anastasia dipbrow pomade taupe review
Al weken of misschien al maanden zelfs was ik nieuwsgierig naar dit product. Toen ik hem eenmaal wilde hebben kwamen er voor mijn gevoel dagelijks berichtjes over. Het was een teken! Ik moest en zal hem bestellen. Eindelijk heb ik hem binnen en ik vertel je of hij het wachten waard was.

anastasia dipbrow pomade taupe review
Anastasia is hét merk als het gaat over wenkbrauwen. Ze hebben stuk voor stuk prachtige producten die ik ook erg fijn zijn en door veel mensen dagelijks worden gebruikt. De Anastasia Dipbrow Pomade is een heel populair product van het merk.

anastasia dipbrow pomade taupe review
In Nederland is hij verkrijgbaar bij onder andere Douglas, maar daar is hij stukken duurder dan online. Zelf heb ik hem besteld bij Beautybay. Hier kostte hij eerst €12,20, maar op dit moment €18,20. Alsnog stukken goedkoper dan in Nederland. Bij de Douglas is hij namelijk verkrijgbaar voor €29,90. Bij Beautybay heb je boven de €14,- geen verzendkosten en je kan betalen met creditcard en vanaf €45,- met Paypal. Het is een webshop uit Engeland. Je hebt geen douanekosten en na precies 7 werkdagen had ik hem binnen.

anastasia dipbrow pomade taupe review
De Anastasia Dipbrow Pomade is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Dat is behoorlijk wat! Zelf koos ik voor de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Taupe. Deze leek mij het beste overeen komen met de kleur van mijn wenkbrauwen.


De kleuren die verkrijgbaar zijn zijn:
Blonde – Taupe – Soft Brown – Auburn – Caramel – Medium Brown – Chocolate – Dark Brown – Ash Brown – Ebony – Granite (in de volgorde van de foto)

anastasia dipbrow pomade taupe review
De Dipbrow Pomade word geleverd in een klein doosje met daarop glimmende letters zoals altijd bij Anastasia. De Dipbrow zelf zit in een klein glazen potje. Het ziet er leuk uit en het werkt erg gemakkelijk. Op de onderkant vind je nog de naam van het product en nog wat informatie. Het makkelijke aan deze verpakking vind ik dat je hem helemaal op kan maken en er makkelijk bij kan. De verpakking bevat 4 gram aan inhoud. Klinkt heel weinig, maar je bent maar zo’n klein beetje nodig dat je er ontzettend lang mee doet.

Swatches

Hier zie je de swatch van de Dipbrow Pomade op mijn hand. De kleur heeft een grijze ondertoon wat ik persoonlijk erg fijn vind. Wel heel wat anders dan het product wat ik hiervoor gebruikte. Het was voor mij dus even wennen om ineens een andere kleur wenkbrauwen te hebben om het zo maar te zeggen. De Dipbrow is heel goed gepigmenteerd. Het is een soort gel substantie die ook erg goed blijft zitten en zelfs waterproof is. Dat is nou eens mooi meegenomen!

anastasia dipbrow pomade taupe review
Hier zie je mijn wenkbrauwen zonder product en na het bij tekenen met de de Dipbrow Pomade in Taupe.

Het aanbrengen doe ik door middel van een schuin afgesneden wenkbrauw kwastje. Hiermee teken ik ze helemaal bij en daarna ga ik er nog met een wenkbrauw spooly overheen om het geheel wat zachter te maken. Daaroverheen breng ik nog de Clear Brow Gel aan van Anastasia zodat het geheel nóg beter op zijn plek blijft zitten.

Hoe blijft hij zitten?

Het product blijft echt ontzettend goed op zijn plek. Hij belooft Waterproof te zijn en dat is hij ook zeker. Een avond in een jacuzzi en onder de douche overleeft hij bij mij prima. Met de Clear Brow Gel die ik gebruik blijft hij nog beter zitten. Ik vind het een ontzettend fijn product en zou niet meer zonder kunnen. Mijn wenkbrauwen lijken heel strak, maar ik kan ze ook wat lichter aanzetten waardoor het wat natuurlijker lijkt. Ik ben heel blij met dit product en raad hem iedereen aan!

anastasia dipbrow pomade taupe review
De Anastasia Dipbrow Pomade Taupe en de andere kleuren zijn onder andere verkrijgbaar bij Beautybay voor een prijs van €18,20.