kneipp morning kiss review foam
Vrolijk wakker worden met een heerlijke douche gaat makkelijk lukken met dit nieuwe product van Kneipp. Ben ik de enige die nog steeds blij kan worden van veel schuim? Waarschijnlijk niet! Ik ben gek op douche foams en de nieuwe Kneipp Morning Kiss Douche Foam is een aanvulling voor bij mij onder de douche.

Kneipp Morning Kiss Douche Foam
Kneipp heeft een aantal heerlijk douche foams in hun assortiment, maar komt vanaf deze maand met een nieuwe variant. Namelijk met de geur van oranjebloesem en jojobaolie.

Kneipp Morning Kiss Douche Foam
De verpakking is mooi, rustig en de kleuren omschrijven al goed de geur. Met deze flacon kun je makkelijk doseren, maar het is wel even wennen om niet direct te veel te pakken. Een klein beetje gel tovert zich direct om in een lading heerlijk schuim. Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas. De foams zijn bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen, paraffine en conserveringsmiddelen en daardoor vriendelijker voor het milieu en je huid.

Kneipp Morning Kiss Douche Foam
Dankzij milde plantaardige ingrediënten voelt het product heel zacht aan op de huid en is geschikt voor alle huidtypen. Hierboven zie je hoe het schuim eruit ziet op mijn huid. Hier heb ik nog maar een beetje gepakt en hiermee kun je al een groot deel van je lichaam mee insoppen.

Kneipp Morning Kiss Douche Foam
De geur van deze foam vind ik heerlijk en past perfect bij mij. De geur is fris, fruitig, liefdevol en toepasselijk bij dit seizoen van het jaar. De geur ruik je goed en blijft subtiel hangen op je lichaam. Na een tijdje zal hij weer vervagen. De geur doet mij vooral veel associeren met frisse van sinaasappel. Oranjebloesem helft stress en nervositeit te verminderen en jojobaolie helpt op natuurlijk wijze om de vochtbalans van de huid te herstellen en werkt als natuurlijke antioxidant.

Naast deze geur heeft Kneipp ook andere geuren in hun assortiment, namelijk: Lavendel, Mint Eucalyptus, Vijgenmelk Arganolie en Patchouli.

Kneipp Morning Kiss Douche Foam
Ik vind het echt een heerlijk product voor onder de douche. Je bent maar een klein beetje nodig voor al heerlijk schuim. Het fijne aan foams vind ik dat ze de huid heerlijk zacht maken en zo fijn zijn in gebruik. Wel merk ik zelf dat ik al snel te veel pak, maar Kneipp zegt dat je er al 40 keer mee kan douchen. De verpakking bevat 200 ml en is te koop voor een prijs van €6,99 bij diverse drogisterijen.