L’Oréal Volume Million Lashes Waterproof Mascara

l'oréal volume million waterproof mascara
Mascara maakt een make-up look echt af en het is altijd een zoektocht naar de perfecte mascara. Deze van L’Oréal ontving ik en ik was heel benieuwd hoe fijn hij zou zijn. Ik vertel je er alles over en laat je in foto’s zien wat het verschil is!

l'oréal volume million waterproof mascara
Deze mascara is niet nieuw, maar zelf heb ik hem nog nooit geprobeerd. Het is de Volume Million Lashes Waterproof. Zelf heb ik de waterproof versie, maar naast deze is er ook nog de normale versie. De verpakking vind ik tof en toepasselijk. Million associeer ik al snel met goud en dat is wat deze verpakking bevat. Hij heeft een mooi gouden kleurtje en een blauwe opdruk omdat het de waterproof variant is.

l'oréal volume million waterproof mascara
l'oréal volume million waterproof mascara
De dop van deze verpakking vind ik er fijn! Het mascara borsteltje komt er namelijk goed doorheen, maar laat de overtollige mascara achter. Als je hem dicht doet hoor en voel je hem klikken waardoor hij echt goed dicht zit en minder snel uitdroogt!

l'oréal volume million waterproof mascara
l'oréal volume million waterproof mascara
Hier zie je het borsteltje van de mascara. Hij bevat lange en korte plastic haartjes door elkaar. Het borsteltje is vrij groot. Wat wel opvalt is dat er niet veel mascara op lijkt te zitten.


Hier zie je het verschil met de mascara. Links heb ik niks op en rechts twee laagjes mascara. De mascara brengt prettig aan, maar heeft wel twee laagjes nodig voor een gewenst effect.

l'oréal volume million waterproof mascara
Het effect is niet dramatisch, maar juist vrij natuurlijk. Hij geeft niet heel veel lengte. Wel geeft hij volume, maar separeert hij weer wat minder. Al met al vind ik het resultaat prima en heel mooi natuurlijk! Daarnaast is hij ook waterproof en dat is mooi meegenomen. Ik krijg de mascara er nog wel makkelijk af met remover, maar tijdens het douchen blijft hij goed zitten en heb ik geen zwarte vlekken onder mijn ogen. Ook een uurtje sporten overleeft hij goed!

l'oréal volume million waterproof mascara
Prima mascara, maar zelf hou ik nog wel iets meer van wat drama. Ik wil graag nóg wat meer lengte en nóg meer volume! De mascara vind ik in ieder geval fijn in gebruik en als je van een natuurlijk effect houd dan raad ik je hem zeker aan.

l'oréal volume million waterproof mascara
Deze L’Oréal Volume Million Lashes Waterproof Mascara is verkrijgbaar bij drogisterijen voor een prijs van €16,99.

Het product uit deze review heb ik ontvangen van een bedrijf/PR Bureau. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

21 Reacties

 1. 9 juni 2015 / 07:02

  Ik houd er ook van om nieuwe mascara’s uit te proberen, maar weet niet wat het precies is, maar krijg bij deze een heel hoog ‘meh’ gevoel waardoor ik hem denk ik zal laten liggen. Wel jammer, want dit soort rubberen borsteltjes vind ik normaal gesproken heel goed hun werk doen. xxx Lucinda

 2. 9 juni 2015 / 07:58

  Inderdaad een erg natuurlijk effect. Zelf houd ik toch wat meer van volume. Daarnaast vind ik de mascara vrij prijzig voor zo een neutraal effect!

 3. 9 juni 2015 / 08:12

  Waterproof vind ik een groot pluspunt! Mooie review! <3

 4. 9 juni 2015 / 08:25

  Fijn om te horen dat hij goed zijn werk doet als waterproof mascara! Ik zoek zelf wat meer volume en lengte, dit is ook voor mij net iets te natuurlijk :). Een fijne review Danielle!

 5. 9 juni 2015 / 09:38

  Oh wauw, ik had eigenlijk niet verwacht dat deze zo’n mooi effect zou geven. Prachtige foto’s!

 6. 9 juni 2015 / 09:38

  Oh wauw, ik had eigenlijk niet verwacht dat deze zo’n mooi effect zou geven. Prachtige foto’s!

 7. 9 juni 2015 / 09:47

  Een mascara met ene natuurlijk effect is ontzettend handig! Toch zal ik meer voor het WOW effect kiezen.

 8. 9 juni 2015 / 11:27

  Ik vind het effect ook erg natuurlijk, mooi voor een overdag look!

 9. 9 juni 2015 / 13:14

  Ik vind het effect wel mooi voor een wat natuurlijker resultaat, maar zelf hou ik van wat meer volume. Fijne review! x

 10. 9 juni 2015 / 13:33

  Ik vind het effect niet zo mooi… Zelf hou ik meer van vrij dramatische wimpers :)

 11. 9 juni 2015 / 13:35

  Ik vind het een mooi effect geven alleen voor die prijs had het wel iets meer gemogen!

 12. 9 juni 2015 / 15:22

  Het ziet er op zich wel mooi uit, maar ik hou ook wat meer van een drastischer effect haha. Daarnaast hou ik niet zo van waterproof, dat is altijd zo lastig te verwijderen.

 13. 9 juni 2015 / 15:25

  Ik vind het effect eigenlijk wel heel erg mooi! Ik heb deze zelf erg lang gebruikt in de niet-waterproof versie maar hij liep zo snel uit bij mij. Ik ga deze denk ik toch eens proberen!

 14. 9 juni 2015 / 16:08

  Ik vind het een beetje tegenvallen. De huls is wel heel mooi haha :)

 15. 9 juni 2015 / 20:27

  Op zich een prima effect voor een dagje strand. Dan hoeft het van mij nooit zo heftig te zijn, maar is waterproof wel handig, maar daar vind ik het prijskaartje dan weer een beetje duur voor.

 16. 9 juni 2015 / 20:57

  Hmm, voor dat geld vind ik het toch een best tegenvallende mascara
  Tenminste, voor wat ik zou willen. Mijn wimpers zijn ontzettend blond en hebben veel kleur nodig haha

 17. 9 juni 2015 / 21:38

  Goede review meid, duidelijk! maar helaas niet een ideaal effect!

 18. 9 juni 2015 / 22:06

  mooi! maar je hebt van jezelf al mooie wimpers :)

 19. 9 juni 2015 / 22:39

  Zelf hou ik ook van net wat meer ‘drama’ op mijn wimpers.. Dit komt omdat mijn wimpers sowieso niet zo veel volume hebben en vrij kort zijn.. toch een mooie mascara maar ik zal eerder voor een andere gaan :-)!

 20. 9 juni 2015 / 23:05

  Wat een mooi effect geeft de mascara, ik houd er wel van dat het zo natuurlijk is. Wel mis ik echt wat volume aangezien dit een volume mascara is.