetics, maar ook in de winkel bij de MAC store of counter voor een prijs van €19,-. Het enige nadeel aan deze lipstick helaas.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

37 Reacties

 1. 26 maart 2015 / 07:31

  Wat een mooie kleur, deze lipstick is echt prachtig!
  Liefs

 2. 26 maart 2015 / 07:39

  Meid, wat een prachtige tint! Ik vind ‘m je heel mooi en natuurlijk staan. Veel plezier ermee! Liefs Marloes

 3. 26 maart 2015 / 08:17

  Hij staat je heel erg goed! Erg fijn dat hij een matte finish heeft, daar hou ik enorm van. En ja, als je eenmaal aan MAC begint komt de rest vanzelf. Ik heb nu echt teveel lipsticks van MAC en het blijft maar groeien. Oeps!

 4. 26 maart 2015 / 09:04

  Oh wauw, wat een geweldige kleur! Hij staat je prachtig <3

 5. 26 maart 2015 / 09:14

  Oh wat een prachtige kleur! Echt, deze kleur staat je ontzettend goed en ik wil ‘m nu ook haha!

 6. 26 maart 2015 / 09:19

  Wat een lief kleurtje! Zelf heb ik Please Me, die lijkt er wel wat op. Staat je goed meis :)

 7. 26 maart 2015 / 09:21

  Deze lipstick staat je ontzettend mooi! (: ik ben ook echt gek op de MAC lipsticks.

 8. 26 maart 2015 / 09:25

  Wauw, wat een mooie kleur! Hij staat je echt prachtig!

 9. 26 maart 2015 / 09:30

  Wat een beauty. Ik vind de kleur ook helemaal perfect bij je passen <3

 10. 26 maart 2015 / 09:47

  Wat een prachtige kleur ik denk dat deze me tweede Mac Lipstick word !

 11. 26 maart 2015 / 10:05

  Wat staat ie je goed zeg!! Dit is nou echt zo’n kleur die je echt moet hebben vind ik!

 12. 26 maart 2015 / 10:05

  Wauw Danielle, echt een fantastische kleur voor jou! Prachtig! <3

 13. 26 maart 2015 / 11:15

  Ah wat een beauty<3 Deze kende ik nog niet maar ik vind de kleur ontzettend mooi

 14. 26 maart 2015 / 11:36

  Hij is wel echt heel erg mooi :) Zit ook nog te twijfelen om zo’n kleur te kopen om aan lipstick te wennen. Ik gebruik het ook nooit maar maakt de look wel weer erg mooi af vind ik :)

 15. 26 maart 2015 / 11:37

  Mooi! Deze heb ik nog niet maar wel een erg lief kleurtje!
  Liefs, Ypie

 16. 26 maart 2015 / 18:18

  Deze kleur staat je echt heel mooi, goede keuze heb je gemaakt!

 17. 26 maart 2015 / 19:09

  Wat een prachtige tint! Ik heb ook zo’n soort kleur, maar dan van Yves Rocher en hij glanst iets meer.

 18. 26 maart 2015 / 19:20

  Wauw, hele mooie lipstick! Staat je goed die kleur :)

 19. 26 maart 2015 / 19:46

  Ik dacht eerst even dat het Please me was maar deze kleur is ook net zo gaaf. Staat je ook heel mooi.

 20. 27 maart 2015 / 15:58

  Prachtige kleur, hij staat je heel mooi!

 21. 27 maart 2015 / 18:55

  Erg mooie lipstick, staat je goed!

 22. 27 maart 2015 / 19:49

  Wauw deze is mooi zeg. Mijn mac lipstick wishlist blijft maar groeien!

 23. 3 april 2015 / 10:00

  Staat je echt super, ook bij je huid! Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf nog geen lipstick heb van MAC, maar daar gaat zeker verandering in komen.