The Body Shop Banana Review
Als je mij vraagt wat één van mijn favoriete fruitsoorten is, dan staat banaan zeker in dat rijtje. The Body Shop is ook dol op fruit en helemaal wanneer ze een boost aan je huid geven. The Body Shop is gekomen met een nieuwe lijn met, je raad het al, bananen! In dit artikel review ik enkele producten uit de The Body Shop Banana Limited Edition.

The Body Shop Banana Review
In dit artikel review ik de Banana Body Yogurt, de Banana Body Butter en laat ik de accessoires zien. Op de eerste foto zie je al naast de verzorgingsproducten de twee leuke accessoires die ook daadwerkelijk te koop zijn. De Limited Edition Banana-lijn is verrijkt met Community Trade-bananenpuree. The Body Shop maakt gebruik van biologische bananenpuree uit Ecuador die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen.

The Body Shop Banana Review
De verpakkingen van alle producten zijn ook in een andere stijl dan andere producten van The Body Shop, waarschijnlijk omdat het Limited Edition is. De roze kleur gecombineerd met de gele kleur, met bananenillustraties en leuke teksten vind ik er onwijs schattig uitzien.

The Body Shop Banana Review

Banana Body Yogurt – € 10,-

Een tijdje geleden verscheen er al een review van de nieuwe Yogurts van The Body Shop en toen vertelde ik al dat er een Limited Edition aan zat te komen. De geur van deze Banana Yogurt is heel zoet en doet mij direct denken aan de bananensnoepjes. De substantie is heel verrassend vergelijkbaar met Yoghurt, maar echt! De substantie is namelijk dikker dan een ‘normale’ bodylotion, maar een stuk dunner dan de body butters van The Body Shop.

The Body Shop Banana Review

Banana Body Butter – € 17,-

De body butter ruikt qua geur precies zoals de Yogurt, naar de welbekende bananensnoepjes. De substantie is een stuk dikker en rijker dan die van de Body Yogurt. Voor iets meer verzorging, gebruik ik dan graag de Body Butter. Dit product is ook goed geschikt voor de droge huid.

The Body Shop Banana Review
Hier zie je de substanties van de producten nog eens goed.

The Body Shop Banana Review

Banana Kit met Showergel, Body Butter en Accessoires – € 24,-

Zoals ik al vertelde is de accessoires op de foto ook verkrijgbaar en dan wel in een speciale Banana Kit. De Banana kit bevat namelijk een shower gel, een body butter, een badmuts en een handig (toilet)tasje. De badmuts is ziet er onwijs schattig uit en is dubbel gevoerd. Het tasje is ook in de vorm van een banaan en is behoorlijk groot. Je kan het zien als een mini toilettas of juist een grote make-up tas. Voor dat laatste ga ik hem gebruiken, het lijkt mij een erg handig formaat.

The Body Shop Banana Review

Conclusie The Body Shop Banana Limited Edition

Bananen vind ik heerlijk en deze collectie vind ik dan ook echt geweldig. Wel denk ik dat deze bananengeur iets is waar je van moet houden, omdat hij vrij zoet is en naar de welbekende bananensnoepjes ruikt. Een groot pluspunt aan de Body Yogurt vind ik dat hij zo snel intrekt. Zelf sla ik nog wel snel huidverzorging over omdat niet alle huidverzorging snel intrekt. Is mijn huid wat droger, of wil ik gaan voor iets meer verzorging, dan pak ik liever de Body Butter erbij.

The Body Shop Banana Review
De nieuwe The Body Shop Banana Limited Edition zal vanaf juli 2018 verkrijgbaar zijn in de winkels van The Body Shop en in de webshop.

De producten uit dit artikel heb ik mogen ontvangen, dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.