winactie kneipp juni 2015 win
Op mijn blog verscheen al een review van de Kneipp Morning Kiss Douche Foam. Er waren heel veel meiden enorm positief en vandaag maak je kans om deze douche foam te winnen! Ik mag hem maar liefst 3 keer weggeven!

Op mijn blog heb je de review al kunnen lezen. Als je dat nog niet gedaan hebt, kan dat hier altijd nog. Nu mag ik 3 mensen blij maken doormiddel van deze winactie met zo’n Kneipp Morning Kiss Douche Foam en je hoeft er helemaal niet veel voor te doen.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht
– Abonneer op mijn Youtube kanaal

De winactie loopt vanaf vandaag tot en met 21 juni. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Je dient een reactie achter te laten onder dit artikel anders kan ik niet zien of je mee doet. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Ook controleer ik of je beide opties hebt gedaan om kans te maken. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer.