too faced zomer lente 2015
In het najaar liet ik jullie ook al de nieuwste nieuwtjes weten van Too Faced en het is weer zover. Er zijn een aantal nieuwe producten voor de lente en zomer van 2015. Het zijn echte pareltjes en ze staan op je te wachten in dit artikel. Ik ga je er meer over vertellen!

Too Faced is lastig verkrijgbaar in Nederland, maar wel verkrijgbaar bij enkele webshops als Beautybay.com. Wanneer ze daar verkrijgbaar zullen zijn kan ik je niet vertellen, maar ze zullen ook hoogst waarschijnlijk op Sephora.com komen.

too faced lente zomer collectie
too faced lente zomer collectie
Als eerst het product waar ik het meest enthousiast over ben. De Sugar Pop Eyeshadow Palette. De verpakking ziet er prachtig uit met al die macarons en ook de kleuren zien er bijzonder uit. Het is een Limited Edition. Dus maar een beperkte tijd verkrijgbaar. Het palette heeft een prijs van $36,- en hier vind je de link naar de website.

too faced lente zomer collectie
too faced lente zomer collectie
Het volgende palette is ook zeker een pareltje op de foto. Ik heb het over de Natural Matte Eyeshadow Palette. Een nude palette met negen verschillende naturelle kleuren. De kleuren lijken op de Natural Eyes van Too Faced, maar dan allemaal mat. Het palette heeft een prijs van $36,- en hier vind je de link naar de website.

too faced lente zomer collectie
Selfies werden de afgelopen jaren met de dag populairder en met deze poeder van Too Faced hoef je geen filter meer te gebruiken. Deze poeders zijn de filters van zichzelf. Het palette heeft een prijs van $36,- en hier vind je de link naar de website.


Hierboven vind je het filmpje en ik ben ontzettend benieuwd!

too faced lente zomer collectie
Dan de Cacao Contour Kit. Een palette met verschillende bronzers en een highlighters. Perfect voor aankomende zomer! Dit palette heeft een prijs van $40,- en hier vind je de link naar de website.


Hier vind je het bijpassende filmpje.

too faced lente zomer collectie
Too Faced had al de Chocolate Soleil bronzer, maar komt nu ook met een donkere versie. De Dark Chocolate Soleil Bronzer. Deze bronzer heeft een prijs van $30,- en hier vind je de link naar de website.

too faced lente zomer collectie
De Melted producten van Too Faced zijn heel populair en ik wil er nog dolgraag wat van proberen, maar nu zijn er ook Melted Metal producten verkrijgbaar. In verschillende kleuren. Hierboven vind je alle kleuren op rij. De trend uit de 90e jaren word dus een beetje teruggehaald. Deze Melted Metals hebben een prijs van $21,- per stuk en hier vind je de link naar de website.

too faced lente zomer collectie
Als laatste dit grote boek vol brozers. Er zitten achter verschillende kleuren van in inclusief de nieuwe Dark Chocolate Soleil bronzer. Het palette heeft een prijs van $49,- en hier vind je de link naar de website.

De collectie vind ik echt heel tof! Ik ben ontzettend benieuwd naar de oogschaduw palettes en ook de Selfie poeders zien er bijzonder uit. Jammer dat de Sephora weg is! Er zijn trouwens geruchten dat hij misschien terugkomt!

Foto’s en informatie komen van de website en instagram van Too Faced. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.