Action Face Brush Fujicom
Bij de Action zag ik bij het ‘beauty’ schap deze Face Brush van het merk Fujicom. Toen ik de prijs zag, dacht ik direct: ‘Die wil ik testen voor mijn blog’. Het moment is daar, want vandaag heb ik voor jullie een review van deze Action Face Brush. Benieuwd of hij voor de lage prijs van €7,95 ook echt goed zijn werk kan doen?!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

budget proof gezichtsreiniger
Deze Face Brush is van het merk Fujicom. Persoonlijk had ik nog nooit van dit merk gehoord en ik weet dus ook niet of het exclusief bij de Action verkrijgbaar is. Als ik dit product op internet opzoek, dan kom ik prijzen tegen tussen de $30,- en $50,-.

Action Face Brush Fujicom
Hier zie je de verpakking van het product. Het doosje zelf zit er wat luxer uit door de vormgeving en ook de foliedruk. In de doos zit natuurlijk de Face Brush, maar ook nog twee batterijen en een gebruiksaanwijzing. Ik vind de borstel er eerlijk gezegd prachtig uitzien! De vormgeving, de afwerking, de kleur; alles klopt naar mijn idee. Daarnaast is hij ook nog eens waterproof. De kop kan je er eventueel afhalen.

De Face Brush heeft een aan- en uitknop en nog een extra knop om de snelheid in te stellen.

Lage snelheid: Voor het dagelijks reinigen van de huid. Geeft een lichte massage een is geschikt voor het verwijderen van make-up.

Hoge snelheid: Voor het diep reinigen van de huid. Maakt de huid goed schoon en helpt de poriën open te laten gaan. Ook deze optie is geschikt voor het verwijderen van make-up.

Het gebruik

In onderstaande video gebruik ik voor het eerst de Action Face Brush van Fujicom. In deze video kun je goed zien hoe deze Face Brush het doet en wat ik ervan vind.

Conclusie

Als je de video hebt bekeken dan is het volgens mij wel duidelijk, maar ik ben heel enthousiast over de Action Face Brush! Hij doet ontzettend goed zijn werk en doet wat hij belooft. Ik heb in het verleden wel eens een Reinigingsborstel van eBay geprobeerd en die stopte als je een klein beetje te hard duwde, dat is bij deze niet het geval en dat vind ik een enorm pluspunt! Kortom; als je nog geen reinigingsborstel hebt, dan raad ik je dit product absoluut aan!

Bij de Action zijn er ook zeker meerdere producten die ik aanraad, waaronder hele fijne make-up kwasten voor maar €1,32.

De Action Face Brush van Fujicom is verkrijgbaar voor een prijs van €7,95 bij de Action.

— Lees ook: Action Make-up Kwasten Review