smashbox nieuwe producten 2015
Vanaf 15 april komt Smashbox weer met een aantal nieuwe make-up producten die exclusief bij de Douglas verkrijgbaar zullen zijn. De producten zien er op de foto’s al prachtig uit, en in dit artikel geef ik je er alvast een preview van.

smashbox nieuwe producten 2015

Halo Warm Lights – €32,-

Verkrijgbare kleuren: Neutral Matte Bronze & Deep Matte Bronze

Deze bronzer is verrijkt met het Photoset Mineral Complex, dat ervoor zorgt dat de bronzer 8 uur lang goed blijft zitten. Hij is geschikt voor elk huidtype, waardoor je eruitziet zoals je bent, maar met nét wat extra glans. Maak het geheel af met deze ultrafijne bronzer laat je huid er natuurlijk uitzien en laat de ondertonen van je huid goed uitkomen, voor een natuurlijke, frisse, gebruinde look, het hele jaar door. Geen vlekken. Nooit oranje. Altijd de perfecte zonnige look.

smashbox nieuwe producten 2015

Photo Finish Primer Water – €32,-

Het is alles wat je leuk vindt aan onze originele primer in de lichtste, puurste en meest verfrissende vorm dat je je kan inbeelden. Dit universele primerwater doordrengd met aanvullende elektrolyten/elektrolieten. Gebruik de Primer Water voor een verbeterde make-up applicatie, hydratatie en uitstraling. Nu ook Siliconenvrij. Alcoholvrij. Olievrij.

smashbox nieuwe producten 2015

Contour Stick Trio – €44,50

Het cultproduct van Smashbox, de Step-by-Step Contour Kit, is altijd het best bewaarde geheim geweest van beauty insiders. Nu is er een nieuwe manier om je van je beste kant te laten zien, met 3 kleuren die zorgen voor het effect van een perfecte belichting:

 • Contour: Een donkerdere kleur die het gezicht vormt door schaduwen te creëren
 • Highlight: Een lichte kleur die gelaatstrekken naar voren laat komen
 • Bronze: Een overgangskleur die harde lijnen doet verdwijnen door de kleuren in elkaar te laten overlopen
 • Met de contour sticks wordt contouring super eenvoudig, een nieuwe formule om van te houden – sticks met een crèmetextuur! Het resultaat? Van duidelijke jukbeenderen tot een perfecte neus en een strakke kaaklijn.

  smashbox nieuwe producten 2015

  CC Spot Concealer – €27,-

  Verkrijgbare kleuren: vertschillende tinten van Light tot Dark

  Deze concealer blijft perfect zitten, corrigeert en verbergt imperfecties en zorgt bovendien dat donkere vlekjes mettertijd vervagen. Vlekjes worden wel 24 uur verborgen dankzij Photoset Polymeren gebaseerd op medische vloeibare pleistertechnologie, die vrijwel onzichtbaar aan de huid blijven plakken en met de huid meebewegen.

  Het mooiste komt nog. Donkere vlekjes, door de zon veroorzaakte verkleuringen en acnelittekens worden consistent behandeld. De resultaten zijn na slechts 4 weken al te zien! Bovendien geeft de concealer niet af. Het product is water-, transpiratie- en vochtbestendig.

  Vooral de bronzer en de primer trekken mij heel erg aan. Ik ben daar wel ontzettend benieuwd naar. Welk product spreekt jou het meeste aan?