week in foto's
Vorige week ging ik een weekend naar Opwekking en het was heel erg gezellig, wel was ik echt kapot toen ik thuis kwam en had ik totaal geen zin meer in stage. Wat wilde ik graag vakantie.

week in foto's
Onderweg naar Opwekking. We moesten ongeveer 2 uur rijden, dus dat duurde wel even. // Het is altijd heel erg druk bij Opwekking. Zo ook dit keer.
week in foto's
In de lectuurtent bij Opwekking zag ik een ontzettend leuke mok. Ik wil hem!! // Mijn uitzicht in de tent. Het was ijskoud, maar in een tent slapen is ook wel weer leuk 🙂
week in foto's
Die zaterdag gingen we nog snel naar de Primark toe. Intussen staat de shoplog al online.
week in foto's
Hmm, 2 keer dezelfde mok. Sorry maar ik kwam ik pas heel laat achter, haha. // Tja, we moesten weer ongezond doen, omdat koken op een camping zonder stroom best lastig is. Ik had niet zoveel honger dus nam een Happy Meal en gaf mijn speeltje aan een kindje naast mij.
week in foto's
Lentee, baby! // Björn had een zonnebril gekocht en Kitty vond hem ook leuk.
week in foto's
Op dit moment zit ik ongeveer op de helft van mijn stage, ik moest dus terug naar school om een presentatie te geven. Ik had er niet veel zin in, maar okee. De presentatie ging echt heel goed gelukkig. // Dinsdagavond ging ik het filmpje opnemen van de Primark shoplog en ik was lui om mijn statief te pakken.
week in foto's
Yeah, cupcake! Deze kregen we op stage en hij was echt lekker. // Molly wil echt nooit op schoot. Dus het was echt een wonder dat ze een half uur bleef zitten.