Voor de scrub liefhebbers onder ons heb ik een leuk nieuwtje. Kruidvat komt namelijk met drie nieuwe scrubs voor onder de douche. De geur combinaties zijn heel erg verrassend en ik laat je weten of het een aanrader is!

De variant die ik van een PR bureau heb ontvangen is de Orange & Cocos versie. Naast deze variant is er ook nog de Cranberry & Lychee en Green Tea & Apple. Allemaal hele verrassende combinaties als je het mij vraagt, maar die met sinaasappel sprak mij toch het meeste aan.


De verpakking is simpel en typisch Kruidvat. Niks mis mee vind ik. Elk soort heeft zijn eigen kleur verpakking. Scrub verwijdert dode huidcellen en maakt de huid glad en zacht. Het heeft een reinigende werking en ruikt heerlijk zomers onder de douche! Scrub gebruik ik zelf vaak gemiddeld 3 á 4 keer per week. Zodat het niet te heftig is voor mijn huid. Ik schreef al een artikel over wat scrubben nou eigenlijk is. Die kun je hier teruglezen.


Scrubben is eigenlijk heel makkelijk. Verdeel de scrub over je vochtige huid onder de douche met zachte, ronddraaiende bewegingen om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna spoel je het uiteraard af met water.


De geur vind ik erg lekker zoals ik al vertelde. Je ruikt het zomerse en frisse van de sinaasappel met een vleugje kokos. Beide geuren vullen elkaar enorm goed aan. Heel erg lekker en leuk voor deze zomer. De douchescrub is qua substantie vergelijkbaar met een douchegel, maar dan uiteraard met scrubdeeltjes. De scrubdeeltjes zijn grof en scrubben je huid erg goed. Daarom gebruik ik hem het liefst ook niet dagelijks.


Ik vind het zeker een aanrader en leuk om eens te proberen. Ook is dit product zeker budgetproof. Je betaalt voor deze Kruidvat Orange & Cocos scrub of voor de andere geuren €2,99 voor 200 ml en ze zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen of op internet.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.