Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Catrice Light Shadow Contouring Blush
In het nieuwe assortiment van Catrice zitten uiteraard ook nieuwe blushes. Vandaag review ik de Catrice Light and Shadow Contouring Blush. Dit is een matte blush, met ook direct een soort highlighter erin verwerkt. Ik laat je weten hoe de kleur eruit ziet en hoe de kwaliteit van de blush is.

Catrice Light Shadow Contouring Blush
In totaal zijn er drie verschillende kleuren verkrijgbaar van deze Catrice Light and Shadow Contouring Blush. Zelf heb ik de kleur 030 Rose Propose. Iedere kleur heeft een matte donkere kleur en een lichte, zacht glanzende highlighter.

Catrice Light Shadow Contouring Blush
De verpakking is typisch Catrice en behalve de typografie, ziet hij er eigenlijk hetzelfde uit als de andere blush verpakkingen van Catrice. Niks op aan te merken.

Catrice Light Shadow Contouring Blush
Hier zie je de kleur nog even wat duidelijker. Het grootste deel bevat dus de roze matte blush kleur en rechtsonder zit nog een hoekje met een highlighter. Het handige hieraan is, is dat je ze makkelijk kan mengen, maar ook afzonderlijk van elkaar kan gebruiken.

Catrice Light Shadow Contouring Blush
Hier zie de swatches. De kleur links is enkel de blush kleur, de kleur in het midden de highlighter en de kleur rechts een combinatie van beiden. De kleuren zijn vrij zacht en poederig en dan vooral de lichte highlighter.

Catrice Light Shadow Contouring Blush
Catrice Light Shadow Contouring Blush
Hier zie je de kleur goed op mijn gezicht. Hij is vrij heftig. Hij is heel goed gepigmenteerd en het is naar mijn idee een vrij natuurlijke kleur. Persoonlijk vind ik hem mezelf niet heel mooi staan.

Je moet de Catrice Light and Shadow Contouring Blush heel voorzichtig aanbrengen en dat vind ik persoonlijk altijd wel een beetje lastig. Ik heb liever bij een blush dat ik hem meer moet opbouwen. De kleur is mooi, maar komt bij mij een beetje te natuurlijk over. Ik vind het bij mijzelf lijken alsof ik het wat warmer heb en echte ‘poppen’ wangetjes krijg. De glans is de blush vind ik mooi, maar is wel minimaal. Het is vrij subtiel en hij is eigenlijk voornamelijk mat op het gezicht.

Catrice Light Shadow Contouring Blush

Conclusie Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Prima blush, maar eigenlijk niks voor mij. Ik vind hem té zacht en poederig, té fel en pigmenteerd en té natuurlijk van kleur. Als je hier natuurlijk wel van houdt, dan is dit de uitkomst, maar ik zelf vind ik het niks. Het is geen slechte blush, maar dit zijn voor mij niet de onderdelen die ik wil zien in een blush. Persoonlijk vind ik de Multi Matt Blush van Catrice veel en veel mooier.

De Catrice Light and Shadow Contouring Blush is verkrijgbaar voor een prijs van €3,99 bij onder andere Kruidvat.

Catrice Light and Shadow Contouring Blush
1.9

Samenvatting

Prima blush, maar is naar mijn mening té zacht en poederig, té fel en pigmenteerd en té natuurlijk van kleur. Daarnaast is de blush ook vrijwel mat en zie je bijna niks terug van de highlighter.

Verzenden
User Review
4 (1 vote)
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

7 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 09:41

  Hele fijne review. Hij is inderdaad super fel en jammer dat de highlighter dan juist weer niet intens is. Een blush die ik laat liggen!

 2. 30 maart 2017 / 18:02

  Jammer van de highlighter! Ik ben zelf meer van de subtiele blushes, dus deze blush is ook niks voor mij.

 3. Soraya
  31 maart 2017 / 00:34

  Is dit niet zo’n blush dat eigenlijk bedoeld is voor ‘draping’ ?
  Hoewel ik liever gewoon contourpoeder gebruik om te contouren ipv blush.
  Persoonlijk vind ik de blush jou ook niet zo mooi staan. Ik heb dit ook met de Milani Luminoso blush, die vinden zoveel mensen geweldig maar bij mij staat ie op welke manier dan ook gewoon heel lelijk.

  Ik vind jou blog super leuk!

  Liefs Soraya

  • Daniëlle
   Auteur
   5 april 2017 / 10:17

   Dankjewel voor je compliment! Eerlijk gezegd ben ik niet bekend met de term Draping.

   • iemand
    3 oktober 2017 / 19:00

    ik vindt de blush superr maar voor 2 euro kruidvat vandaag gekocht

 4. 31 maart 2017 / 13:10

  Jammer dat je hem te poederig vindt! Ik vind hem eigenlijk juist wel heel erg mooi op de wangen.