corona-kapsel
Goedemorgen! Hebben jullie een fijne week gehad? Beetje kunnen genieten van Pasen? In dit artikel neem ik jullie een weekje mee in mijn leven. Je gaat zien hoe ik zorgde voor een corona-kapsel en meer…

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

dear diary make me blush
Ik volg nu een minor genaamd De Noorderlingen. Hierbij kan ik fulltime werken aan Make Me Blush en kan ik eindelijk dingen oppakken die ik altijd al wilde doen, maar geen tijd voor had. Eén van die dingen is mijn mediakit ontwerpen. Hij is inmiddels helemaal klaar en deze week verschijnt er een artikel online waarin je hem kan bekijken .

Pasen was bij ons thuis dit jaar heel rustig. Lekker thuis en veel buiten zitten in de zon. Ook nog heerlijk in mijn nieuwe jurkje, daar kan ik extra van genieten.

corona-kapsel
Door alle omstandigheden baalde mijn vriend enorm dat hij niet meer naar de kapper kon. Hij vertrouwde mij het toe om zijn haar te doen. Er waren wel wat zenuwen, maar uiteindelijk is het goed gelukt, geen corona-kapsel! Soms maakte ik even een misstap en zat er een lelijke stuk in zijn haar, maar gelukkig kon ik het allemaal weer netjes krijgen. Ik heb denk ik een nieuw talent ontdekt, haha.

Nu ik veel thuis werk, merk ik dat ik sneller last krijg van mijn rug. Ik heb ervoor gekozen de stoel rechts weg te doen en een nieuwe bureaustoel te kopen. Deze vond ik bij een outlet voor maar € 30,-. Hij is weer wit en ik hoop dat hij niet zo verkleurt als die andere dat heeft gedaan.

corona-kapsel
Mijn vriend is helemaal gek van zijn auto en nu we wat tijd over hadden hebben wij hem samen helemaal schoongemaakt en gepoetst. Het was een flinke klus, maar hij zag er weer mooi uit. Ook zijn we een stukje gaan rijden en heb ik wat foto’s gemaakt van zijn auto. Als ik het zo mag zeggen vind ik ze best goed gelukt.

dear diary make me blush
Dit noem ik nou efficient. Mijn make-up opruimen en er direct een video over maken. Ik begon met deze twee lades en er zijn nog veel andere lades aan de beurt. Als je de video graag wil bekijken, kan je die zien op YouTube.

dear diary make me blush
Ook heb ik deze week weer een rondje hardgelopen en het ging verrassend goed. Eindelijk weer eens 4 kilometer. Ik volg trouwens altijd het Start to run programma.

Zoals iedere week heb ik ook weer online college’s gehad. Deze keer ging het over geluk en ik vond het enorm inspirerend.

Hoe was jouw week en heb jij iets met Pasen gedaan? Heb jij ook al een corona-kapsel?

— Lees ook: Dear Diary #6