Urban Decay Naked Skin Beauty Balm

urban decay naked skin review
Na maanden wachten is er weer een prachtig beauty merk naar Nederland gekomen. Namelijk Urban Decay! Tijdens het event van Ici Paris XL ontving ik de Urban Decay Naked Skin Blemish Balm. Ik heb nog nooit eerder gezichtsproducten van dit merk geprobeerd dus op deze manier kan ik dat mooi testen!

urban decay naked skin review
Urban Decay heeft een aantal Naked Skin producten in hun collectie zitten. Zo hebben ze foundations, concealers en dus de Beauty Balm. Deze Beauty Balm is in drie verschillende varianten verkrijgbaar, namelijk de Illuminating, de Bronzing en de normale variant. Naast deze full size is er ook nog een travel variant verkrijgbaar met een inhoud van 15 ml.

urban decay naked skin review
Deze Beauty Balm is verkrijgbaar in maar één kleur. Dat maakt het voor mij altijd wel spannend. Voor mij is zo’n product al snel te donker en voor anderen al snel te licht. Toch werd mij verteld dat hij zich aanpast aan je huid. Dus dat maakt me wel nieuwsgieriger. De verpakking bevat 35 ml. Een normale foundation verpakking bevat vaak 30 ml. Ook bevat hij SPF 20 en heeft hij een 5-in-1 formule. Die 5-in-1 formule hydrateert, prepareert, beschermt en egaliseert de huid, terwijl hij ook oneffenheden verbergt en je huid een natuurlijke finish geeft. Ook helpt hij huidveroudering te voorkomen.

urban decay naked skin review
De verpakking vind ik er leuk uitzien! Zowel het doosje als de verpakking zelf bevat een mooie bruine kleur en glans en leuke typografie. De tube zelf is smal en ziet er naar mijn idee leuk uit. Onderop vind je nog een leuk detail met het Urban Decay logo. Op het doosje en op de tube staat nog wat informatie, maar helaas wel allemaal in het Engels.

urban decay naked skin review
De verpakking heeft een draaidop wat makkelijk werkt. Ook is het hygiënisch en doseert het makkelijk.


Hier zie je de Urban Decay Naked Skin Beauty Balm op mijn arm. Zoals je ziet matcht hij niet direct met mijn huidskleur. Toch ben ik benieuwd in hoeverre hij zich aan zal passen aan mijn huid op mijn gezicht. De substantie is redelijk dun en vloeibaar.

urban decay naked skin review
Op internet staat dat je de Beauty Balm als BB Cream kan gebruiken of voor onder je foundation. Beide stappen heb ik voor jullie geprobeerd.


Links heb ik niks op. Rechts zie je hoe donker de stippen lijken vergeleken met mijn huidskleur.


Hier zie je een laagje van de Naked Skin Beauty Balm. Rechts heb ik er een foundation over aangebracht.

urban decay naked skin review
De kleur past zich werkelijk aan aan mijn huidskleur. Dat had ik niet verwacht! Hij lijkt te donker, maar eenmaal uitgesmeerd is de kleur grotendeels aangepast. Voor mij is hij een heel klein tikkeltje te donker, maar het kan net. Om eerlijk te zijn ben ik niet heel enthousiast over dit product. De dekking is echt minimaal. Hij zou in mijn geval handig zijn als bescherming voor de zon inclusief een licht tintje. Voor onder mijn foundation merk ik ook niet dat hij een hele bijzondere glow geeft of dat mijn foundation er mooier uit van gaat zien. Het verschil is heel minimaal en ik zou er daarom ook niet zoveel geld voor uitgeven.

urban decay naked skin review
De Urban Decay Naked Skin Beauty Balm is verkrijgbaar bij de Ici Paris XL online en in Amsterdam. De prijs is €34,- voor een verpakking van 35 ml en is hier online te vinden. Als je voor 16:00 besteld dan word hij dezelfde dag nog verstuurd. Daarnaast betaal je ook geen verzendkosten.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

15 Reacties

 1. 12 juni 2015 / 08:39

  Ik ben heel benieuwd naar de producten van Urban Decay, vooral naar de eyeprimer!! Ik vind deze kleur ook erg mooi :-)!

 2. 12 juni 2015 / 09:14

  Toen ik zag dat het om een huidproduct van Urban Decay ging werd ik heel enthousiast, maar persoonlijk wil ik inderdaad wel wat meer dekking. Ik vind je foto’s en reviews echt super fijn, trouwens! x

 3. 12 juni 2015 / 09:22

  Ik was wel erg benieuwd naar jouw review! Ik ben hem zelf namelijk ook aan het testen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik tot nu toe ook nog niet heel enthousiast ben, daarom kijk ik nu of ik de huidverbeteringen die op de verpakking staan ga zien na een wat langere tijd gebruiken, maar ik weet het eigenlijk zo net nog niet! Als je echt weinig dekking nodig hebt, zou het misschien wel een fijn product zijn, maar ik heb wel wat meer nodig!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 juni 2015 / 09:51

   Ik zal jou review binnenkort ook lezen, ben benieuwd wat jij er uiteindelijk van vind. Zelf merk ik eigenlijk nauwelijks verschil met huidverbetering. Waarschijnlijk ook omdat mijn huid niet heel slecht eraan toe is.

 4. 12 juni 2015 / 10:13

  Grappig dat de kleur zich aanpast aan je huid! Ik vind de verpakking ook heel mooi :)

 5. 12 juni 2015 / 10:21

  Leuk dat je hem al gereviewd hebt! Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar je maakt me nieuwsgierig. Ik ben heel benieuwd wat hij met mijn huid gaat doen. Ik ben iets donkerder dan jij, dus misschien geeft het bij mij net een mooie glow, wie weet :). Hoewel ik ook van wat dekking hou, is het ook fijn om zonnebescherming te hebben, dus misschien handig voor onder mijn foundation. Ik ga hem snel erbij pakken straks!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 juni 2015 / 15:41

   Hopen dat hij wel mooi voor jou huid is! Voor mij is hij toch net een tikkeltje te donker. Hij past de kleur grotendeels aan, maar toch is hij wat te donker. Ik ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden. Ik kijk uit naar je review!

 6. 12 juni 2015 / 10:42

  Jammer dat hij niet goed dekt! Vind de verpakking heeel erg mooi haha, maar het resultaat is nét even iets belangrijker.

 7. 12 juni 2015 / 12:17

  Alleen die tube al! Het verbaast me hoe mooi hij zich uiteindelijk aanpast aan je huidskleur, dat had ook ik inderdaad niet verwacht!

 8. 12 juni 2015 / 12:38

  Wat grappig dat hij zich aanpast aan je huidskleur! Ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden.

 9. 12 juni 2015 / 15:20

  Ik vind hem een beetje vlekkerig eruitzien kan dat kloppen?!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 juni 2015 / 15:40

   Ja op de foto zie je dat wel. Dat komt omdat hij zich wel grotendeels aanpast aan mijn huidskleur, maar niet helemaal. Hij is dus nog een tikkeltje te donker. Als een foundation te donker bij mij is dan ziet het er snel vlekkerig uit op foto’s.

 10. 12 juni 2015 / 15:35

  Wat uniek dat hij zich werkelijk aan de huidskleur aanpast, dat claimen producten vaak, maar vaak is het uiteindelijk niet waar. Hij klinkt erg goed!

 11. 12 juni 2015 / 19:52

  mmm ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden, hele fijne review! Ik denk dat dit niets voor mij is!

 12. 12 juni 2015 / 23:46

  Ik ben niet overtuigd van dit product! Ik vind ook de kleur iets te donker x