Look met alleen Elf producten

complete budget look elf producten
Looks maken vind ik een leuke bezigheid om te doen. Vaak pak ik naar mijn duurdere palettes, maar met budget producten kan je ook prima een prachtige ooglook maken en dat ga ik vandaag bewijzen. Deze look heb ik gemaakt met alleen Elf producten!

Voor deze look heb ik allemaal Elf producten gebruikt. Behalve een paar standaard producten als wenkbrauwpoeder, gezichtspoeder, oogpotlood en mascara. Voor de rest zijn het allemaal producten van Elf.

complete budget look elf producten
Eyes Lips Face vind ik een leuk en goed budget make-up merk. Ze hebben een uitgebreide collectie met goedkope producten en ze vernieuwen vaak hun assortiment. De look die je hier ziet heb ik gemaakt met een palette die je zelf kan samen stellen. Je koopt het palette en de oogschaduws los naar eigen keuze. Zo heb je een eigen palette met je favoriete kleuren en wat ik heb gelezen is dat deze oogschaduws ook in een los MAC palette passen. Als je dus meer oogschaduws hebt kun je ze ook eventueel daar in doen.

complete budget look elf producten
Voor de basis gebruikte ik de Too Faced Shadow Insurance. Hier overheen gebruikte ik een huidskleurig oogpotlood van Anastasia. Dit deed ik zodat de lichte kleur nog meer zou gaan opvallen. De kleur Ivory bracht ik aan onder mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Dit is een mooie opvallende shimmery highlighter. Daarna bracht ik Pink Ice in het middelste deel van mijn oog aan. De oogschaduws hebben wat last van fall out en als je dept komen de kleuren beter tot hun recht. De kleur Aubergine bracht ik aan op het eerste en laatste deel van mijn ooglid. Ook bracht ik deze aan in de arcadeboog en heb ik hem vervaagd. De kleur Dusk bracht ik aan onder mijn wimperrand.

De look maakte ik af met de vloeibare eyeliner van Elf en wat mascara van Catrice. Op mijn bovenste waterlijn bracht ik een zwart oogpotlood aan met Bourjois Queen Attidude Kohl en op de onderste waterlijn gebruikte ik weer die van Anastasia.

complete budget look elf producten
Voor de basis van de look gebruikte ik de Elf BB Crème SPF 20 in de kleur Fair. Dit poederde ik af met de Maybelline Matte Maker. Daaroverheen gebruikte ik nog lichtjes de knalroze blush uit het Blush Palette in de kleur Fair. Mijn wenkbrauwen tekende ik zoals altijd bij met de Benefit Brow Zings in Light. Op mijn lippen draag ik de Hydraterende lippenstift in de kleur Pink Minx. Een prachtige mooie roze kleur!

complete budget look elf producten
De look vind ik erg tof geworden. Wat ik altijd jammer vind is dat het op de foto’s altijd minder bijzonder lijkt dan in het echt. Van alle producten van Elf komen uiteraard nog reviews. Een review van het blush palette heb je al kunnen lezen! Ik ben benieuwd wat jij van de look vind en of je ook al producten van het merk Elf hebt.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 16 april 2015 / 07:56

  Hee wat grappig, zo’n artikel is bij mij ook onderweg! Hele mooie look, maar dat kan ook heel goed met de producten van ELF!

  • Daniëlle
   Auteur
   16 april 2015 / 16:13

   Oh wat leuk! Ja elf heeft echt prachtige producten waarmee je zeker goed een look kan maken :)

 2. 16 april 2015 / 08:10

  Wat een mooie en chique make-up look heb je gemaakt <3 Je zou echt niet zeggen dat je deze look met budget make-up hebt gemaakt. En wauw, de foto's zijn echt ontzettend mooi geworden, love it!

 3. 16 april 2015 / 08:18

  Wat een mooie look! Ik vind je foto’s ook echt heel erg leuk, wat voor oogschaduwpalette van ELF heb je gebruikt?

  • Daniëlle
   Auteur
   16 april 2015 / 16:12

   Dankjewel! <3 Ik heb zelf een palette samengesteld met de kleuren die ik benoemd heb in het artikel.

 4. 16 april 2015 / 08:38

  Prachtige look volgens mij kan jij met alles wel iets heel moois maken ;-)

 5. 16 april 2015 / 10:19

  Wauw, dat heb je heel erg mooi gedaan! Super <3

 6. 16 april 2015 / 12:40

  Hele mooie look heb je gemaakt! Ik ben erg benieuwd naar de reviews.

 7. 16 april 2015 / 15:14

  Wauw, wat een mooie look! Die eyeliner is echt super strak, knap gedaan. X

 8. 16 april 2015 / 16:21

  Ik vind het echt een hele mooie look! Het is ook allemaal zo strak gedaan, love it!

 9. 16 april 2015 / 16:41

  Wat mooi! Ik word steeds meer nieuwsgierig naar ELF, heb nog nooit iets van ze geprobeerd..!

 10. 16 april 2015 / 17:39

  Prachtige wing maakte je zeg! Een mooie look die helemaal af is!

 11. Linda
  29 april 2015 / 18:44

  Mooie look. Zou je eens kunnen kijken om de look in stappen te fotograferen? Bijv stap 1 het huidskleurig potlood op de foto en dan per kleur oogschaduw een volgende foto en dan 1 als het af is? Ik vind het best moeilijk om ze na te maken zo

  Groetjes linda

 12. Linda
  29 april 2015 / 18:45

  Vanaf een volgende look bedoel ik dan..