MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Afgelopen week lanceerde MAC de Caitlyn Jenner Limited Edition waarvan ik twee producten kocht. In dit artikel review ik de MAC Caitlyn Jenner Blush in de kleur Buddy. Benieuwd of hij net zo mooi is van binnen als van buiten? Ik laat het weten.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
De MAC Cailtyn Jenner collectie is uitgebreid en bevat naast deze blush ook nog onder andere lipsticks, oogschaduws en een bronzer. In dit artikel zijn alle producten te bekijken. De collectie is helaas enkel online verkrijgbaar via de webshop van MAC.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
De Cailtyn Jenner blush zit verpakt in een mooi chique doosje met een gouden voorkant en een zwarte achterkant. Achterop staat nog enkele informatie over het product.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
De verpakking van de blush zelf ziet er ook echt prachtig uit. Het is een glimmend gouden ronde verpakking met daarop in een mooi lettertype ‘Caitlyn Jenner’. Als je hem open doet is daar de blush zelf te zien en ook een handige kleine spiegel in de deksel.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
De onderkant van de blush is mat zwart en voelt ook wat stroever aan. Dit heel interessant uiteraard, maar aangezien ik alles over de blush vertel, hoort dit er ook bij. Al met al vind ik het een erg mooie verpakking!

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Dit is de enige blush uit te collectie genaamd Buddy. Hier is hij nog goed te zien. De blush bevat een groot deel met een matte finish en een klein deel met iets lichtere kleur in een shimmery finish.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Hier zie je nog een goede close-up van de blush. De shimmery kant bevat een lichte warme shimmer die niet heel opvallend is.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Hier zie je de swatches van de blush. Links zie je de swatch van het matte gedeelte, in het midden van het shimmery gedeelte en rechts de gezamelijke kleur.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Hier is het verschil van de blush te zien op mijn gezicht. Toen ik hem op mijn hand swatchte leek het alsof er weinig pigment kwam van de matte kleur, op het gezicht bleek dit totaal niet waar te zijn. Ik begon al veel met mijn kwast over de blush te gaan en kwam er al snel achter dat je maar weinig nodig hebt voor een mooi kleurtje. Hij is dus naar mijn idee iets meer gepigmenteerd dan een gemiddelde blush, maar niet zo heftig dat je moet oppassen met aanbrengen. Je moet er even om denken met aanbrengen, maar that’s it.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Hier zie je nog mijn gezicht zonder blush.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
Hier zie je mijn gezicht met de blush aangebracht. De kleur vind ik vrij natuurlijk ogen en hij ziet er over het algemeen mat uit. Af en toe zie je een beetje shimmer voorbij komen, maar je kan natuurlijk zelf bepalen of je meer of minder shimmer wilt doordat de blush in twee gedeelten is opgedeeld.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review

Conclusie MAC Caitlyn Jenner Blush

Ik vind de blush prachtig. Ik moet zeggen dat de verpakking ook wel een beetje meespeelt bij mij, maar de kleur zelf is ook wel echt mijn ding. Voor mijn lichte huidskleur is hij niet te donker gelukkig, maar ik denk dat hij bij een donkerdere huidskleur dan mij ook prachtig zal staan. De kleur is dus op het gezicht vrij mat en natuurlijk qua kleur.

MAC Caitlyn Jenner Blush Review
De MAC Caitlyn Jenner Blush in de kleur Buddy is verkrijgbaar voor een prijs van €30,00 online via de MAC webshop. Hij is helaas op het moment uitverkocht, maar houd de webshop goed in de gaten, want ze vullen Limited Editions normaal gesproken regelmatig bij.