Makeup Revolution Skin Kiss Review
Van highlighters kan ik geen genoeg krijgen. Vandaag review ik een highlighter die qua verpakking er al prachtig uitziet, maar is de highlighter zelf ook zo prachtig? Ik review vandaag de Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter in kleur Ice Kiss.

Makeup Revolution Skin Kiss Review
De Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren via de webshop Beauty88. De kleuren die verkrijgbaar zijn, zijn Ice Kiss (witgoud), Golden Kiss (warm goud) en Peach Kiss (licht, medium roze koraal). Daarnaast is er ook nog een voordelige set verkrijgbaar waarbij je deze drie highlighters voor een mooie prijs kan scoren.

De verpakking trekt mij direct al aan. Het doosje is zilver van kleur met daarop mooie typografie en een reliëf, heel mooi! Achterop de verpakking zijn nog de ingrediënten te vinden.

Makeup Revolution Skin Kiss Review
De highlighter zelf vind ik er ook echt prachtig uitzien. De poeder zit in een rosé gouden verpakking en daar ben ik helemaal weg van! Als je hem open doet zie je direct de grote highlighter en een handige grote spiegel. De highlighter pan is opvallend groot en bevat maar liefst 14 gram aan product. Daar kan je lang mee doen! Ook bevat hij nog een mooi patroon. Toch had ik het denk ik persoonlijk mooier gevonden als ze de verpakking een koele kleur (bv zilver zoals het doosje) hadden gegeven in plaats van rosé goud. De highlighter zelf is namelijk heel koel en de verpakking zelf juist heel warm. Ook is het wel te merken dat hij niet overal even netjes is afgewerkt, maar daar is de prijs natuurlijk ook naar. Absoluut dus geen minpunt, maar wilde het wel gezegd hebben. Typisch zo’n klein vormgeving ding wat mij weer opvalt.

Makeup Revolution Skin Kiss Review
Hier zie je de highlighter op mijn gezicht. Highlighter is altijd lastig op camera vast te leggen. Toch is hij duidelijk te zien. Hij is naar mijn idee in ieder geval prachtig. De highlighter is goed aanwezig en je kan hem nog meer opbouwen als je dat zou willen. Het is een mooie koele zilverachtige kleur. De glans is heel erg intens en goed op te bouwen. Hij is bijna een beetje metallic. Hij voelt qua substantie een beetje creamy en zacht aan.

Makeup Revolution Skin Kiss Review

Conclusie Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter:

De highlighter ziet er echt prachtig uit. Hij geeft veel glans en is ook nog makkelijk en goed op te bouwen. Het is een hele mooie highlighter voor de hele lichte huid. De highlighter geeft echt een glans en bevat vrijwel geen grove glitters. Iets wat ik echt een pluspunt vind, want bij veel budget merken zie je dat highlighter vol met grove glitters zit in plaats van een intense glans. Makeup Revolution doet het dus heel goed! Ik heb eigenlijk niks aan te merken op deze highlighter.

De Makeup Revolution Skin Kiss Ice Kiss Highlighter is verkrijgbaar voor een prijs van €6,49 via de Beauty88 webshop.

Het product uit deze review heb ik ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening niet! Lees de disclaimer.

  • Verpakking
  • Glans
  • Prijs-Kwaliteit
4.4