favorieten blog maart 2015
Het einde van deze maand is weer inzicht. In het begin moesten we nog met handschoenen naar buiten, maar de laatste paar dagen is dat veranderd naar een prachtig lente weertje waarin we bijna weer onze lente jas aan kunnen doen. Het is weer tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Ik laat je ze vandaag aan je zien!

favorieten blog maart 2015

MAC Pink Plaid

Halverwege maart ontving ik deze lipstick in de brievenbus. Het is echt een plaatje en direct maakte ik er foto’s van zodat ik hem kon dragen. De kleur vind ik echt prachtig. Iets wat ik niet verwacht had bij mezelf dat ik het zou dragen. Ik heb nog nooit lipstick gedragen naar school, stage of werk, maar deze was de eerste! En weet je wat, ik kreeg er zelfs complimenten over. De review kon je vorige week vinden. Dit is een absolute favoriet!

favorieten blog maart 2015

iPhone 6

Niet echt beautygerelateerd, maar ik wil hem toch noemen. Sinds kort heb ik een iPhone 6 en ben er enorm blij mee! Echt een hele goede aankoop is dit geweest! Ik gebruik hem lekker veel en doe er bijna alles mee! Nu nog wachten tot al mijn bestelde hoesjes binnen komen.

favorieten blog maart 2015

Fuse Gellak

Eigenlijk merk ik dat ik er iedere keer weer naar grijp, de Fuse Gellak. Hiervan heb ik een review geschreven een lange tijd terug en ik vind het echt ideaal! Het is een gellak en na een halve minuut is je nagel helemaal uitgehard! Binnen 10 minuten hebben mijn nagels een prachtige kleur. Je kan de lak er zo af trekken als je er geen zin meer in hebt. Als ik voorzichtig doe dan blijft het zo’n 5 dagen zitten. Chippen zal hij niet doen gelukkig, maar dan valt bij mij op een gegeven moment de hele nagel eraf omdat hij los laat. Soms dan zit ik er ook aan en heb ik ineens wat nagels minder, haha foei! De houdbaarheid is niet de nummer 1 reden waarom ik hem zo fijn vind, maar dat binnen een halve minuut je nagel is uitgehard is zo ideaal!

The Body Shop Vineyard scrub

Er zijn twee favoriete geuren van mij bij The Body Shop die ik werkelijk waar goddelijk lekker vind. De ene is Satsuma en de andere Vineyard. Van die laatste heb ik enkel een scrum en ik gebruik hem echt heel vaak. Deze geur is echt heerlijk! Het gaat niet perse om de scrub zelf. Die vind ik ook heel fijn, maar het gaat mij vooral om de geur. Heerlijk product en een favorietje.

favorieten blog maart 2015

Anastasia Eyebrowgel

Eerder snapte ik nooit echt de functie er van, maar ik zou niet meer zonder kunnen. De hele maand maart en de maanden ervoor heb ik hem dagelijks gebruikt. Als ik hem niet gebruik dan merk ik dat echt. In dit artikel kun je mijn dagelijkse make-up routine zien en vertel ik er nog wat over. Als je er echt alles uitgebreid over wil weten, lees dan even mijn review hier.

Primark Statementketting

Zelf was ik nooit echt een type voor de statementkettingen hype. Bij anderen vond ik ze prachtig, maar bij mezelf niet. Eigenlijk heb ik deze ketting al heel lang. Ik denk ongeveer drie maanden en de laatste tijd draag ik deze echt enorm vaak en dat voor maar €4,-! Ik vind hem echt prachtig en de kwaliteit is ook heel fijn voor wat ik van Primark had verwacht. Zeker een favoriet.

favorieten blog maart 2015

H&M Shaping Jeans

Hier móet ik er meer van hebben! Dit is de nieuwe H&M Shaping Jeans. Hij is nieuw in hun assortiment en inmiddels heb ik er twee varianten van. Ik zag ze online en waagde een gok. Deze jeans zit echt heerlijk en is perfect voor mijn figuur. Ik wil er heel graag meerdere van, maar jammer genoeg hebben ze nog niet extreem veel. Hopelijk gaat dat nog komen. Ik heb geen slank figuur en dat vind ik zelf ook helemaal niet erg, maar broeken vinden is niet altijd makkelijk. Deze jeans kost maar €50,- en ik vind dat zelf een prima prijs voor kwalitatief zo’n fijne broek! Ik heb er alleen geen foto van, maar ik wil nog een shoplog plaatsen als jullie dat willen zien.

Zo dat waren mijn favoriete producten van deze maand of eigenlijk mijn This Month’s Most Loved. Wat waren jou favorieten?