GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
Goed gereedschap is het halve werk en dan heb ik het dit keer niet over make-up kwasten. Een goed make-up product zorgt er ook al snel voor dat het geheel mooier wordt. Vandaag heb ik een review voor jullie over de GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners en ik kan je stiekem al verklappen dat ik fan ben. De reden waarom zal ik je vertellen.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
De GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners zijn nieuw in het assortiment van GOSH en bevatten 9 nieuwe kleuren waar ik er 3 van heb mogen ontvangen. Zo hebben ze hele felle kleuren, maar uiteraard ook standaard zwart. De eyeliners hebben een gel formule, ze bevatten geen parfum en parabenen en zijn daarnaast waterproof en veegvast. Daarnaast bevatten ze allemaal 1,7 ml inhoud.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
De 9 kleuren die verkrijgbaar zijn: 001 Black, 002 Black Night, 003 Gun Metal, 004 Silver, 005 Bronze, 006 Plum, 007 Lavender, 008 Royal Blue, 009 Turquoise.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
De verpakking vind ik makkelijk! Het is een vrij lange eyeliner en hij bevat een lang handvat wat ik heel handig vind voor de houvast. De dop is zwart, maar bovenop kun je nog zien wat voor kleur je hebt liggen. Het potje is transparant waardoor je ook de kleur weer goed kan zien en kan zien wanneer hij op is. Ook is het potje breed genoeg zodat hij makkelijk rechtop kan staan. De verpakking vind ik dus kort gezegd heel handig en daar is zeker over nagedacht.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
Het kwastje is een soort sponsje met een dun puntje. Het puntje loopt heel spits toe zodat je er dunne lijntjes mee kan trekken. Het is eens anders dan haartjes. Want ik heb wel een aantal keren gehad dat er een haartje verkeerd zat waardoor je gaat vlekken. Hij is ook vrij stevig waardoor je een lijn soepel kan zetten.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
Hier zie je alle kleuren op een rij. Ze zijn heel intens van kleur en drogen mat en snel op.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
001 Black is een standaard zwarte kleur, maar ook direct de kleur die ik het meeste zou gebruiken. De zwarte kleur is gitzwart en dat is natuurlijk iets wat we willen zien. Hij brengt heel makkelijk aan en de wing is zo gezet. Ideaal! Hij droogt ook snel op en geeft een matte uitstraling.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
Hier zie je de zwarte eyeliner full face aangebracht.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
003 Gun Metal is zilveren/grijze kleur. Deze eyeliner is al een stuk feestelijker. Hij is niet egaal van kleur en bevat minuscule glittertjes. Die glittertjes zorgen voor een mooie glans in de eyeliner. Ik vind hem erg bijzonder en eens wat anders dan zwart.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
008 Royal Blue is helemaal out of the box. Het is een fel blauwe kleur die lekker gewaagd is, maar zeker kan met festivals en deze zomerse dagen. Het pigment van deze kleur is prachtig en heel intens.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners

Conclusie

De eyeliners vind ik zeker aanraders. Ze brengen heel erg fijn aan, zijn intens van kleur en ze liggen lekker in de hand. Daarnaast vind ik de prijs ook prima te doen. Ook vind ik het fijn dat zo’n fijne eyeliner er in meer kleuren verkrijgbaar is dan alleen zwart. Dan weet je direct waar je aan toe bent. De eyeliners blijven muurvast zitten en zijn met remover er wel makkelijk af te krijgen. Ze zijn veegvast en blijven gedurende de dag nog net zo intens van kleur. Deze eyeliner vind ik zeker een aanrader! Eigenlijk heb ik er geen minpunten over te vertellen. Deze ga ik nog vaak gebruiken!

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners
De GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners zijn verkrijgbaar voor een prijs van €8,79 bij de Kruidvat.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 19 juli 2015 / 08:52

  Ik vind ze er alle drie zo heel mooi uitzien! Ik vind de grijze vooral erg leuk, is weer eens wat anders!

 2. 19 juli 2015 / 09:20

  Vooral die blauwe kleur vind ik erg leuk en bijzonder, zeker in de zomer inderdaad!

 3. 19 juli 2015 / 09:51

  Oeh eyeliners van Gosh vind ik meestal wel heel fijn! Al zou ik dan zelf voor de zwarte gaan haha, de rest zou ik nauwelijks gebruiken. Fijne review!

 4. 19 juli 2015 / 13:26

  Oh wauw, ze zien er super goed en intens uit! Misschien schaf ik die zwarte wel aan als mijn eyeliner op is.

 5. 19 juli 2015 / 13:50

  Gun Metal heb ik ook (andere 2 ook) en die is wel een van mijn favorieten. Vind het leuker en weer eens wat anders dan het standaard zwarte kleurtje

 6. 19 juli 2015 / 14:14

  Heel mooi zijn ze! Inderdaad ontzettend mooi zwart en de blauwe vind ik ook geweldig, ondanks dat ik hem op het eerste gezicht niet zo super vond lijken! xx

 7. 19 juli 2015 / 15:10

  Normaal ga ik enkel voor zwart maar na deze kleurtjes te zien, wil ik ook wel eens andere kleuren proberen!

  Liefs, Stephanie

 8. 19 juli 2015 / 17:26

  De kleuren zijn lekker intens! Dit lijken fijne eyeliners :)

 9. 20 juli 2015 / 12:06

  Ziet er goed uit zeg, vooral de zwarte variant lijkt me erg fijn werken! Zo jammer dat bij onze Kruidvat filialen Gosh uit het assortiment is gehaald, ga de eerst volgende keer dat ik wat online bestel kijken of ik deze kan meebestellen.

 10. 20 juli 2015 / 18:02

  Wauw, ik vind ze er alledrie eigenlijk heel mooi uitzien! Die grijze vind ik wel wat speciaals hebben, leuk!