Hoe is het met jullie? Lekker aan het genieten van het mooie weer? Ik zeker wel. Ik neem jullie vandaag weer mee met een kijkje in mijn leven. Zo ondertekende ik onder andere mijn zelf vormgegeven diploma, ging ik heerlijk uit eten en hebben we een vakantie geboekt!

Week 1


Maandag had ik mijn diploma uitreiking en ik wilde er natuurlijk wel een klein beetje feestelijk uitzien. Dus zondagavond laat ging ik mijn nagels weer eens lakken met een glitternagellak. Dit keer eentje van China Glaze en hij is echt prachtig.


Om drie uur ging ik weg van mijn werk (zie dit artikel) . Ik ging me even klaarmaken thuis en daarna door voor mijn laatste keer op school.


Het was tijd voor mijn diploma uitreiking. Ze hadden veel over mij te vertellen en het was best wel leuk eigenlijk! Hier zie je mij mijn diploma tekenen.


Ook hadden ze veel te vertellen over mijn blog en blijkbaar kwam ik bij elke klasgenoot die je google-de naar voren bij de foto’s. Dus bij veel dia’s zag je mijn hoofd weer, haha! Blijkbaar heb ik een goede SEO.


Daarna ging ik met mijn vriend uit eten. Ik nam de Markant burger en mijn vriend de BBQ burger. Het was heel erg lekker en gezellig.


Bij ons in de stad hadden ze altijd bij verkeersborden een foto eronder hangen. Die hebben ze nu allemaal weggehaald en op de muur bij het gemeentehuis gehangen. Ziet er zo leuk uit!


En zo zien die foto’s er dan uit. Hebben ze dit eigenlijk ook in een andere stad?


Ook waren ze altijd heel druk aan het bouwen bij ons in de stad. Zo hebben we nu sinds twee weken een winkelplein. Het is echt prachtig geworden. Ze zijn nog bezig met het theater en de dierentuin en er komen nog extra winkels. Er is heel veel water en alles is heel mooi aangelegd! Daarna gingen we naar huis. Druk maandagje dus voor mij.


We zaten deze week te kijken naar een hotel voor de vakantie. Ik had wel iets gelezen, maar het gebeurde ook echt. Toen ik nog een keer keek waren de prijzen met 40 euro verhoogd. Zo balen! Uiteindelijk heb ik net zo lang gewacht en gekeken (ook met tips van jullie!) en uiteindelijk heb ik hem weer voor de eerste lage prijs kunnen bestellen. Wij gaan naar KOPENHAGEN! We hebben het Scandic hotel gekozen en die zit 0,6 km van het centrum af. Heel fijn dus! Het hotel ziet er ook prachtig uit en we hebben nu voor het eerst samen eens een hotel geboekt. Ik kijk er naar uit. 🙂


Ik kreeg weer een leuk pakketje van Vaseline. Ik heb ze direct in gebruik genomen!


Lekker even weer wat leesvoer voor de komende tijd 🙂


In de avond was ik bij de Media Markt. Ze kennen me inmiddels op de fotografie afdeling. Ik wil daar nog enorm veel van hebben. Eigenlijk wil ik nog een eventuele vlogcamera, een action camera en heel veel lenzen! Ze hadden nu ook bij onze MM softboxen!


Ik keek weer as always Pretty Little Liars. Ben nu inmiddels bijna bij seizoen 4 en deze outfit van Emily vind ik echt heel mooi!


Vrijdag sloot ik het weekend af met een uur in de sportschool. Lekker even weer zweten en calorieën verbranden. Ik kreeg die dag een mailtje over een nieuwe pizza bij Domino’s. Dus daar gingen alle verbrandde calorieën. Ik heb al heel lang geen pizza meer gehad, dus het mocht van mezelf.


Samen met mijn moeder hadden we ze gedeeld. Het waren de nieuwe BBQ pizza’s en ze waren verrukkelijk!


Bij thuiskomst was mijn gewonnen Braun pakket er. Het is een gezichtsborstel en epilator en ik ga er nog een review over schrijven.


Ook zat mijn nieuwe prachtige telefoonhoesje bij de post.


Zaterdagochtend moest ik werken en in de middag ging ik met mijn moeder naar Duitsland toe. Even 20 minuutjes rijden naar de DM.


Uiteraard lekker shoppen en alle merken en producten zien die niet in Nederland te koop zijn. Uiteindelijk heb ik niet veel gekocht, maar binnenkort ga ik toch weer heen.


Kijk hoe zo’n leuk L’Oréal setje ze ook hadden!


Ik heb prachtige lipproducten gezien en geswitcht. Links boven zie je vier Astor Matte Lipcolor Butters op een rij. De review daarvan komt binnenkort online. Helemaal rechts zie je twee Maybelline 24H producten en onderaan vind je nog andere Astor lipproducten.


Toen we klaar waren met shoppen gingen we nog wat eten.


In Duitsland kocht ik ook deze JBL GO Speaker. Een vriend van mij had hem al en het geluid vond ik verrassend goed. In Duitsland was hij 10 euro goedkoper waardoor ik hem niet kon laten liggen. Uiteraard koos ik voor een roze!


En hier zie je nog mijn aankoopjes van de DM. Review komt deze week online!

Week 2


Deze week begon rustig. Het was op het werk heel rustig waardoor ik een aantal dagen heerlijk vrij kreeg! Dat kon ik zo enorm goed gebruiken. Werkweken van 48 uur slopen je wel! Zo ging ik onder andere lunchen met een gezonde lunch en voor het eerst avocado.


Ook ging ik lekker veel swatch foto’s maken van onder andere mijn nieuwe Lip Butters


En dit is de andere kleur.


Ook ontving ik een leuk pakketje met Minerale make-up. Ik ga het allemaal lekker testen en reviewen uiteraard.


Binnenkort ga ik naar Sephora en ik bereid me alvast goed voor door shoplogs te gaan kijken.


Ik vond het ook weer tijd voor een nieuwe sidebar foto.


Vrijdags ging ik naar de markt met mijn moeder. Zo kocht ik bij de Hema onder andere twee shirtjes van de aanbieding. De foto is niet geweldig, maar ik zal binnenkort wel een foto op Instagram plaatsen. De shirts zitten heerlijk, maar helaas waren ze wel telkens uitverkocht. Ik gokte het erop om een L en XL mee te nemen en deze dan in een andere Hema te ruilen. Wat ook nog lukte!


Voor mijn blog ben ik achter de schermen druk bezig met een nieuw systeem. Binnenkort lees je hier meer over. Hier alvast een sneak peek.


In de vlog van Manon zag ik een Twix ijsje en zaterdag na het werk heb ik direct de Mars variant gehaald. Ik was vergeten hoe lekker die zijn!


De komende paar dagen/weken ben ik alleen thuis en moet ik veel voor mijzelf koken. Zondag werd het pannenkoeken! Ik haat koken echt, maar nu moet het wel en ze waren gelukkig goed gelukt.


Ik maakte me klaar voor C’est La Vie. Lekker weer eens uitpakken met make-up! De foundation is echt heel mooi hoog dekkend, maar er zat wel SPF in. Geen probleem, maar met uitgaan (wat je hierna leest) ging ik op de foto en door de flits lijk ik nog bleker. Weet iemand een hoog dekkende foundation zonder SPF?


Zondagavond was het C’est La Vie bij ons in de stad. Ieder jaar gaan we heen en zo ook dit jaar kon het niet overgeslagen worden. Het is een soort festival met een stuk of 8 podiums door de hele stad heen. Voor mijn gevoel komt bijna de hele stad erop af. We begonnen de avond met wat vrienden.


Daarna gingen we naar de podiums.


Toen alles afgelopen was gingen we nog naar de After Party in een club. Uiteindelijk was ik rond 4 uur thuis en ging om 7 uur gisteren de wekker weer. Vandaar dat dit artikel een dagje vertraging heeft.

Ik heb leuke twee weken gehad en aankomende twee weken staat ook weer van alles gepland. Zo ga ik naar Amsterdam, komt er een spannend hoogtepunt voor mijn blog of eigenlijk twee zelfs en moet ik veel werken. Hoe was jou week?