the body shop stash butter
In een korte tijd zijn er voor mij veel nieuwe producten van The Body Shop bij gekomen. Het is eigenlijk zó veel dat ik het eigenlijk wel even wil delen. De producten van The Body Shop vind ik ontzettend fijn en het is dan ook niet voor niets dat ik er zo veel van bezit. Al nieuwsgierig geworden naar al mijn producten? Ik laat je ze zien.

the body shop stash butter
Veel producten heb ik zelf gekocht, maar ik heb ook een aantal producten gekregen voor mijn blog. Als je op de namen van de producten klikt dan ga je naar de review. Van bijna alle producten heb ik een review geschreven.

the body shop stash butter
the body shop stash butter

Body Butters

Passion Fruit – Glazed AppleChocomaniaPapaya – Wild Argan Oil – Blueberry – Chocomania – MangoChristmas Cookie – Satsuma – Cranberry Joy – Vanilla BlissShea

Hier heb ik dan wel overduidelijk het meeste van, maar voor hoe ver ik weet is dit ook het bekendste product van The Body Shop. Body Butters vind ik erg fijn en ik ben er nog geen tegen gekomen die beter zijn dan deze. Ik heb veel mini’s en veel full size wat lekker makkelijk is. Ik heb zeker een aantal favorieten. Als ik zou moeten kiezen dan vind ik Satsuma, Blueberry, Papaya en Argan Oil het lekkerst.

the body shop stash butter

Hand Cream & Overige verzorging

Hand Crams zijn echt ook een groot favoriet van mij. De Hand Creams zitten standaard in mijn tas. Vooral die kleine tubes vind ik ontzettend fijn. Ze ruiken heerlijk en doen ook heel goed zijn werk. Verder zie je hier nog een fijne nagellakremover, een Vitamine E serum die echt goed werkt en de Instablur Eye die heel groot favoriet is.

the body shop stash butter

Parfum & Lip Butters

Van de Lip Butters ben ik er een aantal van kwijt en hoe komt dat?! Ik neem ze overal en nergens mee naar toe omdat zo zo’n favoriet zijn. Overal heb ik droge lippen, dus ik neem ze overal mee naar toe. Ik gebruik ze dagelijks en wissel graag af met geuren. Blueberry en Honeymania vind ik het lekkerst. Verder heb ik nog Kokos, Mango en Chocomania. De parfums van The Body Shop vind ik heerlijk! Je ziet hier Red Musk en White Musk Libertine. Ik wil ook nog heel graag Smoky Rose aanschaffen!

the body shop stash butter

Scrubs

Ongeveer twee keer per week gebruik ik een scrub en 9 van de 10 keer is het één van The Body Shop en eigenlijk grijp ik altijd naar Vineyard. Oh deze geur is zo lekker! Vineyard en Satsuma zijn overduidelijk mijn favoriete geuren van The Body Shop. Verder heb ik nog een Blueberry Scrub en een Shea scrub. Op de foto zie je ook nog een vaste olie van de Wild Argan Olie lijn.

the body shop stash butter

Badproducten

Deze producten heb ik nog niet vaak gebruikt omdat ik nog zo veel heb en Lush daar toch wat fijner in vind met hun bruisballen. Toch vind ik ze wel erg fijn en ruiken uiteraard heerlijk! Op de foto zie je beide uit de kerstcollectie. De Glazed Apple Bath Melt komt van 2014 en de Cranberry Joy Badzout uit 2013.

the body shop stash butter

Make-up

Make-up heb ik nog niet veel van The Body Shop. Eigenlijk heb ik al mijn make-up van The Body Shop ontvangen voor reviews. De verzorging vind ik fijner van The Body Shop, maar er is hier ook zeker niks mis mee. Ik vind het palette en de nagellakjes echt prachtig. Die gebruik ik heel graag! Op de foto zie je de Lip & Cheek Doll, Tea Tree BB Cream, Frosted Pastels Palette, Smoky 2-in-1 Gel Eyeliner, Colour Crush Nagellakjes, Twee keer Lipgloss in Cranberry Joy en Vanilla en de Shimmer Cubes.

the body shop stash butter
Op deze foto zie je nog twee kleuren Hair Chalks die ik nog niet gebruikt hebt, je ziet de Shea zeep en de Moringa Body Sorbet. Dit laatste is heerlijk voor de zomer. Lekker verkoelend, smeert goed uit, trekt snel in en is echt heerlijk!

the body shop stash butter
Verder heb ik ook nog heel veel producten opgemaakt omdat ik de producten natuurlijk ook heel graag gebruik.

the body shop stash butter
Okee alles bij elkaar opgeteld heb ik 46 producten van The Body Shop. Oeps, maar ik kan het ook niet laten. Als er sale is bij The Body Shop dan moet ik ook gewoon iets meenemen. Waarschijnlijk was het nog meer geweest als The Body Shop lekker dichtbij zat, maar jammer genoeg is de dichtstbijzijnde meer dan een uur reizen. Hopelijk vond je het leuk om te zien!