l'oréal volume million waterproof mascara
Mascara maakt een make-up look echt af en het is altijd een zoektocht naar de perfecte mascara. Deze van L’Oréal ontving ik en ik was heel benieuwd hoe fijn hij zou zijn. Ik vertel je er alles over en laat je in foto’s zien wat het verschil is! Dit is de review van de L’Oréal Volume Million Lashes Waterproof Mascara.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

loréal volume million waterproof mascara
Deze mascara is niet nieuw, maar zelf heb ik hem nog nooit geprobeerd. Het is de Volume Million Lashes Waterproof. Zelf heb ik de waterproof versie, maar naast deze is er ook nog de normale versie. De verpakking vind ik tof en toepasselijk. Million associeer ik al snel met goud en dat is wat deze verpakking bevat. Hij heeft een mooi gouden kleurtje en een blauwe opdruk omdat het de waterproof variant is.

loréal volume million waterproof mascara
loréal volume million waterproof mascara
De dop van deze verpakking vind ik er fijn! Het mascara borsteltje komt er namelijk goed doorheen, maar laat de overtollige mascara achter. Als je hem dicht doet hoor en voel je hem klikken waardoor hij echt goed dicht zit en minder snel uitdroogt!

l'oréal volume million waterproof mascara
l'oréal volume million waterproof mascara
Hier zie je het borsteltje van de mascara. Hij bevat lange en korte plastic haartjes door elkaar. Het borsteltje is vrij groot. Wat wel opvalt is dat er niet veel mascara op lijkt te zitten.

l'oréal volume million waterproof mascara
Hier zie je het verschil met de mascara. Links heb ik niks op en rechts twee laagjes mascara. De mascara brengt prettig aan, maar heeft wel twee laagjes nodig voor een gewenst effect.

l'oréal volume million waterproof mascara
Het effect is niet dramatisch, maar juist vrij natuurlijk. Hij geeft niet heel veel lengte. Wel geeft hij volume, maar separeert hij weer wat minder. Al met al vind ik het resultaat prima en heel mooi natuurlijk! Daarnaast is hij ook waterproof en dat is mooi meegenomen. Ik krijg de mascara er nog wel makkelijk af met remover, maar tijdens het douchen blijft hij goed zitten en heb ik geen zwarte vlekken onder mijn ogen. Ook een uurtje sporten overleeft hij goed!

l'oréal volume million waterproof mascara
Prima mascara, maar zelf hou ik nog wel iets meer van wat drama. Ik wil graag nóg wat meer lengte en nóg meer volume! De mascara vind ik in ieder geval fijn in gebruik en als je van een natuurlijk effect houd dan raad ik je hem zeker aan.

l'oréal volume million waterproof mascara
Deze L’Oréal Volume Million Lashes Waterproof Mascara is verkrijgbaar bij drogisterijen voor een prijs van €16,99.

Het product uit deze review heb ik ontvangen van een bedrijf/PR Bureau. Lees mijn disclaimer.