make-up nieuws geruchten Anastasia
Make-up Nieuws & Geruchten #13. Een Fifty Shades Darker make-up collectie, make-up van Nicole Guerriero en een nieuw Too Faced palette?! Dit alles lees je in dit nieuwste Make-up Nieuws & Geruchten artikel. Dit artikel staat vol met nieuwtjes en geruchten op het gebied van beauty. Sneak peeks van nieuwe collectie en de laatste weetjes.

make-up nieuws geruchten Anastasia

ABH x Nicole Guerriero Glow Kit

In een vorige ‘Make-up Nieuws & Geruchten’ artikel liet ik al iets weten over een samenwerking van Nicole Guerriero en Anastasia Beverly Hills. Er is meer informatie vrijgegeven en ik laat het je weten! Met deze samenwerking brengen ze namelijk een Glow Kit uit. ABH heeft al meerdere Glow Kits, maar deze zal nóg groter van formaat zijn.

make-up nieuws geruchten Anastasia
Hij zal vanaf maart bij de Sephora verkrijgbaar zijn. Wanneer en of hij naar Nederland komt is nog niet bekend. Ook is hieronder alvast een sneak peek video te bekijken.

make-up nieuws geruchten Anastasia
Hier zie je alle kleuren uit het palette. Hij lijkt mij werkelijk waar echt prachtig.
bron foto 1, foto 2, bron foto 3.

make-up nieuws geruchten Anastasia

Rimmel Fifty Shades Darker

Speciaal is het thema van Fifty Shades Darker komt Rimmel met een nieuwe collectie in samenwerking met Rita Ora. De collectie is geïnspireerd op deze nieuwe film.

make-up nieuws geruchten Anastasia
De collectie bevat een sexy rode lipstick, een grijze nagellak, een donker oogpotlood, een matte poeder en een mascara. Basic make-up producten om een sexy look mee te kunnen maken. Wanneer de collectie verkrijgbaar zal zijn en of het naar Nederland komt, is nog niet bekend. bron foto 1, foto 2

make-up nieuws geruchten Anastasia

Zoeva Palettes

Ook heb ik een prachtige sneak week van het merk Zoeva. Ze komen namelijk met allemaal nieuwe palettes voor het voorjaar en de zomer!! Ze komen met een creamy Contour Palette, Strobe Palettes en een nieuw Spectrum Oogschaduw Palette met enkel matte kleuren.

make-up nieuws geruchten Anastasia
6 maart zullen ze al beginnen met het lanceren van deze palettes. bron foto 1, foto 2.

make-up nieuws geruchten Anastasia

Too Faced Chocolate Mini’s

Ik heb het vermoeden dat Too Faced in bijna ieder artikel voorbij komt, maar ook nu komen ze weer met iets nieuws! Namelijk een mini Chocolate Set. Deze set bevat een mini palette met 3 oogschaduws en een bronzer. Deze kleuren zijn niet nieuw, maar zitten al in de huidige palettes. Daarnaast bevat deze set ook Mini Better Than Sex Mascara, Mini Melted Chocolate in de kleur Honey en een Mini Shadow Insurance. Deze producten zijn speciaal uitgebracht voor de Beauty Insiders van Sephora. Dit kan je gratis worden en als het goed is, zijn op die manier de producten verkrijgbaar. Helaas is het nog een beetje onduidelijk. bron foto.

make-up nieuws geruchten Anastasia

Laura Mercier Light Struck

Laura Mercier komt binnenkort met een prachtig nieuw highlighter palette. Het Light Struck Prismatic Glow Palette bevat 5 creamy highlighters en een prachtige holografische verpakking. Het palette zal vanaf maart verkrijgbaar zijn voor een prijs rond de $50,-. bron foto

make-up nieuws geruchten Anastasia

Jouer Highlighter

We zijn nog lang niet klaar met alle nieuwe highlighters, want ook Jouer komt met nieuwe highlighters! Ze zijn inmiddels al verkrijgbaar en voor ons als Nederlanders verkrijgbaar via Cult Beauty voor een prijs van £19,-. In totaal zijn er drie verschillende kleuren verkrijgbaar. bron foto

Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen: