win mac lipstick winactie
Er is een feestje! Deze domeinnaam bestaat namelijk drie jaar! Make Me Blush, mijn eigen beautyblog is 3 geworden. Ik ben ontzettend trots en wie jarig is trakteert. Dus lees snel verder want er zit leuk nieuws in dit artikel.


Hierboven zie je een kort filmpje die je kunt bekijken! Hier vertel ik over Make Me Blush en hoe het is ontstaan.

Dan nu iets waar jullie naar uit kunnen kijken! Ik ga namelijk trakteren. MAC vind ik een heel fijn merk en ik moest iets leuks verzinnen voor een winactie. Dus je hebt het waarschijnlijk al gelezen in de titel, maar jij maakt kans op een MAC lipstick naar keuze als je mee doet!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en save dit bericht.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal en geef een duimpje omhoog op de video.

That’s it! Niet veel toch om kans te maken op zoiets tofs?! Verder mag je me nog volgen op Twitter, Facebook of Instagram en dit bericht delen, maar het is niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt vanaf vandaag tot en met 17 augustus. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Je dient een reactie achter te laten onder dit artikel anders kan ik niet zien of je mee doet. De winnaar dient binnen vijf werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Ook controleer ik of je beide opties hebt gedaan om kans te maken. De winactie is open voor Nederland en België. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer.